تک فروش تعدادی کتاب - نسخهی قابل چاپ |
تک فروش تعدادی کتاب - abiasemani799 - 23 مهر ۱۳۹۳ ۰۴:۰۲ ب.ظ
سلام ۱- آمار و احتمال مهندسی طورانی پارسه------۱۳۹۱-----۱۵۰۰۰ تومان--------> فروخته شد. ۲- ریاضی مهندسی معتقدی پارسه-----۱۳۹۱------۱۵۰۰۰ تومان ۳- مدارهای منطقی پارسه----۱۳۹۱-----۷۰۰۰ تومان ۴- کامپایلر پارسه-----۱۳۹۱-----۷۰۰۰ تومان ۵- زبان های برنامه سازی پارسه-----۱۳۹۱----- ۷۰۰۰ تومان ۶- نظریه زبان ها و ماشین ها -----۱۳۹۰---- ۵۰۰۰ تومان ۷- محاسبات عددی پارسه-----۱۳۹۱---- ۷۰۰۰ تومان ۸- مدار منطقی پوران----۱۳۹۱---- ۶۰۰۰ تومان ۹- نظریه زبان ها و ماشین ها پوران -----۱۳۸۶----۲۰۰۰ تومان ۱۰- محاسبات عددی پوران -----۱۳۹۰ ---- ۲۰۰۰ تومان ۱۱- نظریه زبان ها و ماشین ها مقسمی-----۱۳۹۰-----۳۰۰۰ تومان ۱۲- زبان های برنامه سازی مقسمی----- ۱۳۹۰-----۲۰۰۰ تومان ۱۳- مقدمه ای بر نظریه زبان ها و ماشین ها( انتشارات ناقوس)----۱۳۸۶-----۲۰۰۰ تومان ۱۴- حل تشریحی مقدمه ای بر نظریه زبان ها و ماشین ها(انتشارات ناقوس)----۱۳۸۵----۲۰۰۰ تومان ۱۵- معماری موریس مانو---- ۱۳۸۶----۴۰۰۰ تومان ۱۶- حل تشریحی شبکه های کامپیوتری تنن بام----۱۳۹۰----۴۰۰۰ تومان |
تک فروش تعدادی کتاب - Elena_71 - 09 آبان ۱۳۹۳ ۰۲:۵۰ ق.ظ
زبان پارسه دارید? |
تک فروش تعدادی کتاب - sabra94 - 08 آذر ۱۳۹۳ ۰۴:۴۰ ب.ظ
سلام ۱۱ و ۱۲ رو میخوام ساکن اصفید؟ |
تک فروش تعدادی کتاب - abiasemani799 - 10 آذر ۱۳۹۳ ۰۳:۵۴ ب.ظ
جوابو پ خ دادم |
RE: تک فروش تعدادی کتاب - مهرگان - ۲۴ بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۱۰ ب.ظ
سلام این پست ماله خیلی وقت پیشه. آیا همه کتاب ها فروش رفته؟ یا فقط آمار که جلوه نوشتید فروخته شد؟ |
RE: تک فروش تعدادی کتاب - zahraaahmadi29 - 24 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۴۱ ب.ظ
سیستم عامل پارسه اگه کسی داره من میخوام ب علاوه داده پوران |
RE: تک فروش تعدادی کتاب - abiasemani799 - 27 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۰۳ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۱۰ ب.ظ)مهرگان نوشته شده توسط: سلام فقط آمار فروش رفته |
تک فروش تعدادی کتاب - مهرگان - ۰۲ اسفند ۱۳۹۳ ۱۰:۰۳ ب.ظ
سلام من ریاضی مهندسی و محاسبات عددی پارسه رو میخوام. بوشهر هستم. میتونم بپرسم شما کجا ساکن هستید؟ میخوام ببینم هزینه پست چقد روم در میاد |