۱۵۲ ، تجارت خواجه نصیر ،روزانه - نسخهی قابل چاپ |
۱۵۲ ، تجارت خواجه نصیر ،روزانه - iatii2 - 04 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۴۶ ب.ظ
خدا رو شکر . فکر نمی کردم خواجه نصیر قبول بشم ، حتما حکمتی داشته ... امیدوارم بتونم از پسش بر بیام انتخاب ها : ۱ -امیر کبیر تجارت ۲-علم و صنعت تجارت ۳-خواجه نصیر تجارت ** دوستان میشه لطفا یک کتاب در زمینه تجارت معرفی کنید ... دوره کارشناسی به جای تجارت به ما C# درس دادن |
RE: ۱۵۲ ، تجارت خواجه نصیر ،روزانه - iatii2 - 04 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۴۶ ب.ظ
(۰۴ شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۲۲ ب.ظ)mohammad-a نوشته شده توسط: اون ۲ واحد تجارت الکترونیک کارشناسی رو زیاد روش حساس نباشید ممنون از دلداریتون |
۱۵۲ ، تجارت خواجه نصیر ،روزانه - sherlock holmes - 04 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۱۴ ب.ظ
سلام همکلاسی .. من یه بار به یکی گفتم احتمالن هم کلاسی بشیم اما یادم نیست شما بودی یا کس دیگه..!!:دی کتاب رفرنس انگلیسی این درس کتاب توربان البته ترجمه هم شده ..حجمش هم زیاد اما کتاب شیرینی هستش قابل توجه اون یکی هم کلاسی تو دانشگاه ما تجارت ۲ واحد بود اما مثل ۳واحدی تدریس شد یعنی ۲ جلسه تو هفته بر اساس همین توربان و فقط تو اون کلاس من ۳ یا ۴ تا ارائه دادم و یه پروژه(ایده تجاری) و یه بیزینس پلن.. البته استادمون الان دکترای تجارت میخونه تو امیرکبیر..(یعنی اشکمونو سر این درس در اوووورد) ولی بهترین درس دوره کارشناسی بود که پاس کردم و باعث شد کلن فقط به ارشد تجارت فک کنم نه چیز دیگه ای.. |
RE: ۱۵۲ ، تجارت خواجه نصیر ،روزانه - iatii2 - 05 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۰۹ ق.ظ
(۰۴ شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۱۴ ب.ظ)sherlock holmes نوشته شده توسط: سلام همکلاسی .. من یه بار به یکی گفتم احتمالن هم کلاسی بشیم اما یادم نیست شما بودی یا کس دیگه..!!:دیبله به من گفتین خوش به حالتوووووون . استاد ما یه آدم ... بود بهونه می آورد تجارت الکترونیک در ایران معنا نداره ، به جای تجارت C# می خونیم . حالا اگه c# هم یاد می گرفتیم یه چیزی . اونم درست درس نداد . نه پروژه ای نه انگیزه ای افتضاح |
۱۵۲ ، تجارت خواجه نصیر ،روزانه - sherlock holmes - 06 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۱۹ ق.ظ
الاان همه چی به تجارت الکترونیک و الخصوص موبایل مارکتینگ مربوطه.. یه عده استاد های گاگوول تو خیلی از دانشگاه ها چون از تجارت هیچی بارشون نیست این درسو میپیچونن.. و درس استراتژیک فناوری اطلاعات که تو ارشد هم احتمالن داشته باشیم... از شانس من بود که این اتفاق افتاد و ما یه استاد گیرمون امد که کارشناسی ارشد تجارت امیرکبیر بود و واقعن کمک کرد به دید خوبی از تجارت الکترونیک برسیم.. |
RE: ۱۵۲ ، تجارت خواجه نصیر ،روزانه - iatii2 - 07 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۲۶ ق.ظ
(۰۶ شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۱۹ ق.ظ)sherlock holmes نوشته شده توسط: الاان همه چی به تجارت الکترونیک و الخصوص موبایل مارکتینگ مربوطه.. یه عده استاد های گاگوول تو خیلی از دانشگاه ها چون از تجارت هیچی بارشون نیست این درسو میپیچونن.. و درس استراتژیک فناوری اطلاعات که تو ارشد هم احتمالن داشته باشیم... از شانس من بود که این اتفاق افتاد و ما یه استاد گیرمون امد که کارشناسی ارشد تجارت امیرکبیر بود و واقعن کمک کرد به دید خوبی از تجارت الکترونیک برسیم..خیلی هم خوب ما بد شانس بودیم دیگه واقعا استاد بی سواد انگیزه دانشجو کاملا متلاشی می کنه ... |
۱۵۲ ، تجارت خواجه نصیر ،روزانه - Sanaz. - 10 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۰۷ ب.ظ
(۰۴ شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۴۶ ب.ظ)iatii2 نوشته شده توسط: خدا رو شکر . فکر نمی کردم خواجه نصیر قبول بشم ، حتما حکمتی داشته ... وای تبریک میگم امیدوارم منم بتونم امسال خواجه نصیر قبول بشم،میتونم کارنامتونو ببینم؟ |
۱۵۲ ، تجارت خواجه نصیر ،روزانه - iatii2 - 13 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۵۹ ب.ظ
ممنون ساناز عزیز . ایشالا هر جایی که دوست داری قبول میشی اینم لینک کارنامه : مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |