تالار گفتمان مانشت
مدیریت مقسمی - نسخه‌ی قابل چاپ

مدیریت مقسمی - shayesteNEY - 23 آذر ۱۳۹۳ ۰۶:۳۴ ب.ظ

سلام همگی
با توجه به وقت کم تصمیم دارم برای مدیریت کتاب مقسمی رو بخونم
یه کتاب رو خریدم که عنوانش هست : درس و کنکور اصول و مبانی مدیریت (که تست هست همراه با توضیحات تشریحی)

اخه من همین کتابو واسه عنوانش اینترنتی خریدم !!دررررسس و کنکور (فک میکردم مث بقیه کتاباشه که پایان هر فصل تست موضوعی داره ولی کتاب که دستم رسید دیدم ای وایAngel فقط تست!!!!!!!!!Big Grin)

کتاب دیگه هم داره که فقط درس باشه و مبحث محور باشه ؟ اگه داره میشه لطفا لینک بدین تا تهیه کنم

RE: مدیریت مقسمی - shayesteNEY - 23 آذر ۱۳۹۳ ۰۷:۵۷ ب.ظ

(۲۳ آذر ۱۳۹۳ ۰۶:۳۴ ب.ظ)shayesteNEY نوشته شده توسط:  خب! این نوشتن "درس و کنکور" روی جلد
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
یه اشتباه تایپی بوده احتمالا! ولی خب مشکلی نیست!
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
ببینید! داخل این کتاب خلاصه همه فصل‌های رابینز هست و یه چند تا تست تالیفی هم آخر هر فصل! حالا منظور چی بوده؟ یعنی اینکه شما نباید یکی از کتاب‌های مارو بخرین! باید بچه‌های خوبی باشین و حتما هر دو رو با هم بخرین!
از همین سایت فردا بوک خریدم گفتن نهایت ۴ روزه به دستم میرسه ۱۱ اذر سفارش دادم امروز رسیدش اداره پست!
فک کنم این جلدشو اگه از سایت فردا بوک سفارش بدم تا کنکور برسه بهم!Big Grin
شما خوندید کتاب رو ؟ حجیمه؟
ممنونم از راهنمایتون

مدیریت مقسمی - مونا۷۰ - ۲۵ آذر ۱۳۹۳ ۱۰:۲۳ ب.ظ

سلام
منم دقیقا به همین مشکل برخوردم، درس و کنکور سفارش دادم ولی متاسفانه فقط سوالات کنکور هست و خلاصه دروس و تست تالیفی نداره!!!

ولی جلد کتاب من زرد و مشکی هست؟
چاپ ۹۲ هست، امکان داره چاپ جدید رنگش عوض شده باشه؟

فرق کتاب های زرد و مشکی با نارنجی و مشکی چیه؟؟؟

مدیریت مقسمی - tanhatarin - 26 آذر ۱۳۹۳ ۰۲:۲۴ ب.ظ

سلام همین کتاب جوابهاش ر واقای پرچ نوشته واونها بهترین ومفیدترین نکات مدیریت هست

مدیریت مقسمی - مونا۷۰ - ۲۷ آذر ۱۳۹۳ ۱۰:۵۷ ب.ظ

بالاخره من نفهمیدم فرق کتاب های زرد و مشکی با نارنجی و مشکی چیه؟؟؟

مدیریت مقسمی - abji22 - 28 آذر ۱۳۹۳ ۰۳:۱۶ ب.ظ

یعنی فقط این کتابو بخونیم کافیه؟

مدیریت مقسمی - مونا۷۰ - ۱۷ دى ۱۳۹۳ ۱۱:۵۳ ب.ظ

من کتاب مقسمی رو با رابینز مقایسه کردم، مقسمی حدود ۹۵% نکات مهم رو گفته و به نظرم واسه کسی که وقت نداشته باشه خیلی مفیده

RE: مدیریت مقسمی - shayesteNEY - 18 دى ۱۳۹۳ ۱۲:۴۱ ق.ظ

(۱۷ دى ۱۳۹۳ ۱۱:۵۳ ب.ظ)مونا۷۰ نوشته شده توسط:  من کتاب مقسمی رو با رابینز مقایسه کردم، مقسمی حدود ۹۵% نکات مهم رو گفته و به نظرم واسه کسی که وقت نداشته باشه خیلی مفیده

من بیخیال خوندن کتاب درسش شدم همین کتاب تست و درس رو که دارم میخام تازه شروع کنم . فقط خدا کنه بفهمم
نمیدونم چرا نایاب شده کتابش .دوستان کتابشو گیر اوردن؟

مدیریت مقسمی - مونا۷۰ - ۲۵ دى ۱۳۹۳ ۰۷:۰۳ ب.ظ

کتاب اصول و مبانی مدیریت مقسمی شامل خلاصه درس و تست تالیفی هست
درس و کنکور فقط تستای سراسری و آزاد هس و خلاصه دروس نداره

من از شیراز گرفتم
تو نت هم هست