|
|
در این زمانی که تا اعلام نتایج نهایی ارشد هست چی کار کنم؟ - نسخهی قابل چاپ |
|
در این زمانی که تا اعلام نتایج نهایی ارشد هست چی کار کنم؟ - shivap - 20 تیر ۱۳۹۳ ۰۵:۳۸ ب.ظ
سلام.من منتظر نتایج نهایی ارشد هستم.و احتمالا یا آی تی و یا مدیریت قبول میشم.تو این بازه زمانی چند ماهه چی کار کنم که یک دانشجوی ارشد خوب بشم؟چه چیزهایی مطالعه کنم؟چه چیزهایی یادبگیرم.پیشاپیش از راهنماییتون ممنونم. |
|
RE: در این زمانی که تا اعلام نتایج نهایی ارشد هست چی کار کنم؟ - hamid1989 - 20 تیر ۱۳۹۳ ۰۶:۵۱ ب.ظ
این که شما چکار کنی: ۱- تا میتونی بخواب چون معلوم نیس با چند نفر هم اتاق میشی ۲- تا میتونی بخور چون معلوم نیس از غذاهاش خوشت بیاد ۳- تا میتونی برو تفریح با دوستات چون معلوم نیس کیا به پستت بخورن و اما چی یاد بگیری: ۱- آشپزی چرا که کافور غذاهای دانشگاه آدما از پا در میاره ۲- فیلم بازی کردن چون قراره از استادا نمره بگیری ![]() ![]() ![]() :خوب از شوخی بگذریم، کسانی که قبلا قبول شدن میگن، تایپ فارسیتون رو قوی کنید چون قراره زیاد تایپ کنید، زبانتون رو تقویت کنید چون قراره مقالات زیادی رو ترجمه کنید، البته اینا بستگی به دانشگاهی داره قراره قبول شید و لی در کل ظاهرا صادقه! |
|
در این زمانی که تا اعلام نتایج نهایی ارشد هست چی کار کنم؟ - shivap - 20 تیر ۱۳۹۳ ۰۸:۵۴ ب.ظ
کتاب خاصی هست که مطالعه کنم؟ یادگیری زبان برنامه نویسی چی؟مثلا سی شارپ. تو موارد اولی که گفتین عالیم!!!! |
|
در این زمانی که تا اعلام نتایج نهایی ارشد هست چی کار کنم؟ - shivap - 20 تیر ۱۳۹۳ ۱۰:۵۸ ب.ظ
راهنمایی لطفا!!! |
|
در این زمانی که تا اعلام نتایج نهایی ارشد هست چی کار کنم؟ - phoenix021 - 20 تیر ۱۳۹۳ ۱۱:۳۵ ب.ظ
از زندگی لذت ببرید تا اون موقع ، تا ظهر بخوابید ، گردش برید برا خودتون و خیلی کارها و تفریحات سالم دیگه والا |
|
RE: در این زمانی که تا اعلام نتایج نهایی ارشد هست چی کار کنم؟ - hamid1989 - 21 تیر ۱۳۹۳ ۰۹:۳۵ ق.ظ
کتابای اریک فروم رو بخون واسه زندگیت به کار میاد، وقت واسه خوندن درس زیاده، تا نری تو جو دانشگاه مشخص نیست چی بکارت میاد، حالا دوست داری سی شارپ کار کنی قضیش جداس! |
|
در این زمانی که تا اعلام نتایج نهایی ارشد هست چی کار کنم؟ - reZa_N - 21 تیر ۱۳۹۳ ۱۰:۵۲ ق.ظ
به نظر منکه فعلآ مطالعه نکن یه خورده به فکرت آرامش بده تا اعلام نتایج که ارشدتو با فکر باز شروع کنی . موفق باشی |
|
در این زمانی که تا اعلام نتایج نهایی ارشد هست چی کار کنم؟ - frr - 21 تیر ۱۳۹۳ ۱۲:۳۱ ب.ظ
زبان تقویت کن مهارت های اجتماعی خودتو ببر بالا |
|
در این زمانی که تا اعلام نتایج نهایی ارشد هست چی کار کنم؟ - shivap - 21 تیر ۱۳۹۳ ۱۲:۴۶ ب.ظ
آخه از بیکاری خسته شدم.هدفم دکترا گرفتنه.چه کار مفیدی میتونم انجام بدم؟ |
|
در این زمانی که تا اعلام نتایج نهایی ارشد هست چی کار کنم؟ - ا یرا ن - ۲۱ تیر ۱۳۹۳ ۰۱:۰۷ ب.ظ
مطالعه کن و به علاقه مندی هات برس |
|
RE: در این زمانی که تا اعلام نتایج نهایی ارشد هست چی کار کنم؟ - hamid1989 - 23 تیر ۱۳۹۳ ۱۱:۴۷ ق.ظ
این طور که پیداس شما سرت واسه مطالعه درد میکنه! پیشنهادات من: ۱- MCITP رو شروع کن مطالعه کنی! ۲- Network+ ، اگه دورشو گذروندی که هیچ و گرنه برو دنبالش! ۳- CCNA رو هم پیگیر باش! شما هنر کنی همین مباحث رو استارت بزنی کافیه! ![]() حالا اگه اینا رو بلدی برو سراغ مجازی سازی (vmware vsphere) اگر این رو هم کار کردی که همون بگیری بخوابی و استراحت کنی بهتره!
|