تالار گفتمان مانشت
خریدار سوالات ماهان و مدرسان شریف سالهای گذشته. - نسخه‌ی قابل چاپ

خریدار سوالات ماهان و مدرسان شریف سالهای گذشته. - behnaz110 - 18 شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۳۴ ب.ظ

سلام دوستان. اگر بین شما عزیزان کسی هست که آزمونهای حضوری ماهان و یا مدرسان شریف رو در یکی دوسال گذشته شرکت کرده و حاضره سوالات و پاسخنامه های خودش رو بفروشه لطفا یا همین جا یا از طریق ایمیلb_meshkboo60@yahoo.comبا من تماس بگیره و قیمت رو هم خودتون بفرمایید تا تقدیمتون کنم. ممنون

RE: خریدار سوالات ماهان و مدرسان شریف سالهای گذشته. - explorer - 18 شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۳۸ ب.ظ

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

اینجا رایگان واسه دانلود هست

Sent from my cell

RE: خریدار سوالات ماهان و مدرسان شریف سالهای گذشته. - abiasemani799 - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۴۰ ب.ظ

(۱۸ شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۳۴ ب.ظ)behnaz110 نوشته شده توسط:  سلام دوستان. اگر بین شما عزیزان کسی هست که آزمونهای حضوری ماهان و یا مدرسان شریف رو در یکی دوسال گذشته شرکت کرده و حاضره سوالات و پاسخنامه های خودش رو بفروشه لطفا یا همین جا یا از طریق ایمیلb_meshkboo60@yahoo.comبا من تماس بگیره و قیمت رو هم خودتون بفرمایید تا تقدیمتون کنم. ممنون

سلام من آزمونای سال پیش پارسه رو دارم اگه خاستی میل بزن
purpose.star33@yahoo.com

خریدار سوالات ماهان و مدرسان شریف سالهای گذشته. - explorer - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۱۴ ب.ظ

پارسه (رایگان) :
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

RE: خریدار سوالات ماهان و مدرسان شریف سالهای گذشته. - npour - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۰۴ ب.ظ

من ازمونای ماهان پارسال رو دارم، هرکی تهرانه هماهنگ کنه تقدیمش کنم