جایگذاری - جزوه دکتر یوسفی - نسخهی قابل چاپ |
جایگذاری - جزوه دکتر یوسفی - Ametrine - 20 مهر ۱۳۹۳ ۱۱:۱۵ ب.ظ
جلسه سوم، صفحه ۳ (ادامهش هم صفحه بعدش هست!) از اونجا که فاکتور گرفته به بعد رو توضیح بدید لطفاً. [attachment=16965] [attachment=16966] مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: جایگذاری - جزوه دکتر یوسفی - Donna - 20 مهر ۱۳۹۳ ۱۱:۴۷ ب.ظ
[tex]2\log(2\ast4\ast6\ast...\ast n)=[/tex] [tex]2\log((1\ast2).(2\ast2).(3\ast2)...(\frac{n}{2}\ast2))=2\log(2^{\frac{n}{2}}\ast(\frac{n}{2})!)=[/tex] [tex] 2\log2^{\frac{n}{2}} 2\log(\frac{n}{2}!)=[/tex] [tex] ^{ }n 2\frac{n}{2}\log\frac{n}{2}=[/tex] [tex] n nlog\frac{n}{2}= ^{ }n(l \log\frac{n}{2})=[/tex] [tex]n(\log2 \log\frac{n}{2})= n(\log(2\ast\frac{n}{2}))=nlogn[/tex] یه نکته که داره اینه !logn تقریبا برابر nlogn هست |
RE: جایگذاری - جزوه دکتر یوسفی - A V A - 21 مهر ۱۳۹۳ ۱۲:۱۲ ق.ظ
(۲۰ مهر ۱۳۹۳ ۱۱:۱۵ ب.ظ)Ametrine نوشته شده توسط: جلسه سوم، صفحه ۳ (ادامهش هم صفحه بعدش هست!) خب، تا اونجا که بسط دادنو گفتم یادتونه؟ ما اومدیم عبارته مقابل T(n رو هربار بسط دادیم، انقدر که بشه [tex]T(n)=T(0) A[/tex] حالا اون A چی هست؟ [tex]A=2\log2 2\log4 2\log6 ...... 2\log n[/tex] از همشون یه ۲ فاکتور میگیریم و میدونیم طبق خاصیت لگاریتم [tex]\log a \log b=\log a\cdot b[/tex] پس عبارتمون تبدیل میشه به [tex]A=2\log(2\cdot4\cdot8....\cdot n)[/tex] و حالا باز از داخل لگاریتم از هرکدوم یه ۲ گرفتیم( چون میخوایم اعداد به ترتیب شن و وقتی یه ۲ بگیریم به ترتیب میشن، اینم میدونیم که تعداد اعداد زوج ۲ تا n به اندازه n/2 تاست. پس میشه [tex]A=2\log(2^{\frac{n}{2}}\cdot1\cdot2\cdot3\cdot4\cdot5.....\cdot\frac{n}{2})َ[/tex] حالا دوباره لگاریتمو به جمع دو لگاریتم تبدیل میکنیم[tex]A=2(\log2^{\frac{n}{2}} \log\: \frac{n}{2}!)َ[/tex] در نهایت هم میگیم که A تقریبا معادل [tex]A=2(\frac{n}{2} \frac{n}{2}\log\: \frac{n}{2})َ[/tex] میشود |
RE: جایگذاری - جزوه دکتر یوسفی - Ametrine - 21 مهر ۱۳۹۳ ۱۲:۵۴ ب.ظ
(۲۱ مهر ۱۳۹۳ ۱۲:۱۲ ق.ظ)Ava.arshad94 نوشته شده توسط: خب، تا اونجا که بسط دادنو گفتم یادتونه؟تشکر از Donna و Ava فقط تشخیص این ریتمه یه کم سخته. (صرفاً تو این سوال منظورم نیست، کلی میگم.) فکر کنم تنها راه حل تمرین زیاد باشه. |