|
|
درخت بازگشتی این عبارت - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
|
درخت بازگشتی این عبارت - directline - 04 مهر ۱۳۹۳ ۰۵:۱۵ ب.ظ
سلام دوستان درخت بازگشتی این عبارت چی میشه؟ [tex]T(n)=T(n-1) T(\frac{n}{2}) n[/tex] درخت جدا هر کدوم از n-1 و n/2 خیلی راحت میشه کشید اما وقتی باهم هستن جمع میشن چطور باید درختش رو کشید؟ پیشاپیش ممنون دوستان |
|
RE: درخت بازگشتی این عبارت - ADELZX - 04 مهر ۱۳۹۳ ۰۶:۰۷ ب.ظ
بنظرم حد بالای رابطه همون قسمت اول بازگشته که از بازه [tex]O(n^2)[/tex] هستش. |
RE: درخت بازگشتی این عبارت - ziba.O - 04 مهر ۱۳۹۳ ۰۷:۱۱ ب.ظ
(۰۴ مهر ۱۳۹۳ ۰۶:۰۷ ب.ظ)ADELZX نوشته شده توسط: بنظرم حد بالای رابطه همون قسمت اول بازگشته که از بازه [tex]O(n^2)[/tex] هستش. منبع خوبی سراغ داری این قسمتو خوب توضیح داده باشه؟ |
|
RE: درخت بازگشتی این عبارت - MiladCr7 - 04 مهر ۱۳۹۳ ۰۷:۲۹ ب.ظ
سلام.باید n/2. رو حذف کنید و بعد درخت بازگشت رو رسم کنید |
RE: درخت بازگشتی این عبارت - directline - 04 مهر ۱۳۹۳ ۰۸:۰۷ ب.ظ
(۰۴ مهر ۱۳۹۳ ۰۶:۰۷ ب.ظ)ADELZX نوشته شده توسط: بنظرم حد بالای رابطه همون قسمت اول بازگشته که از بازه [tex]O(n^2)[/tex] هستش. چطور حساب کردید؟ (۰۴ مهر ۱۳۹۳ ۰۷:۲۹ ب.ظ)miladcr7 نوشته شده توسط: سلام.باید n/2. رو حذف کنید و بعد درخت بازگشت رو رسم کنید چرا باید n/2 حذف بشه؟ فکر کنم تو بازگشت ها تاثیر داشته باش |
|
RE: درخت بازگشتی این عبارت - m@hboobe - 04 مهر ۱۳۹۳ ۰۹:۰۸ ب.ظ
n را ریشه قرار بدید و درخت رسم کنید!هر بار مقدار n در یک سمت درخت یک واحد کم میشه و در سمت دیگه نصف میشه همین طور هر گره جدید رو ادامه میدیم.... حد بالای این تایع در سمتی بدست میاد که n-1 انجام میشه پس مرتبه این تابع از [tex]O(n^2)[/tex] است. |
RE: درخت بازگشتی این عبارت - directline - 04 مهر ۱۳۹۳ ۰۹:۴۱ ب.ظ
(۰۴ مهر ۱۳۹۳ ۰۹:۰۸ ب.ظ)m@hboobe نوشته شده توسط: n را ریشه قرار بدید و درخت رسم کنید!هر بار مقدار n در یک سمت درخت یک واحد کم میشه و در سمت دیگه نصف میشه همین طور هر گره جدید رو ادامه میدیم.... قبول اما شما چطور جمع سطوح درخت رو انجام دادید؟ اخه روند خاصی براش به دست نمیاد! فکر کنم استدلال شما اینطور که ارتفاع که N میشه تو هر سطح هم که یک ضریبی از N داریم پس میشه N^2 درسته؟ اگر اینطوره از کجا میدونید سیگما سطوح رو حساب کنید به N^3 نمیرسه؟ [attachment=16878] |
|
RE: درخت بازگشتی این عبارت - MiladCr7 - 04 مهر ۱۳۹۳ ۱۰:۰۵ ب.ظ
سلام این مثال چون از دو تابع کاملا متفاوت تشکیل شده حل دقیقی نداره ولی روش حل تقریبیش اینه که اون تابعی که زودتر به یک میرسه رو بیخیال میشیم خب؟ حالا توی این مثال n/2 داره سریعتر به یک نزدیک میشه پس میتونیم حذفش کنیم یا یه روش دیگه برای حذف اینه که اون تابعی که زمان اجرای کمتری داره رو حذف میکنیم چون بازم زودتر به یک میرسه حالا دقت کن که مرتبه اجرای n/2 لگاریتمی هستش و اون یکی تابع مرتبش از n هست پس n/2 رو حذف کن حالا تابع باقیمونده مرتبه اجراش n به توان دو میشه اکی؟؟؟ ![]() ![]()
|
|
RE: درخت بازگشتی این عبارت - ziba.O - 04 مهر ۱۳۹۳ ۱۰:۴۰ ب.ظ
یعنی میشه اینطوری نتیجه گیری کلی کرد؟؟؟؟؟ ( اگه تابعی از مجموع چندین مرتبه مختلف تشکیل شده باشه ، بیشترین مرتبه مرتبه اجرایی اون تابعه؟)
|
|
RE: درخت بازگشتی این عبارت - MiladCr7 - 04 مهر ۱۳۹۳ ۱۰:۵۹ ب.ظ
سلام .توی تابع هایی که اینجوری ریتم مختلفی دارند بله |
RE: درخت بازگشتی این عبارت - ziba.O - 04 مهر ۱۳۹۳ ۱۱:۰۶ ب.ظ
(۰۴ مهر ۱۳۹۳ ۱۰:۵۹ ب.ظ)miladcr7 نوشته شده توسط: سلام .توی تابع هایی که اینجوری ریتم مختلفی دارند بله پس چرا تو سوالی که من پرسیدم تو اون یکی تاپیک مرتبه ی دو قسمت بهم ضرب شدند؟
|
RE: درخت بازگشتی این عبارت - MiladCr7 - 04 مهر ۱۳۹۳ ۱۱:۱۴ ب.ظ
(۰۴ مهر ۱۳۹۳ ۱۱:۰۶ ب.ظ)ziba.O نوشته شده توسط:(04 مهر ۱۳۹۳ ۱۰:۵۹ ب.ظ)miladcr7 نوشته شده توسط: سلام .توی تابع هایی که اینجوری ریتم مختلفی دارند بله میشه ادرسشو بدید؟؟؟؟ |
RE: درخت بازگشتی این عبارت - ziba.O - 04 مهر ۱۳۹۳ ۱۱:۱۷ ب.ظ
(۰۴ مهر ۱۳۹۳ ۱۱:۱۴ ب.ظ)miladcr7 نوشته شده توسط:(04 مهر ۱۳۹۳ ۱۱:۰۶ ب.ظ)ziba.O نوشته شده توسط:(04 مهر ۱۳۹۳ ۱۰:۵۹ ب.ظ)miladcr7 نوشته شده توسط: سلام .توی تابع هایی که اینجوری ریتم مختلفی دارند بله مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. دوست عزیز معذرت میخوام اینقدر گیج شدم قاطی کردم همه چیو اگه میشه یکم ساده تر اینارو واسم سوا کنین.خدا خیرت بده |
RE: درخت بازگشتی این عبارت - m@hboobe - 04 مهر ۱۳۹۳ ۱۱:۱۷ ب.ظ
(۰۴ مهر ۱۳۹۳ ۰۹:۴۱ ب.ظ)directline نوشته شده توسط:درسته حق با شماست اگر بخواهیم بطور دقیق درخت رسم کنید چنین چیزی به نتیجه جالبی نمیرسیم(04 مهر ۱۳۹۳ ۰۹:۰۸ ب.ظ)m@hboobe نوشته شده توسط: n را ریشه قرار بدید و درخت رسم کنید!هر بار مقدار n در یک سمت درخت یک واحد کم میشه و در سمت دیگه نصف میشه همین طور هر گره جدید رو ادامه میدیم.... ولی حداقل با همین روش که کاملا هم درست نیست (اگر دقت کنید جلوی جمله رسم درختم علامت تعجب گذاشتم ) متوجه میشیم که اگر بخواهیم محاسبه رو با اون قسمت از تایع که هر بار یک واحد کم میکنه انجام بدیم ارتفاع بیشتری داریم (با توجه به صحبتهای سایر بچه ها = دیر تر به یک نزدیک میشه!) پس اون بخش موثر در حل هستمن خودم اولین بار که به این مساله برخورد کردم اینجور درنظر گرفتم که ممکنه هر بار یه بخش از این تابع اتفاق بیفته با n-1 مرتبه که [tex]Theta(n^2)[/tex] شد و با n/2 از طریق مستر شد [tex]Theta(n)[/tex] که گفتم کران بالای حل میشه [tex]O(n^2)[/tex] ![]() امیدوارم که با توضیحاتم گیج نشده باشید موفق باشین |
|
RE: درخت بازگشتی این عبارت - ziba.O - 04 مهر ۱۳۹۳ ۱۱:۲۷ ب.ظ
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. دوست عزیز معذرت میخوام اینقدر گیج شدم قاطی کردم همه چیو اگه میشه یکم ساده تر اینارو واسم سوا کنین.خدا خیرت بده |