گسسته:سری اول -مبحث اول - نسخهی قابل چاپ |
گسسته:سری اول -مبحث اول - Fardad-A - 21 مرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۵۵ ب.ظ
سوالات سری اول شامل تستهای مطرح شده از این مبحث در کنکور ارشد مهندسی از سال ۷۹ تا حال است: (از بابت کیفیت تصویر ببخشید).سوالات ضمیمه هم شده اند. پاسخها را بگذارید تا بحث کنیم. |
گسسته:سری اول -مبحث اول - پشتکار - ۲۳ مرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۳۲ ق.ظ
سلام س۱) گزینه ۱ فکر کنم با استفاده از قوانین استنتاج به راحتی می تونیم به جواب برسیم س۲) گزینه ۲ س۳) گزینه ۳ س۴) گزینه ۴ س ۷) گزینه ۳ |
گسسته:سری اول -مبحث اول - fatima1537 - 23 مرداد ۱۳۹۰ ۰۲:۱۳ ق.ظ
اگر ممکنه توضیح هم بدید مثلا اینکه با استفاده از کدوم قانون استنتاج- و روش حل و نکته هرکدوم چیه؟ |
گسسته:سری اول -مبحث اول - fatima1537 - 25 مرداد ۱۳۹۰ ۰۳:۳۸ ب.ظ
جواب سئوال ۲: گزینه ۲ میشه با جدول درستی ۸، حالت مختلف را نوشت و بر اساس آن اظهار نظر کرد ،که وقت گیر هست یا اینکه عبارت را با استفاده از قضیهها و فرمولهای گزارهها ساده میکنیم که اینجا با استفاده از شبه جذب به نتیجه رسیدیم (A'∨B'∨C)'+((A'+B)'+(A'+C))=ABC'+ABC'+AB'+A'+C'=B+AB'+A'+C=B+A+A'+C=T من خودم قوانین شبه جذب را حفظ نبودم و از روی کتاب تقلب کردم ولی خیلی مهم اند! جواب سئوال ۳: گزینه ۳ به روش جدول کارنو حل کردم ! جواب سئوال ۴: گزینه ۴ چون شکل نرمال عطفی(pcnf)برابر است با متمم شکل نرمال فصلی(pdnf) یعنی:M=∑ ̅m∏ به عبارتی حاصلضرب ماکسترم ها(M) برابر حاصلجمع متمم مینترم ها(m)است - این مبحث در فصل اول کتاب گسسته یوسفی آموزش داده شده -البته جزء سئوالات ساده کنکور هست جواب سئوال ۵: هیچکدام از گزینهها صحیح نیست! چون با ساده سازی عبارت به صورت مقابل میشود (P⋀P⋀Q ̅ )⋁(Q⋀P⋀Q ̅ )=P.Q ̅=PQ ̅R+PQ ̅R ̅=m 4+m 5=∑m 4,5 =∏ M(0,2,3,6,7) |
RE: گسسته:سری اول -مبحث اول - **sara** - 29 مرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۱۶ ب.ظ
سوال ۱: گزینه ۱ ترکیب شرطی p->q فقط در صورتی F می شود که p برابر T و q برابر F باشد. پس برای بررسی F شدن نتیجه این ترکیب شرطی، قرار می دهیم =T و T بودن سمت چپ ترکیب شرطی را بررسی می کنیم و می بینیم که هیچوقت T نمی شود. در نتیجه کل عبارت همیشه T است. و تنها گزاره گزینه ۱ همیشه T است. سوال ۲: گزینه ۲ برای بررسی F شدن این گزاره، سمت راست عبارت شرطی را با ارزش دهی زیر F می کنیم: A=T B=T C=F می بینیم که با این ارزشها هیچوقت سمت چپ عبارت شرطی مورد نظر T نمی شود. در نتیجه این گزاره همیشه درست است. سوال ۳: گزینه ۳ تابع F را به جدول کارنو می بریم. ساده ترین حالت تابع بدست می آید. سوال ۴: گزینه ۴ سوال ۵: گزینه صحیح وجود ندارد سوال ۶: گزینه ۲ فقط گزاره D درست است. سوال ۷: گزینه ۳ |