تجارت الکترونیک روزانه خواجه نصیر - نسخهی قابل چاپ |
تجارت الکترونیک روزانه خواجه نصیر - sherlock holmes - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۰۲ ب.ظ
من هم بالاخره به چیزی که میخواستم رسیدم البته انتظار روزانه نداشتم من احتمال شبانه خواجه میدادم که خدا رو شکر روزانه اوردم رتبه ۱۵۵ روزانه خواجه نصیر انتخاب ها : امیرکبیر و تهران روزانه وش بانه تربیت مدرس خواجه نصیر علم و صنعت دانشگاه تهران سامانه های شبکه ای.. |
تجارت الکترونیک روزانه خواجه نصیر - reza6966 - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۲۹ ب.ظ
تبریک میگم شما چرا خواجه نصیر رو بالاتر از علم و صنعت زدید ؟ |
تجارت الکترونیک روزانه خواجه نصیر - reza19 - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۳۰ ب.ظ
علی جان تبریک فراوان، خیلی خوشحال شدم،امیدوارم همیشه موفق باشی. |
RE: تجارت الکترونیک روزانه خواجه نصیر - sherlock holmes - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۴۶ ب.ظ
به خاظر اینکه تجارت علم و صنعت قبول نداشتم.. کلن هیئت علمیشون هیچ کدوم ای تی یا کامپیوتر نیستن همه از صنایع هستن که یه گرایشاتی به تجارت دارن و به نظرم خوب نیومدن .. ترجیح دادم با اینکه اینجا استاد های جوون تری داره رو بزنم اما حداقل ۲ تا از استادشون به زمینه هایی که من علاقه داشتم و یکم اطلاعات داشتم کار میکنن.. این برام مهم تر بود.. (۰۳ شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۲۹ ب.ظ)reza6966 نوشته شده توسط: تبریک میگم مررسی.. منم تبریک میگم ایشالله موفق باشی.. (۰۳ شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۳۰ ب.ظ)reza19 نوشته شده توسط: علی جان تبریک فراوان، خیلی خوشحال شدم،امیدوارم همیشه موفق باشی. |
RE: تجارت الکترونیک روزانه خواجه نصیر - sadafak7 - 08 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۲۵ ق.ظ
به به بهت تبریک میگم، خوشحالم که همونی شدی که میخواستی |
RE: تجارت الکترونیک روزانه خواجه نصیر - sherlock holmes - 08 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۱۲ ب.ظ
مرررسی... شما هم که باز همون دانشگاه خودتی... مباااارکه... (۰۸ شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۲۵ ق.ظ)sadafak7 نوشته شده توسط: به به بهت تبریک میگم، خوشحالم که همونی شدی که میخواستی |