![]() |
فروش منابع اصلی کنکور کارشناسی ارشد it - نسخهی قابل چاپ |
فروش منابع اصلی کنکور کارشناسی ارشد it - rare-man - 07 مرداد ۱۳۹۳ ۰۷:۳۶ ب.ظ
وقت به خیر یه سری کتاب برای کارشناسی ارشد امسال خریدم ، به دلیل مشکلاتی که واسم پیش اومد . قصد فروشش رو دارم . این منابع با تحقیق زیاد خریده شده و منابعی هستن که اکثر رتبه های برتر ( در کنار بعضی کتب مرجع) از این کتب استفاده کردن ... کتابها کاملا نو هستن و اصلا ورق نخوردن ... و آخرین چاپ موجود در بازار هستن . در ضمن کتب با تخفیف مناسب در اختیار دوستان قرار داده میشود... کسانی که تمایل دارن به من پیغام بدن .. سیستم عامل ... نویسنده : ابوالفضل طرقی حقیقت .... انتشارات پارسه شبکه های کامپیوتری ... نویسنده : ابوالفضل طرقی حقیقت ... انتشارات پارسه زبان تخصصی کامپیوتر و فناوری اطلاعات ... نویسنده : سعید مظری ... انتشارات پارسه مهندسی نرم افزار ... نویسنده : سجاد نقدعلی زنجانی ... انتشارات پارسه هوش مصنوعی ... نویسنده : عبدی پور ، خلیلی فر ... انتشارات راهیان ارشد طراحی الگوریتم ... نویسنده : هادی یوسفی ... انتشارات پوران پژوهش پایگاه داده : ... نویسنده : مقسمی ... انتشارات گسترش علوم پایه ساختمان گسسته .... نویسنده : هادی یوسفی ... انتشارات پوران پژوهش اصول مدیریت .... نویسنده : رابینز .... انتشارات پارسه ( دو جلد ) |
فروش منابع اصلی کنکور کارشناسی ارشد it - rare-man - 08 مرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۰۳ ب.ظ
........ |
فروش منابع اصلی کنکور کارشناسی ارشد it - masooumi - 09 مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۳۹ ق.ظ
مبلغ تخفیف و اینکه ساکن کجا هستید؟ پیام خصوصی دادم که جوابی ندادید |
RE: فروش منابع اصلی کنکور کارشناسی ارشد it - rare-man - 09 مرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۳۱ ب.ظ
(۰۹ مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۳۹ ق.ظ)masooumi نوشته شده توسط: مبلغ تخفیف و اینکه ساکن کجا هستید؟ پیام خصوصی خودتون رو لطفا چک کنید... |
فروش منابع اصلی کنکور کارشناسی ارشد it - rare-man - 11 مرداد ۱۳۹۳ ۰۴:۵۹ ب.ظ
در ضمن جهت اطلاع دوستانی که پیغام میدن ، ساکن تهران هستم ... |
فروش منابع اصلی کنکور کارشناسی ارشد it - amir2085 - 11 مرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۲۰ ب.ظ
دوست عزیز جواب منو ندادی ها... سیستم عامل و زبان تخصصی پارسه و الگوریتم پوران قیمت چطور میشه؟ |
فروش منابع اصلی کنکور کارشناسی ارشد it - rare-man - 21 مرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۲۷ ب.ظ
جوابتون داده شده دوست عزیز |
فروش منابع اصلی کنکور کارشناسی ارشد it - v.i.d.a - 24 مرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۵۲ ق.ظ
من سیستم عامل و شبکه حقیقت و زبان تخصصی مظفری میخوام... ساکن تهرانم. قیمت هاشون چی؟؟؟؟؟ |
فروش منابع اصلی کنکور کارشناسی ارشد it - rare-man - 31 مرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۴۴ ب.ظ
(۲۴ مرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۵۲ ق.ظ)v.i.d.a نوشته شده توسط: من سیستم عامل و شبکه حقیقت و زبان تخصصی مظفری میخوام...توی پیام خصوصی لطفا درخواستتون رو مطرح کنید دوست عزیز |