تالار گفتمان مانشت
امروز چقد مطالعه مفید داشتید؟ - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳ ۴
امروز چقد مطالعه مفید داشتید؟ - نازین - ۱۳ تیر ۱۳۹۳ ۰۵:۲۶ ب.ظ

سلام دوستان این موضوع رو بازکردم اگه خواستید تا کنکورمیزان ساعات روزانتونو بنویسید تا هم تشویق بشن دوستان هم احساس تنهایی نکنندSmile

امروز چقد مطالعه مفید داشتید؟ - A V A - 13 تیر ۱۳۹۳ ۰۵:۵۲ ب.ظ

کار خیلی خوبیه، بچه ها صادق باشین Smile

RE: امروز چقد مطالعه مفید داشتید؟ - ashena1 - 13 تیر ۱۳۹۳ ۰۷:۱۶ ب.ظ

(۱۳ تیر ۱۳۹۳ ۰۵:۵۲ ب.ظ)Ava.arshad94 نوشته شده توسط:  کار خیلی خوبیه، بچه ها صادق باشین Smile

بحث سر صداقت نیس قبل اون اصن مطرح کردنش خودش ی قضیس!!
یه ساعت بذاریم مثلا۱۲ شب!!
همگی بیایم بنویسیمSmile

امروز چقد مطالعه مفید داشتید؟ - mshelman - 13 تیر ۱۳۹۳ ۰۷:۱۷ ب.ظ

٣ ساعت مفید از ٩.٣٠ تا اذان ظهر

Sent from my iPad using Tapatalk

امروز چقد مطالعه مفید داشتید؟ - iammiti - 13 تیر ۱۳۹۳ ۰۷:۲۵ ب.ظ

خیلی کار خوبیه :دی

RE: امروز چقد مطالعه مفید داشتید؟ - comii - 13 تیر ۱۳۹۳ ۰۸:۴۵ ب.ظ

۲ ساعت
برای شروع بد نبود فک کنم

امروز چقد مطالعه مفید داشتید؟ - نازین - ۱۳ تیر ۱۳۹۳ ۰۸:۵۰ ب.ظ

من خودم کنکور اگه جای خوب و روزانه قبول شم میرم اما شبانه جای بد میمونم ولی الان هم یه سری مطالعات Smile--->زبان و درسای دیگه دارم.که میام هرشب موقع خواب مینویسم اما فکرکنم اگه زیاد بنویسیم حجم داده ها بره بالا مدیران مخالفت کنندSmile ساعت نذاریم بنظرمن !خوبه هر کس موقع خواب بیاد بنویسه .من خودم دیر می خوابم دیر پامی شم

RE: امروز چقد مطالعه مفید داشتید؟ - ashena1 - 13 تیر ۱۳۹۳ ۰۸:۵۲ ب.ظ

(۱۳ تیر ۱۳۹۳ ۰۸:۴۵ ب.ظ)comii نوشته شده توسط:  ۲ ساعت
برای شروع بد نبود فک کنم

منم دوساعت اما نه شروعمه نه اصن فک میکنم خوبه
من همش!!ساعت مطالعاتیم کمهSadنمیتونمSad

امروز چقد مطالعه مفید داشتید؟ - comii - 13 تیر ۱۳۹۳ ۰۹:۲۴ ب.ظ

(۱۳ تیر ۱۳۹۳ ۰۸:۵۲ ب.ظ)ashena1 نوشته شده توسط:  
(13 تیر ۱۳۹۳ ۰۸:۴۵ ب.ظ)comii نوشته شده توسط:  ۲ ساعت
برای شروع بد نبود فک کنم

منم دوساعت اما نه شروعمه نه اصن فک میکنم خوبه
من همش!!ساعت مطالعاتیم کمهSadنمیتونمSad

نگران نباش به مرور زیاد میشه
خصلت ماهای تابستون و ماه رمضونه

RE: امروز چقد مطالعه مفید داشتید؟ - pezhman.m-AI - 14 تیر ۱۳۹۳ ۰۳:۱۴ ق.ظ

بجه ها اگه بخوایم هرشب بیایم ساعت مطالعمون رو بنویسیم هم حجم مطالب خیلی زیاد میشه هم اینکه خیلی از بچه ها پایه نیستن!
بنظرمن ساعت مطالعه ی هفتگی رو بنویسیم..مثلا جمعه ها ساعت ۱۰ شب همه بیایم ساعت مطالعه هفته ای که گذشت رو بنویسیم. اینطوری فک کنم خیلی استقبال بهتری بشه.
در ضمن من این هفته نزدیک ۱۳ ساعت خوندم.Wink کمه ولی راضی ام... ایشالا بعد از ماه رمضون زیادتر میشه....

RE: امروز چقد مطالعه مفید داشتید؟ - fzpakzad - 14 تیر ۱۳۹۳ ۰۹:۳۷ ق.ظ

(۱۴ تیر ۱۳۹۳ ۰۳:۱۴ ق.ظ)pezhman.m-AI نوشته شده توسط:  بجه ها اگه بخوایم هرشب بیایم ساعت مطالعمون رو بنویسیم هم حجم مطالب خیلی زیاد میشه هم اینکه خیلی از بچه ها پایه نیستن!
بنظرمن ساعت مطالعه ی هفتگی رو بنویسیم..مثلا جمعه ها ساعت ۱۰ شب همه بیایم ساعت مطالعه هفته ای که گذشت رو بنویسیم. اینطوری فک کنم خیلی استقبال بهتری بشه.
در ضمن من این هفته نزدیک ۱۳ ساعت خوندم.Wink کمه ولی راضی ام... ایشالا بعد از ماه رمضون زیادتر میشه....
من هم با این روش موافقم. ثبت روزانه سخته. و هم اینکه بعضی روزها ممکنه ۰ باشه آدم یک کم نا امید میشه.من هفته گذشته ۵ ساعت و نیم خوندم

امروز چقد مطالعه مفید داشتید؟ - mahayr - 14 تیر ۱۳۹۳ ۰۳:۰۸ ب.ظ

slm bacheha. az bojnord kasi hast ke vase arshad bekhune?man to darse sakhteman dade moshkeldaram komaham kone. age kasi hast lotfan javab bede

امروز چقد مطالعه مفید داشتید؟ - khordad.girl - 14 تیر ۱۳۹۳ ۰۳:۵۷ ب.ظ

سلام
من هفته پیش تقریبا روزی۲ ساعت شد که جمعا یه۱۴ ساعتی میشه...ولی سرعت خوندنم خیلی کنده...ولی من وقتی صبح انرژی نداشته باشم که بخونم تا آخر روز نمیتونم بخونم ...و خیلی ضعف دارم ..دوستان بگین چیکار کنم...

امروز چقد مطالعه مفید داشتید؟ - n a z a n i n - 14 تیر ۱۳۹۳ ۰۵:۴۳ ب.ظ

بچه ها کمک
من تو ماه رمضون خیلی کسلم و دست و دلم به درس خوندن نمیره و همش خوابم میبره
اگه راهکاری یا داروی خاصی برای ضد خوابیدن دارید معرفی کنید
ممنون

RE: امروز چقد مطالعه مفید داشتید؟ - fzpakzad - 15 تیر ۱۳۹۳ ۰۷:۴۳ ق.ظ

(۱۴ تیر ۱۳۹۳ ۰۳:۵۷ ب.ظ)khordad.girl نوشته شده توسط:  سلام
من هفته پیش تقریبا روزی۲ ساعت شد که جمعا یه۱۴ ساعتی میشه...ولی سرعت خوندنم خیلی کنده...ولی من وقتی صبح انرژی نداشته باشم که بخونم تا آخر روز نمیتونم بخونم ...و خیلی ضعف دارم ..دوستان بگین چیکار کنم...
برای شروع که خیلی خوبه

(۱۴ تیر ۱۳۹۳ ۰۵:۴۳ ب.ظ)n a z a n i n نوشته شده توسط:  بچه ها کمک
من تو ماه رمضون خیلی کسلم و دست و دلم به درس خوندن نمیره و همش خوابم میبره
اگه راهکاری یا داروی خاصی برای ضد خوابیدن دارید معرفی کنید
ممنون
چه ساعات هایی درس میخونید و انتظار دارید چند ساعت در روز بخونید که محقق نمیشه؟بعضی ها بعد سحر راحت ترند بعضی ها هم بعد سحر میخوابند و صبح تا ظهر میخونند. فکر کنم تو ماه رمضون دو سه ساعت مطالعه مفید کافی باشه. از الان بخواهید فشار بیارید به خودتون خسته میشید.
اصلاً به داروهای ضدخواب فکر هم نکنید! بعضی نوشیدنی های گیاهی هستند که خوابی رو کم میکنند. اگر شب زنده دار هستید ویتونید اونها رو بخورید و تاسحر درس بخونید. بازهم بستگی به عادات مطالعه و خوابیدن شما داره