![]() |
امکانش هست تمام ازمونای ازمایشی سالهای اخیرو یه جا توو یه لینک اپلود کنین؟ - نسخهی قابل چاپ |
امکانش هست تمام ازمونای ازمایشی سالهای اخیرو یه جا توو یه لینک اپلود کنین؟ - A V A - 12 تیر ۱۳۹۳ ۰۸:۰۴ ب.ظ
سلام بچه ها نشستم کل ازمونای موسساتو دانلود کنم برای تابستونم. اشکم داره درمیاد گشتن و دونه دونه زدنشون برای دانلود واقعا داره اذیتم میکنه کسی هست همشو دانلود کرده باشه مرتب برای خودش؟(بیشتر منظورم بچه های کنکوریه پارساله) و سرعت نتش خوب باشه همه رو توو یه لینک آپلود کنه؟ یعنی میشه آیا؟ ![]() حداقل اگه مثلا سال به سال هم باشه عالیه بچه های مرتب کمک ![]() |
امکانش هست تمام ازمونای ازمایشی سالهای اخیرو یه جا توو یه لینک اپلود کنین؟ - A V A - 13 تیر ۱۳۹۳ ۰۱:۱۶ ب.ظ
کسی نبود؟ ![]() |
امکانش هست تمام ازمونای ازمایشی سالهای اخیرو یه جا توو یه لینک اپلود کنین؟ - نازین - ۱۳ تیر ۱۳۹۳ ۰۱:۴۸ ب.ظ
همون کتاب های کنکور بهترن .آزمون ها اونم همشون سردرگم می کنند.شما کتابهای موجودو خوب مطالعه کنید |
امکانش هست تمام ازمونای ازمایشی سالهای اخیرو یه جا توو یه لینک اپلود کنین؟ - A V A - 13 تیر ۱۳۹۳ ۰۲:۰۱ ب.ظ
(۱۳ تیر ۱۳۹۳ ۰۱:۴۸ ب.ظ)نازین نوشته شده توسط: همون کتاب های کنکور بهترن .آزمون ها اونم همشون سردرگم می کنند.شما کتابهای موجودو خوب مطالعه کنید برای اماده شدن برای ازمونا خوب نیست؟ اینکه با تستای موسسات مختلف خودمونو بسنجیم؟ |
امکانش هست تمام ازمونای ازمایشی سالهای اخیرو یه جا توو یه لینک اپلود کنین؟ - iammiti - 13 تیر ۱۳۹۳ ۰۳:۲۵ ب.ظ
من نظر شخصی خودم بگم : ۱- سوالای ازمونای ازمایشی تکراری زیاد داره ( عینا سوال سال قبل تکرار میشه,مثلا زبان پارسه من سال پیش چندبار چک کردم سوالا حدود ۱۰تاش از سال پیش بود ) ۲- تو تابستون تستای کتابارو بزنی بهتره ۳- :| تنبلی از الان شروع کردینا ![]() |
امکانش هست تمام ازمونای ازمایشی سالهای اخیرو یه جا توو یه لینک اپلود کنین؟ - نازین - ۱۳ تیر ۱۳۹۳ ۰۳:۵۹ ب.ظ
نه داشته باشین خوبه ولی اون تجربه که من داشتم این بود که اول باید به تستای کتابا کامل مسلط باشین حفظ نکنید ها مفهمومی مسلط.یک آزمونم کنارش بررسی کنین ببینین وضعتون چطوره.من خودم دوباره بخوام کنکور بدم این کارو میکنم . |
امکانش هست تمام ازمونای ازمایشی سالهای اخیرو یه جا توو یه لینک اپلود کنین؟ - A V A - 13 تیر ۱۳۹۳ ۰۵:۵۱ ب.ظ
نه بابا تنبلی چیه خیلی اشفته بازاره قسمت ازمونا دیروز برای پارسه کمرم شکست دیگه نتیجه این شد احتمالا خودم باید اینکارو برای اینده ای ها انجام بدم ![]() ![]() دوس داشتم تستای خود کتابارو بزارم برای پاییز اما گویا نمیشه |
امکانش هست تمام ازمونای ازمایشی سالهای اخیرو یه جا توو یه لینک اپلود کنین؟ - explorer - 13 تیر ۱۳۹۳ ۰۶:۰۵ ب.ظ
IT مدسان : مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. IT پارسه : مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. Com پارسه : مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. اینا واسه پارساله |
RE: امکانش هست تمام ازمونای ازمایشی سالهای اخیرو یه جا توو یه لینک اپلود کنین؟ - reyman - 14 تیر ۱۳۹۳ ۰۷:۲۲ ب.ظ
چند وقت بود میخواستم این کار انجام بدم دیگه به خاطر این پست الان آپ کردم فکر کنم تو بخش آزمون بهتر باشه مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. امیدوارم مفید باشه |