|
|
اهدای کتاب های کنکور!!! - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
|
اهدای کتاب های کنکور!!! - hoda ahmadi - 13 مرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۱۳ ب.ظ
سلام دوستای گلمویعنی کسی نیست که الان کتاب های کنکور رو بخواد ، اگه کسی هست پیام بده ،اکثر کتابهام پوران و پارسه هستن +کتابهای سنجش تکمیلی وکتاب هفت آزمون ارشد پوران. |
|
اهدای کتاب های کنکور!!! - shaghayegh25 - 14 مرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۰۰ ب.ظ
سلام hoda ahmadi اسمتو به فارسی نفهمیدم چجوریه ![]() من تازه شروع کردم واسه خوندن اگه امکان داره منم جزو لیستت بزار که کتاب بدی خیلی دنبالشونم مرسی |
|
اهدای کتاب های کنکور!!! - خانه سبز - ۱۴ مرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۴۱ ب.ظ
سلام دوستان بنده هم یه تعداد کتاب و جزوه دارم هزینه پست با شما برای اهدا |
|
RE: اهدای کتاب های کنکور!!! - shaghayegh25 - 15 مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۲۹ ب.ظ
پس کی جواب میدین
|
|
RE: اهدای کتاب های کنکور!!! - mahnazme - 28 مرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۲۳ ق.ظ
من هم به کتاب و جزوه نیاز دارم |
|
RE: اهدای کتاب های کنکور!!! - amin1000 - 28 مرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۳۰ ب.ظ
سلام ممنون میشه بگید کتاب و جزوه های کدوم موسسه رودارید؟ amin64sh@gmail.com |
|
اهدای کتاب های کنکور!!! - asal khanom - 28 مرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۳۵ ب.ظ
manam mikhamm be manambgid |
|
RE: اهدای کتاب های کنکور!!! - amin1000 - 28 مرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۳۶ ب.ظ
سلام با همکارا چند نفر شروع کردیم به خوندن . نیاز به کتابهای پوران داریم. ممنون میشیم ازتون ... amin64sh@gmail.com |
|
RE: اهدای کتاب های کنکور!!! - mohammadali68 - 30 مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۰۰ ق.ظ
با سلام من کتاب سیستم عامل پارسه را اگر دارید نیاز دارم اگر کتاب برای زبان تخصصی کامپیوتر هم دارید میخام کتاب برای نظریه هم اگه بدید که خیلی ممنون میشم ![]() البته اگه فقط همون کتاب سیتم عامل را به ما هدیه بدید خیلی هم ممنون میشیم با تشکر |
|
اهدای کتاب های کنکور!!! - hoda ahmadi - 01 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۴۵ ب.ظ
سلام دوستای گلم ببخشید دیر اومدم جواب دادم لیست کتابها: پوران :نظریه ،کامپایلر،هوش ،سیستم عامل ،ساختمان ،الگوریتم ،معماری ،گسسته ،پایگاه پارسه:سیستم عامل ، از پایگاه یه جزوه هم دارم ک خوب بود محاسبات عددی رو از جزوه استادم + پارسه خوندم طراحی زبانها هم جزوه ترجمه فقط تا آخر این هفته معلوم میشه که یکی از دوستام کتابها رو میخاد یا نه. |
|
اهدای کتاب های کنکور!!! - v.i.d.a - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۰۴ ق.ظ
من پارسه سیستم عامل (خیـــــــلی خیلی مهم و واجب ) و سیستم عامل پوران و جزوه پایگاه داده میخوام. خیلی ممنون میشم جواب بدید.. اگه تمایل به فروش کتاب سیستم عامل حقیقت پارسه داشتید هم ازتون میخرم. |
|
اهدای کتاب های کنکور!!! - hoda ahmadi - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۵۶ ق.ظ
عزیزم تا پایان این هفته جواب میدم بهتون ، اما قصدم اهدای کتابه ،از دوستم میپرسم اکر که نخواست در خدمتم |
|
اهدای کتاب های کنکور!!! - v.i.d.a - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۵۰ ب.ظ
ممنون عزیزم. ![]()
|
|
اهدای کتاب های کنکور!!! - mohammadali68 - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۰۶ ب.ظ
ما منتظریم |
|
اهدای کتاب های کنکور!!! - hoda ahmadi - 08 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۲۲ ق.ظ
سلام دوستان هر کسی کتابهایی رو ک گفتم میخواد بهم خبر بده و بگین چطور براش بفرستم |