قبولی های معماری - نسخهی قابل چاپ |
قبولی های معماری - M.Amin.M - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۳۴ ب.ظ
سلام دوستان دوستانی که در گرایش معماری قبول شده اند اینجا نتیجه هایشونو بذارن.تا یه جامعه آماری خوب در بیاد. |
قبولی های معماری - mohammadrezagolparast - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۱۸ ب.ظ
رتبه ۵۰۰ + سهمیه شاگرد اولی پیام نور = روزانه خوارزمی |
RE: قبولی های معماری - p.beyzaie - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۰۲ ب.ظ
۲۵۵ روزانه دانشگاه اصفهان |
RE: قبولی های معماری - sepanta89 - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۰۴ ب.ظ
رتبه ۴۳۸ باهنر کرمان روزانه |
RE: قبولی های معماری - sana2014 - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۳۸ ب.ظ
(۰۳ شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۰۴ ب.ظ)sepanta89 نوشته شده توسط: رتبه ۴۳۸ باهنر کرمان روزانه تبریک می گم بهتون شما روزانه شبانه گرمسار(امیر کبیر واجد گرمسار) زده بودین؟ |
قبولی های معماری - mahsak - 04 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۳۴ ق.ظ
۹۵ معماری ش دانشگاه تهران |
RE: قبولی های معماری - saeeed69 - 04 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۴۷ ق.ظ
بالاخره یک همکلاسی پیدا شد منم ۴۶ روزانه دانشگاه تهران |
قبولی های معماری - rubeus - 04 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۱۷ ق.ظ
۱۱۶ روزانه بهشتی. شریف تهران امیرکبیر بهشتی* علم و صنعت |
قبولی های معماری - M4$0UD - 04 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۳۰ ق.ظ
رتبه ۶۰ شبانه صنعتی شریف -------------------------- انتخاب های من: روزانه شریف روزانه تهران شبانه شریف* روزانه امیرکبیر |
RE: قبولی های معماری - sepanta89 - 04 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۱۶ ب.ظ
(۰۳ شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۳۸ ب.ظ)sana2014 نوشته شده توسط:(03 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۰۴ ب.ظ)sepanta89 نوشته شده توسط: رتبه ۴۳۸ باهنر کرمان روزانه سپاس . من روزانه گرمسار زده بودم .شما کجا قبول شدید ؟ |
قبولی های معماری - hamed_golden - 04 شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۱۷ ب.ظ
با سلام رتبه ام ۱۳۱ معماری انتخاب رشته ام:شریف-تهران-امیرکبیر-بهشتی-علم و صنعت بهشتی رو آوردم ما که بهشتی رو بالاتر زدیم ولی ی سوال: بچه ها به نظرتون علم و صنعت خوبه یا بهشتی؟لطفا جواب بدید |
RE: قبولی های معماری - saeeed69 - 04 شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۳۳ ب.ظ
(۰۴ شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۱۷ ب.ظ)hamed_golden نوشته شده توسط: با سلام والا تا اونجا که من تحقیقیدم بهشتی . هم از لحاظ اساتید (تو معماری) هم از لحاظ جو دانشگاه |
RE: قبولی های معماری - rubeus - 04 شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۱۲ ب.ظ
(۰۴ شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۳۴ ق.ظ)mahsak نوشته شده توسط: ۹۵ معماری ش دانشگاه تهرانممنون میشم ترتیب انتخاب دانشگاه هاتون را بزارید |
RE: قبولی های معماری - mahsak - 04 شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۲۲ ب.ظ
(۰۴ شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۱۲ ب.ظ)rubeus نوشته شده توسط:شریف،تهران،امیرکبیر(روزانه)/ شریف ،تهران (شبانه)/بهشتی/امیرکبیر(شبانه)/علم و صنعت/تربیت مدرس/ خواجه(04 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۳۴ ق.ظ)mahsak نوشته شده توسط: ۹۵ معماری ش دانشگاه تهرانممنون میشم ترتیب انتخاب دانشگاه هاتون را بزارید |
قبولی های معماری - Xilinx - 05 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۳۷ ق.ظ
چه وحشتنااااکه !!! با ۹۵ نه روزانه شریف نه تهران نه حتی امیرکبیر !!! من فکر کردم تخصصی ها ضریب ۴ شده بفعمون شده... چراااا آخه ؟! انصافا تا پارسال رتبه ی ۹۵ (بدون سهمیه) روزانه ی دانشگاه تهرانش قطعی بود... اصلا رتبه های امسال با دانشگاه های قبولی نمیخونه ( |