مشاوره و راهنمایی - نسخهی قابل چاپ |
مشاوره و راهنمایی - sepehr . kh - 28 آبان ۱۳۹۳ ۰۱:۲۲ ق.ظ
سلام بچه ها خسته نباشید من رشته هوش میخوام شرکت کنم دو تا سوال داشتم ۱/ چه آزمون آزمایشی شرکت میکنید؟؟ پارسه؟؟ (من از همین شرکت نکردن در امتحانات آزمایشی پارسال ضربه خوردم، براهمین بهتونم پیشنهاد میکنم اصلا مغرور نشید و حتما چند بار آزمون آزمایشی بدید) ۲/ منبعی سراغ دارید که آزمون های سال قبل را به همراه "جواب کامل" داشته باشه؟؟ من پارسال یه منبع دو کتابی از مدرسان شریف گیر اوردم،بدک نبود، اما متاسفانه بعضی از جوابا ناقص یا ختی غلط بودند! منبعی بهتری اگر سراغ دارید، لطفا معرفی کنید!! ممنووون از لطفتون؛ همیشه شاد و موفق باشید |
RE: مشاوره و راهنمایی - kingmax - 28 آبان ۱۳۹۳ ۰۱:۱۷ ب.ظ
منبع که من سراغ ندارم ولی دوستان توی همین سایت از سالهای پیش مدرسان و پارسه را آپلود کردن حتی آزمونای امسام کمتر از ۲۴ ساعت بعد آزمون آپلود میکنن |
مشاوره و راهنمایی - Alishadan84 - 28 آبان ۱۳۹۳ ۰۲:۳۲ ب.ظ
من دقیق نمیدونم ، کدوم آزمون ها رو شرکت کنم، اما گذاشتم، واسه آزمون های جامع پارسه اما این طور که شنیدم، ازمون های پوران پژوهش بهتره واسه کتاب هم، کتاب چند اژمون ارش پوران داره، به نظرم بد نباشه |
مشاوره و راهنمایی - sepehr . kh - 01 آذر ۱۳۹۳ ۱۰:۵۶ ب.ظ
خیلی ممنون از راهنماییتون اما فکر کنم جامعه آماری پارسه بیشتره، چون با سابقه تره Alishadan84 ممنووون از لطفتون، چون خیلی مهمه آزمونای سال قبل!! |
مشاوره و راهنمایی - sara00 - 04 آذر ۱۳۹۳ ۰۲:۱۷ ب.ظ
منم خیلی ساعت مطالعم اومده پاییــــــــــــــــــــن ((((((( لطفا منم راهنمایی کنین .من تازه واردم مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |