تالار گفتمان مانشت
دانشگاه علم و صنعت - نسخه‌ی قابل چاپ

دانشگاه علم و صنعت - saeed313 - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۵۷ ب.ظ

سلام

دوستانی که تجربه ی تحصیل در دانشگاه علم و صنعت را دارند، ممنون می شم تجاربشون رو در اختیار ما قرار بدن(خصوصا در مورد اعضای هیئت علمی دانشگاه)

با تشکر فراوان

دانشگاه علم و صنعت - amirid - 05 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۰۳ ب.ظ

ممنون میشم یه نفر در مورد رشته هوش و استاداش و زمینه کاریشون تو دانشگاه علم و صنعت توضیح بده.

دانشگاه علم و صنعت - س.غ - ۰۶ شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۰۵ ب.ظ

واسه شبکه هم همینطور!!
اما انگار کسی اینجا علم و صنعتی نیست!! Sad

RE: دانشگاه علم و صنعت - saeed313 - 06 شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۳۴ ب.ظ

تور مجازی که طراحی کردن خیلی عالیه....هم می شه محیط داخل دانشگاه رو دید و هم می شه مکان دانشکده ها، کتابخانه ی مرکزی، سلف و آموزش رو یاد گرفت.

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

اگر رویه صفحش کلیک کنید، می تونید نقشه ی دانشگاه رو هم ببینید.

وب سایت روز بازم که برای آشنایی بچه های کارشناسی با دانشگاه طراحی کردن، به درده ما هم می خوره...

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

یکی از دوستان هم کی باهاش آشنایی دارم، امسال دانشجویه سال آخر هوش بود....سعی می کنم شمارشو پیدا کنم و یه سری اطلاعات ازش بگیرم...هر چند روز ثبت نام می شه با سال بالایی ها صحبت کرد.

دانشگاه علم و صنعت - amirid - 07 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۱۱ ب.ظ

ثبت نام کیه؟!

RE: دانشگاه علم و صنعت - saeed313 - 07 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۱۹ ب.ظ

(۰۷ شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۱۱ ب.ظ)amirid نوشته شده توسط:  ثبت نام کیه؟!

RE: دانشگاه علم و صنعت - amirid - 07 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۲۴ ب.ظ

(۰۷ شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۱۹ ب.ظ)saeed313 نوشته شده توسط:  
(07 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۱۱ ب.ظ)amirid نوشته شده توسط:  ثبت نام کیه؟!

مرسی Smile