|
|
طراحی مدارات سنکرون با استفاده از JK-FF - نسخهی قابل چاپ |
|
طراحی مدارات سنکرون با استفاده از JK-FF - Ametrine - 18 آذر ۱۳۹۳ ۰۴:۰۱ ب.ظ
سلام از کتاب پوران این سوال رو کسی با فلیپ فلاپ JK میتونه برام توضیح بده لطفاً؟ سوال: یک شمارنده ۲ بیتی صعودی باینری/ گری طراحی کنید. همون کشیدن جدولش رو مشکل دارم. |
|
RE: طراحی مدارات سنکرون با استفاده از JK-FF - Ametrine - 20 آذر ۱۳۹۳ ۰۹:۱۴ ب.ظ
یه توضیح نمیدید دوستان؟ |
|
RE: طراحی مدارات سنکرون با استفاده از JK-FF - The BesT - 21 آذر ۱۳۹۳ ۰۱:۱۲ ق.ظ
سلام.خیلی آسونه اول دو ورودی مثلا a,b انتخاب میکنید.و بصورت صعودی توی جدول درستی مراحل را مینوسید.یعنی چون دوبیتی هست چهارحالت توی جدول درستی میکشید و توی ستون سمت چپ جدول درستی a,b را میگذارید و توی ستون سمت راست +a و +b میگذارید( یعنی مرحله بعد از a,b) بعد جدول درستی را پر میکنید.مثلا میگید اگر در حالت اول ab=00بود سمت راستش مینویسیدa+b+ =01 (چون صعودی هست) . در حالت دوم میگید ab=01بنابراین جلوش مینویسید a+b+ = 10. در حالت سوم ab=10 بنابراین جلوش مینویسید a+b+=11. و در آخر هم در حالت چهارم میگید ab=11بنابراین جلوش مینویسید a+b+=00یعنی به حالت اول برگردد.حالا که جدول را پر کردید بر طبق جدول تحریک فلیپ فلاپjkمیایید و jوk را برای چهار حالت مشخص میکنید.بعد برای jوk جدول کارنو میکشید و معادله شون را بدست میارید و بعد مدار ترتیبی را براشون رسم میکنید. یه نکته هم که لازمه بگم وقتی بهتون میگن برای اعدادباینری رسم کنید مراحل بصورت زیر است : ۰۰ -->01--->10--->11 ولی وقتی بگن برای اعداد گری رسم کنید باید بصورت زیر باشه: ۰۰--->01--->11---->10 |
|
RE: طراحی مدارات سنکرون با استفاده از JK-FF - Ametrine - 21 آذر ۱۳۹۳ ۰۹:۳۵ ق.ظ
سلام خیلی ممنون من اولین باره که اینا رو میخونم. منظورم اینه که اینا رو به ما درس ندادن. ببخشید که سوالام خیلی ساده هستن. میشه جدول تحریک jk-FF رو توضیح بدید لطفاً؟ |
|
RE: طراحی مدارات سنکرون با استفاده از JK-FF - The BesT - 21 آذر ۱۳۹۳ ۱۱:۱۳ ق.ظ
خواهش میکنم. جدول تحریک فلیپ فلاپ jkبصورت زیر هست: وقتی Q=0وQ+=0باشد آنگاه j=0وk=xهست.منظور از x هم همون حالات بی اختیار هست. وقتی Q=0وQ+=1باشد آنگاه j=1وk=xهست. وقتی Q=1وQ+=0باشد آنگاه j=xوk=1است. وقتی Q=1وQ+=1هست آنگاه j=xوk=0هست. برطبق این چهارحالت که گفتم وقتی جدول درستی را میکشید و تمام حالتهای a,a+ و bوb+را رسم کردید برطبق معادله هایqوq+تشخیص بدید که jوkبرای هر حالت چی میشه.بعد برای jوkجدول کارنو رسم کنید و معادلهjوkرا بیابید. |
|
RE: طراحی مدارات سنکرون با استفاده از JK-FF - sana70 - 21 آذر ۱۳۹۳ ۰۱:۴۸ ب.ظ
بچه ها کتاب پوران توی این مثال یکم اشتباه داره که حواستون باشه |
|
RE: طراحی مدارات سنکرون با استفاده از JK-FF - Ametrine - 21 آذر ۱۳۹۳ ۰۴:۴۵ ب.ظ
تشکــر |