علوم کامپیوتری های علوم تحقیقات - نسخهی قابل چاپ |
علوم کامپیوتری های علوم تحقیقات - bita.k - 02 مهر ۱۳۹۳ ۰۸:۳۹ ب.ظ
سلام دوستان کسی اینجا علوم کامپیوتر تو علوم تحقیقات قبول نشده؟ چرا ورودیش بهمنه آخه؟! من با تراز بالا و رتبه ۲ این دانشگاه قبول شدم اون وقت بهمن بشه! این که اصلا رشته جدیده. دیگه الان و بهمن نداره. این قضیه اینکه انتخاب میکنن کی مهر بیاد و کی بهمن برای علوم کامپیوتر هم صدق میکنه؟ |
علوم کامپیوتری های علوم تحقیقات - bita.k - 02 مهر ۱۳۹۳ ۰۹:۴۴ ب.ظ
الان هیچ کس جواب نمیده، یعنی هیچ کی علوم کامپیوتر شرکت نکرده آزاد؟!، من مجازی شهید بهشتی رو نرفتم چون با ترازم مطمئن بودم علوم تحقیقات میارم که خوب اوردم ، اما بهمن. اصلا اعصابم خورد شده! |
RE: علوم کامپیوتری های علوم تحقیقات - persianccie - 04 مهر ۱۳۹۳ ۰۷:۵۱ ب.ظ
(۰۲ مهر ۱۳۹۳ ۰۹:۴۴ ب.ظ)bita.k نوشته شده توسط: الان هیچ کس جواب نمیده، یعنی هیچ کی علوم کامپیوتر شرکت نکرده آزاد؟!، من مجازی شهید بهشتی رو نرفتم چون با ترازم مطمئن بودم علوم تحقیقات میارم که خوب اوردم ، اما بهمن. اصلا اعصابم خورد شده! تو کارنامتون زده بهمن یا بهتون گفتن؟ |
RE: علوم کامپیوتری های علوم تحقیقات - bita.k - 04 مهر ۱۳۹۳ ۰۸:۳۷ ب.ظ
(۰۴ مهر ۱۳۹۳ ۰۷:۵۱ ب.ظ)persianccie نوشته شده توسط:(02 مهر ۱۳۹۳ ۰۹:۴۴ ب.ظ)bita.k نوشته شده توسط: الان هیچ کس جواب نمیده، یعنی هیچ کی علوم کامپیوتر شرکت نکرده آزاد؟!، من مجازی شهید بهشتی رو نرفتم چون با ترازم مطمئن بودم علوم تحقیقات میارم که خوب اوردم ، اما بهمن. اصلا اعصابم خورد شده! تو کارنامه زده ثبت نام از بهمن ماه. فردا می خوام برم علوم تحقیقات ببینم چیکار می تونم بکنم. |