سوال برنامه نویسی - نسخهی قابل چاپ |
سوال برنامه نویسی - fatemeh69 - 01 مرداد ۱۳۹۳ ۰۲:۵۷ ب.ظ
سلام دوستان ببخشید من می خوام یه برنامه بنویسم که هر روز که کامپیوتر و روشن می کنم یه فابل word ی رو به صورت خودکار برام باز کنه یا حداقل یه اخطار یا notification بیاد بالا که بگه برو اون فایل رو باز کن آیا اصلا امکان پذیره؟ کسی می تونه کمکی بکنه؟ |
سوال برنامه نویسی - tabassomesayna - 01 مرداد ۱۳۹۳ ۰۳:۲۴ ب.ظ
سلام , احتیاج نیست برنامه بنویسید, با استفاده از رجیستری میشه این کارو انجام داد : ۱/ regedit را در منوی RUN تایپ کنید و Enter را بزنید . (Start>Run) ۲/ مسیر زیر را پیدا کنید : HKEY_CORRENT_USER\software\Microsoft\windows\CurrentVersion\Run ۳/ در مسیر مورد یک داده از نوع String Value بسازید و یک نام دلخواه برای آن بگذارید و بر روی آن کلیک کرده و در کادر Value Date آدرس فایل ورد را به طور کامل بنویسید . ۴/ سپس کامپیوتر را Restart نمایید . |
RE: سوال برنامه نویسی - نازین - ۰۱ مرداد ۱۳۹۳ ۰۳:۴۲ ب.ظ
(۰۱ مرداد ۱۳۹۳ ۰۳:۲۴ ب.ظ)tabassomesayna نوشته شده توسط: سلام , احتیاج نیست برنامه بنویسید, با استفاده از رجیستری میشه این کارو انجام داد : اگه براتون سخت نیست می شه خودتون دستورات رو اجرا کنید و عکسشو بذارید(مستند)ممنون |
سوال برنامه نویسی - Jooybari - 01 مرداد ۱۳۹۳ ۰۶:۰۴ ب.ظ
سلام. نیاز به این کار نیست. کافیه یه Shortcut از اون فایل وورد بسازید و در پوشه Startup از AllPrograms از استارت منو کپی کنید. |
سوال برنامه نویسی - tabassomesayna - 01 مرداد ۱۳۹۳ ۰۸:۵۷ ب.ظ
البته روش آقای جویباری راحت تر هستش. برای دسترسی به پوشه Startup اول از طریق فولدر آپشن فایل ها و پوشه های hidden رو show کنید, بعدش مسیر زیر رو برید: DRIVE WinDows:\Users\USER-NAME\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup حالا تو پوشه Startup یه میانبر از فایلی که میخواید اجرا بشه رو بذارید. البته ویندوز من ۸ هست ولی فک کنم رو ویندوز های دیگه هم جواب بده. |
سوال برنامه نویسی - Jooybari - 02 مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۵۹ ق.ظ
نیازی به این کار نیست. برای ویندوز ۷ و نسخه های قبلی، پوشه Startup از منوی استارت قابل دسترسه. |
سوال برنامه نویسی - fatemeh69 - 02 مرداد ۱۳۹۳ ۰۷:۵۰ ب.ظ
از دوستانی که جواب دادن خیلی خیلی ممنونم فکر نمی کردم راه حل به این سادگی داشته باشه خدا خیرتون بده مانشت چه قدددددددددددددر جای خوبیه! خدا رو شکر... |