سوالات آزمون دکتری مهندسی کامپیوتر - نسخهی قابل چاپ |
سوالات آزمون دکتری مهندسی کامپیوتر - mehrdadsecret - 17 مرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۲۳ ب.ظ
سلام دوستان . کسی سوالات مربوط به سالهای ۹۲ و ۹۳ آزمون ورودی دکتری دانشگاه آزاد رو داره واسمون بزاره؟ ممنون |
RE: سوالات آزمون دکتری مهندسی کامپیوتر - bagher.sajadi - 17 آذر ۱۳۹۳ ۰۵:۲۰ ب.ظ
اگه دوستان کسی یا سایتی رو میشناسند که پولی سوالات رو در اختیار میذاره بی زحمت معرفی کنند. سوالات ۹۰ تا ۹۳ |
سوالات آزمون دکتری مهندسی کامپیوتر - mrf - 18 آذر ۱۳۹۳ ۱۲:۳۷ ق.ظ
سوالات آزاد یا سراسری؟ |
RE: سوالات آزمون دکتری مهندسی کامپیوتر - bagher.sajadi - 18 آذر ۱۳۹۳ ۰۹:۲۵ ق.ظ
(۱۸ آذر ۱۳۹۳ ۱۲:۳۷ ق.ظ)mrf نوشته شده توسط: سوالات آزاد یا سراسری؟ سوالات سراسری که همه جا هست. سوالات آزاد منتشر نشده. سایت زیر سوالات ۸۲ تا ۹۳ به جز ۹۱ و ۹۲ رو میفروشه. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. قیمتش ۳۹ هزار تومان هست. اگه دوستان مایل هستن یه چند نفری بشیم با هم بخریم. |
RE: سوالات آزمون دکتری مهندسی کامپیوتر - ebrahim.alaeee - 19 آذر ۱۳۹۳ ۱۲:۰۸ ق.ظ
(۱۸ آذر ۱۳۹۳ ۰۹:۲۵ ق.ظ)bagher.sajadi نوشته شده توسط:این سایت هم هست ارزانتره(18 آذر ۱۳۹۳ ۱۲:۳۷ ق.ظ)mrf نوشته شده توسط: سوالات آزاد یا سراسری؟ مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
سوالات آزمون دکتری مهندسی کامپیوتر - Ms.Lemon - 19 آذر ۱۳۹۳ ۰۲:۵۰ ب.ظ
من سئوالات هوش ۹۰ را دارم، میذارم برای دانلود، دوستان هم اگر سالهای دیگر را در دسترس دارند، ممنون میشم شیر کنند. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
سوالات آزمون دکتری مهندسی کامپیوتر - selena92 - 20 آذر ۱۳۹۳ ۱۱:۵۳ ق.ظ
با سلام بچه های نرم افزار لطفا یه گروه تشکیل بدین باهم سوالات رو بگیریم من سوالات دکتری نرم افزار دولتی سالهای ۹۲ و ۹۳ رو بصورت تشریحی حل کردم در این فرصت اسکن میکنم اینجا آپلود میکنم |
سوالات آزمون دکتری مهندسی کامپیوتر - mehrdadsecret2 - 24 آذر ۱۳۹۳ ۰۷:۵۷ ب.ظ
سلام دوستان . من هم موافقم که سوالات رو جمع بشیم و بخریم و در اختیار هممون قرار بگیره. |
سوالات آزمون دکتری مهندسی کامپیوتر - Ms.Lemon - 25 آذر ۱۳۹۳ ۰۹:۴۶ ب.ظ
روی من هم حساب کنید برای خرید سوالات. حداقل دستمون میاد برای کنکور آزاد چه مطالبی را باید بخونیم. |
RE: سوالات آزمون دکتری مهندسی کامپیوتر - bagher.sajadi - 29 آذر ۱۳۹۳ ۱۰:۰۵ ق.ظ
دوستانی که میخوان در خرید سوالات دکتری ۹۳ دانشگاه آزاد مشارکت کنن به من ایمیل بزنن. bagher.sajadi@gmail.com |
RE: سوالات آزمون دکتری مهندسی کامپیوتر - Architecture2015 - 30 آذر ۱۳۹۳ ۰۲:۳۵ ب.ظ
(۱۷ مرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۲۳ ب.ظ)mehrdadsecret نوشته شده توسط: سلام دوستان . دانشگاه آزاد از سال ۹۱ سوالات رو بیرون نداده. اگه باشه من مشتریم. |
سوالات آزمون دکتری مهندسی کامپیوتر - Ms.Lemon - 30 آذر ۱۳۹۳ ۰۳:۱۹ ب.ظ
توی این سایت مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. هم نوشته برای اولین بار! امیدوارم که درست باشه |
سوالات آزمون دکتری مهندسی کامپیوتر - هلیا۹۹ - ۳۰ آذر ۱۳۹۳ ۱۱:۰۶ ب.ظ
سلام منم پایه ام اگه حتما سوالات باشه با حل. هرکاری کردید اطلاع بدید لطفا |