خریدار معماری راهیان ارشد - نسخهی قابل چاپ |
خریدار معماری راهیان ارشد - takexpert - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۰۷ ق.ظ
سلام دوستان کسی معماری راهیان ارشد واسه فروش داره؟ خیلی بهش نیاز دارم... اگر واسه فروش دارید یا اینکه میدونید کجا میشه خرید ، ممنون میشم بهم پیام خصوصی کنید. |
RE: خریدار معماری راهیان ارشد - v-e - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۱۰ ق.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۰۷ ق.ظ)takexpert نوشته شده توسط: سلام دوستان کسی معماری راهیان ارشد واسه فروش داره؟ خیلی بهش نیاز دارم... سلام.راستش من ۳ سال پیش خریده بودم ولی چندان ارزش خوندن نداشت! ینی مباحث رو پیچونده بود. برای همین نتونستم باهاش بخونم و رفتم معماری مدرسان شریف رو خریدم که تا حدود زیادی هم ازش راضی بودم |
خریدار معماری راهیان ارشد - reza6966 - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۱۲ ق.ظ
سلام کتاب های راهیان رو میتونید از خود سایت راهیان ارشد , تهیه کنی ولی نمیدونم چقدر مفید باشه ولی کتاب هوش و مدار الکتریکی راهیان خوب بودند |
خریدار معماری راهیان ارشد - v.i.d.a - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۲۳ ق.ظ
من معماری پوران پژوهشو دارم. نو نو هست. خریدم اما به درد گرایشی که میخوام شرکت کنم نمیخوره... واسه معماری که من تعریف پوران پژوهشو شنیدم تا کتابای انتشارات دیگه... توصیه ی رتبه برتریها.... |
RE: خریدار معماری راهیان ارشد - takexpert - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۲۱ ب.ظ
راستش دوستان بنده تعریف این کتاب رو از آقای MSZ شنیدم یعنی تو توضیحاتی که ایشون درمورد منابع ارشد آیتی داده بودن ، گفته بودن: معماریشون در حد صفر بوده(منم الان خیلی ضعیفم). بعد بخاطر همین دو کتاب معماری پوران و معماری راهیان رو باهم خونده بودن و تونستن ۵۰% معماری بزنن. ایشون خیلی از این کتاب تعریف کردن. منم بخاطر حرف ایشون با اینکه معماری پوران رو داشتم ، میخوام معماری راهیان رو هم بگیرم. در هر صورت ممنونم که بنده رو راهنمایی فرمودید. (۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۱۰ ق.ظ)v-e نوشته شده توسط:(02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۰۷ ق.ظ)takexpert نوشته شده توسط: سلام دوستان کسی معماری راهیان ارشد واسه فروش داره؟ خیلی بهش نیاز دارم... معماری مدرسان میگن برگرفته از معماری پترسونه.! پترسون هم واسه حرفه ای هاست درست میگن یا من بد شنیدم؟ |
خریدار معماری راهیان ارشد - friends - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۱۳ ب.ظ
این کتاب به تنهایی خوب نیست چون مال خیلی وقت پیشه و تستای جدید رو نداره به صورت ترکیبی هم وقت زیادی رو طلب میکنه ولی اگه ویرایش جدید چاپ کرد حتما بخرید........ |
RE: خریدار معماری راهیان ارشد - takexpert - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۱۲ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۱۳ ب.ظ)friends نوشته شده توسط: این کتاب به تنهایی خوب نیست چون مال خیلی وقت پیشه و تستای جدید رو نداره به صورت ترکیبی هم وقت زیادی رو طلب میکنه ولی اگه ویرایش جدید چاپ کرد حتما بخرید........ متشکر... نمیدونید کتابشو کجا میشه خرید؟ آخه تو سایت خود انتشارات راهیان یا آزاده همه کتابها هست الا معماری.!!! من تو معماری ضعیفم ، کتاب خوب سراغ ندارید که اگه معماری راهیان گیرم نیومد یا به کارم نیومد بتونم از اون کمک بگیرم؟ |