![]() |
راهنمایی جهت ارشد علوم کامپیوتر - نسخهی قابل چاپ |
راهنمایی جهت ارشد علوم کامپیوتر - ف.ش - ۱۶ شهریور ۱۳۸۹ ۰۲:۳۷ ق.ظ
[b]با سلام در زمینه کنکور ارشد علوم کامپیوتر چند سوال داشتم. ![]() ۱-در درس ساختمان دادهها و الگوریتمها چند سوال مربوط به ساختمان داده و چند سوال مربوط به طراحی الگوریتم است؟ ۲-در درس اصول سیستمهای کامپیوتری چند سوال مربوط به مدار منطقی و چند سوال مربوط به معماری کامپیوتر می باشد؟ ۳-آیا سوالی از جبر خطی در درس آنالیز عددی مطرح میشود؟ ۴-آیا آمار واحتمال ۱و ۲ همان آمار و احتمال مهندسی است؟ چقدر تفاوت دارد؟ ۵-آیا آنالیز عددی علوم کامپیوتر همان آنالیز عددی رشته ریاضی است؟ ۶-برای کدام درسها نیاز است که علاوه بر کتب تست کتب رفرنس نیز مرور شود؟ ۷-گرامرهای زبان عمومی را از کدام کتاب بخوانیم؟ ۸-متون تخصصی زبان را از کدام رفرنسها انتخاب میکنند؟ با تشکر از فرصتی که جهت پاسخویی در اختیار بنده قرار دادید. ![]() در پناه حق |
RE: راهنمایی جهت ارشد علوم کامپیوتر - ف.ش - ۱۶ شهریور ۱۳۸۹ ۰۶:۱۵ ق.ظ
ببخشید سوال ۷ رو توی مباحث جوابشو پیدا کردم: grammer in use ![]() البته اگه منبع دیگری میشناسید لطفا معرفی کنید. سوال ۳ نیز در مباحث انجمن جبر خطی جزو آنالیز عددی آورده شده بود ولی تعداد سوالات جبر خطی ذکر نشده بود. ![]() اگر سوال دیگری وجود دارد که قبلا در مباحث به آن اشاره شده پوزش مرا بپذیرید زیرا عضو جدید هستم و فرصت مطالعه همه مباحث مربوطه را نداشتم. ![]() |
راهنمایی جهت ارشد علوم کامپیوتر - zowed - 17 شهریور ۱۳۸۹ ۱۰:۲۷ ق.ظ
سلام به نظر من اگه تصمیم داری که علوم کامپیوتر امتحان بدی سوالات چند سال اخیرشو نگاه کن خیلی کمکت میکنه که جوابا رو بدونی. به هر حال، من ۲ سال پیش امتحان دادم و با مشورت یکی از دوستان که اون امسال هم ارشد شریف قبول شده جوابتو میدم. ۱- معمولا سوالایی که میاد ترکیبی از دو تاشه. ۲- هر کدوم بین ۴۰-۶۰ درصد هستن و این ۲۰ درصدش متغییره بین دوتاشون ۳- نه، ولی اون سوالایی از جبر که بخواد عددی حل شه ممکنه بیاد ۴- شاید سادهتر از مهندسی باشه، ولی تو مهندسی یه سری مباحث رو تدریس نمیکنن. البته با دیدن سوالا میفهمی که باید چه مباحثی رو بیشتر بخونی ۵- ریاضی رو نمیدونم ولی فرق زیادی نباید داشته باشند ۶- هر جا کم اوردی مرجع بخون ۷و۸- نمیدونم بدرود و شاد باشی |
RE: راهنمایی جهت ارشد علوم کامپیوتر - MehrTa - 08 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۰:۳۴ ب.ظ
(۱۶ شهریور ۱۳۸۹ ۰۲:۳۷ ق.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط: [b]با سلام برای آشنایی با منابع کنکور ارشد علوم کامپیوتر به این وبلاگ مراجعه کنید: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: راهنمایی جهت ارشد علوم کامپیوتر - imanimim - 09 خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۲۵ ب.ظ
با سلام ایا دروس ازمون کارشناسی ارشد علوم کامپیوتر تغییر کرده یا مثل سابق است؟ |