جا به جایی از صنعتی شریف به یه دانشگاه دیگه - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
جا به جایی از صنعتی شریف به یه دانشگاه دیگه - mahsanaderi - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۱۲ ق.ظ
با سلام روزانه یه دانشگاه دیگه رو با شریف شبانه عوض کنه ؟؟؟
من با سهمیه رتبه اولی مهندسی نرم افزار( آموزش محور ) شبانه صنعتی شریف آوردم ولی چون فکر نمیکردم بیارم اصلا شرایط خوابگاه و شهریه رو نخوندم ! آِیا میشه با یه روزانه دانشگاه دیگه جا به جا بشم ؟؟ کسی هست که بخواد |
جا به جایی از صنعتی شریف به یه دانشگاه دیگه - peymanhaji - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۲۳ ق.ظ
نمیشه شبانه به روزانه امکان نداره |
RE: جا به جایی از صنعتی شریف به یه دانشگاه دیگه - mahsanaderi - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۳۴ ق.ظ
(۰۳ شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۲۳ ق.ظ)peymanhaji نوشته شده توسط: نمیشهشما مطمئنید ؟ کسیو سراغ ندارین راهنماییم کنه ؟ |
جا به جایی از صنعتی شریف به یه دانشگاه دیگه - A V A - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۱۱ ق.ظ
میشه بگید شهریه ش چقدره؟ |
جا به جایی از صنعتی شریف به یه دانشگاه دیگه - ali - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۱۴ ق.ظ
آقا هزار جور وام میدن، خوابگاه هم میشه گرفت. نگران نباش و برو |
RE: جا به جایی از صنعتی شریف به یه دانشگاه دیگه - mahsanaderi - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۱۵ ق.ظ
من حساب کردم حدودا ترمی ۲ خورده ای میشه (۰۳ شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۱۴ ق.ظ)ali نوشته شده توسط: آقا هزار جور وام میدن، خوابگاه هم میشه گرفت.نوشته به هیچ وجه خوابگاه داده نمیشه مگر اینکه خوابگاه خودگردان برم که هزینه اش گفتم مشکل دارم |
جا به جایی از صنعتی شریف به یه دانشگاه دیگه - A V A - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۲۴ ق.ظ
حیفه واقعا بنظر منم همین وام و اقساط خیلی کمک کنه و یه کاره پاره وقت دانشجویی، شریفو ول کنین برین جای دیگه؟ یکی از دوستان من خودگردان میرفت فکر میکنم ٣٠٠ اینا میشد، اگر بتونین گروهی خونه بگیرین که خیلی بهتره، عجله نکنین واقعا شریف حیفه... حتما هم نباید برای خونه گرفتن که هم دانشگاهی باشین، همین مانشت یه تاپیک بزنین مطمعنم عده ای هستن نمیخوان برن خوابگاه اینطوری خیلی بهتر میشه، خدا بزرگه... |
جا به جایی از صنعتی شریف به یه دانشگاه دیگه - iammiti - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۳۰ ق.ظ
شریف به کنار...اون سهمیه شاگرد اولی دیگه نمی تونین استفاده کنین فک کنم..اون حیفه خوابگاه خودگردان فک کنم ۴۰۰ ۴۵۰ باشه ولی بچه ها می گفتن به شبانه ها سال پیش خوابگاه دادن ( اینطوری که دوست من گفت...اگه همه بچه هاای اتاق راضی باشن بهتون خوابگاه میدن مث روزانه ها) |
جا به جایی از صنعتی شریف به یه دانشگاه دیگه - A V A - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۳۳ ق.ظ
(۰۳ شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۳۰ ق.ظ)iammiti نوشته شده توسط: شریف به کنار...اون سهمیه شاگرد اولی دیگه نمی تونین استفاده کنین فک کنم..اون حیفه دقیقا دوست منم شبانه بود یه دانشگاه دیگه اولش گفتن خوابگاه نمیدن و اخر سر دادن، البته یکمم دوندگی کرد... |
جا به جایی از صنعتی شریف به یه دانشگاه دیگه - hamid1989 - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۵۸ ق.ظ
اول که بابت قبولیتون تبریک! خدا بزرگه، در بحث شهریه که وام های خوبی میدن! در مورد خوابگاه هم تا اونجایی که من میدونم خود دانشگاه میده! حالا مثلا اگه از روزانه ترمی ۱۰۰ بگیره از شما ۳۰۰ میگیره درضمن حیفه این موقعیت را از دست بدین، مجدد میگم به خدا توکل کنید و پیش برید! واقعاً جای تاسف داره که توی یه کشور غنی جوونای با استعداد فقط به خاطر مسائل مالی مجبور بشن از موقعیت هاشون به راحتی بگذرن |
جا به جایی از صنعتی شریف به یه دانشگاه دیگه - Falcon - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۲۹ ب.ظ
به راحتی میتونید کار پیدا بکنید و در آمد خوبی کسب کنید. نگران هزینه نباشید. الان چند تا از دوستام که تو دانشگاهای مختلف هستن ( شریف، تهران و علموص ) خوب دارن پول در میارن با کار پاره وقت. کار تو آزمایشگاه، کار تو شرکت های طراحی وب سایت و نرم افزار ( مخصوصا نرم افزار موبایل ) ، پایان نامه نویسی ( با اینکه شغل شریفی نیست ولی درامدی در حد یکی دو میلیون در ماه داره ) و .... تازه تز هم ندارید ! یعنی کلی وقت آزاد !! نگران نباشید و از شریفی بودنتون لذت ببرید . |
جا به جایی از صنعتی شریف به یه دانشگاه دیگه - moctafa - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۳۴ ب.ظ
دوستان کسی میدونه شهریه شبانه علوم کامپیوتر چقدره ؟ممنون |
RE: جا به جایی از صنعتی شریف به یه دانشگاه دیگه - sarehkar - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۱۳ ب.ظ
(۰۳ شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۱۲ ق.ظ)mahsanaderi نوشته شده توسط:روزانه رو با شبانه عوض کنه ؟! بعید میدونم |
Re: RE: جا به جایی از صنعتی شریف به یه دانشگاه دیگه - mahsanaderi - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۲۰ ب.ظ
(۰۳ شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۱۳ ب.ظ)sarehkar نوشته شده توسط:آخه درسته شبانه اس ولی یه شبانه خاصه(03 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۱۲ ق.ظ)mahsanaderi نوشته شده توسط:روزانه رو با شبانه عوض کنه ؟! بعید میدونم خیلی ها اول روزانه شریف زدن پشت سرش شبانه اشو! |
RE: جا به جایی از صنعتی شریف به یه دانشگاه دیگه - reza6966 - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۲۲ ب.ظ
(۰۳ شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۱۲ ق.ظ)mahsanaderi نوشته شده توسط:خانم نادری , اول اینکه چرا همون موقع روزانه یکی از دانشگاه هایی که دوست دارید رو نزدید ؟ مطمئنا همه می دونن که شبانه هزینه داره ولی در کل , بهترین کار این هست که از خود دانشگاه اطلاعات بگیرید |