چرا مستقل از متنه؟ Wa^nb^mW^R - نسخهی قابل چاپ |
چرا مستقل از متنه؟ Wa^nb^mW^R - poldasht - 06 دى ۱۳۹۳ ۱۱:۰۰ ق.ظ
سلام، لطفا راهنمایی کنید دلیل اینکه چرا زبان L مستقل از متنه. مرسی. [tex]L=\{Wa^nb^mW^R\mid\: W\in\{a,b\}^ ,n>m,m>0\: \}[/tex] |
RE: چرا مستقل از متنه؟ Wa^nb^mW^R - Imankhani - 06 دى ۱۳۹۳ ۱۲:۴۳ ب.ظ
(۰۶ دى ۱۳۹۳ ۱۱:۰۰ ق.ظ)poldasht نوشته شده توسط: سلام، سلام به نظرم یکم بعید میاد سوالو کجا دیدید؟ |
RE: چرا مستقل از متنه؟ Wa^nb^mW^R - Jooybari - 06 دى ۱۳۹۳ ۰۳:۱۰ ب.ظ
سلام. [tex]S\to aSa|bSb|aAa|bAb[/tex] [tex]A\to aA|aAb|aab[/tex] موفق باشید. |
RE: چرا مستقل از متنه؟ Wa^nb^mW^R - Imankhani - 06 دى ۱۳۹۳ ۰۳:۴۵ ب.ظ
(۰۶ دى ۱۳۹۳ ۰۳:۱۰ ب.ظ)Jooybari نوشته شده توسط: سلام.توجیحش با pda چی میشه؟ |
RE: چرا مستقل از متنه؟ Wa^nb^mW^R - poldasht - 06 دى ۱۳۹۳ ۰۵:۳۷ ب.ظ
(۰۶ دى ۱۳۹۳ ۰۳:۱۰ ب.ظ)Jooybari نوشته شده توسط: سلام. سلام. چه تحلیل زیبایی. مرسی مدیر عزیز. لطف کردی. |
RE: چرا مستقل از متنه؟ Wa^nb^mW^R - Jooybari - 07 دى ۱۳۹۳ ۰۲:۵۶ ق.ظ
(۰۶ دى ۱۳۹۳ ۰۳:۴۵ ب.ظ)Imankhani نوشته شده توسط: توجیحش با pda چی میشه؟ باید یه مقدار از رشته رو بریزیم تو پشته و بعد یه تعداد a و بعدش یه تعداد b رو درنظر نگیریم. در آخر هم مابقی رشته رو با پشته مقایسه کنیم. اینکه کجا باید این سه تا مرز رو مشخص کنید برای تعداد a و b و نقاط شروعشون، دلیل غیر قطعی بودنشه. |
RE: چرا مستقل از متنه؟ Wa^nb^mW^R - moloodi - 12 بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۰۷ ب.ظ
(۰۶ دى ۱۳۹۳ ۱۲:۴۳ ب.ظ)Imankhani نوشته شده توسط: سلام به نظرم یکم بعید میاد سوالو کجا دیدید؟اتفاقا خیلی هم سوال قشنگیه منکه خودم نشستم فک کردم خیلی هم لذت بردم یه pda هم ساختم واسش |
RE: چرا مستقل از متنه؟ Wa^nb^mW^R - ss.hoseini - 12 بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۳۶ ب.ظ
(۱۲ بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۰۷ ب.ظ)moloodi نوشته شده توسط:(06 دى ۱۳۹۳ ۱۲:۴۳ ب.ظ)Imankhani نوشته شده توسط: سلام به نظرم یکم بعید میاد سوالو کجا دیدید؟اتفاقا خیلی هم سوال قشنگیه منکه خودم نشستم فک کردم خیلی هم لذت بردم یه pda هم ساختم واسش سلام.میشه لطفا بگید ماشین پشته ایش چطوری میشه؟ |
RE: چرا مستقل از متنه؟ Wa^nb^mW^R - moloodi - 12 بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۰۹ ب.ظ
|
RE: چرا مستقل از متنه؟ Wa^nb^mW^R - ss.hoseini - 12 بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۲۴ ب.ظ
(۱۲ بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۰۹ ب.ظ)moloodi نوشته شده توسط: ممنون |
RE: چرا مستقل از متنه؟ Wa^nb^mW^R - archer22 - 14 بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۰۸ ب.ظ
حالا اگر [tex]\{w^{\: }a^nb^nw^R\}[/tex] باشه باز هم مستقل از متنه؟ |
RE: چرا مستقل از متنه؟ Wa^nb^mW^R - ss.hoseini - 14 بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۱۰ ب.ظ
(۱۴ بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۰۸ ب.ظ)archer22 نوشته شده توسط: حالا اگر [tex]\{w^{\: }a^nb^nw^R\}[/tex] باشه باز هم مستقل از متنه؟بله |