تالار گفتمان مانشت
تا چه فصلی از کتاب لینز لازمه که خونده بشه ؟ - نسخه‌ی قابل چاپ

تا چه فصلی از کتاب لینز لازمه که خونده بشه ؟ - arefeh.hp - 10 آبان ۱۳۹۳ ۰۲:۵۷ ب.ظ

سلام دوستان
تا چه فصلی از کتاب لینز لازمه که خونده بشه ؟؟ من لینز ویرایش پنجم رو دارم که ۱۴ فصل هست ولی کتاب حل المسائلی که گرفتم تا پایان فصل ۹ رو داره. حالا دوستانی که اطلاع دارن لطفا بگن تا پایان چه فصلی رو باید حتمابخونیم؟
ممنون

RE: تا چه فصلی از کتاب لینز لازمه که خونده بشه ؟ - ebrahim.alaeee - 10 آبان ۱۳۹۳ ۰۶:۳۱ ب.ظ

کتاب لینز ویراست پنجم برای کنکورکارشناسی ارشدتا فصل۱۱ باید مطالعه بشه.حل المسائل که میفرماید مال ویراست چهارم هست
ویراست پنجم تشریح جامع مسائل را تهیه کنید.(سرچ کنید در این مورد داخل اینترنت)

RE: تا چه فصلی از کتاب لینز لازمه که خونده بشه ؟ - ebrahim.alaeee - 23 آبان ۱۳۹۳ ۱۱:۲۶ ب.ظ

(۱۰ آبان ۱۳۹۳ ۰۲:۵۷ ب.ظ)arefeh.hp نوشته شده توسط:  سلام دوستان
تا چه فصلی از کتاب لینز لازمه که خونده بشه ؟؟ من لینز ویرایش پنجم رو دارم که ۱۴ فصل هست ولی کتاب حل المسائلی که گرفتم تا پایان فصل ۹ رو داره. حالا دوستانی که اطلاع دارن لطفا بگن تا پایان چه فصلی رو باید حتمابخونیم؟
ممنون

دوست عزیز به
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
مراجعه کنید.تشریح جامع مسائل هست در ضمن۱۱ فصل اول ویرسات پنجم لینز جژئ سر فصل هست.۳فصل آخر مباحث جزء نظریه محاسبات منصوب میشه.

RE: تا چه فصلی از کتاب لینز لازمه که خونده بشه ؟ - ebrahim.alaeee - 23 آبان ۱۳۹۳ ۱۱:۲۶ ب.ظ

دوست عزیز به
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
مراجعه کنید.تشریح جامع مسائل هست در ضمن۱۱ فصل اول ویرسات پنجم لینز جژئ سر فصل هست.۳فصل آخر مباحث جزء نظریه محاسبات منصوب میشه.