دوره ْآموزشی آشنایی با مقاله نویسی تخصصی و بین المللی - نسخهی قابل چاپ |
دوره ْآموزشی آشنایی با مقاله نویسی تخصصی و بین المللی - parimehraban - 21 تیر ۱۳۹۰ ۰۵:۵۷ ب.ظ
سلام بچهها خواستم بدونم این دوره های آموزشی مقاله که مثل لینک زیر تبلیغات میشه مفیده و با این قیمت می ارزه راستش من میخوام برم و اطلاعاتی ندارم خواهشا اگه کسی تو این زمینه اطلاعاتی داره در اختیارم قرار بده مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
دوره ْآموزشی آشنایی با مقاله نویسی تخصصی و بین المللی - luna - 21 تیر ۱۳۹۰ ۰۷:۴۱ ب.ظ
من به شخصه در مورد این موسسه و کسی که تدریس می کنه خیلی اطلاعاتی ندارم ولی فکر می کنم مطالبی که تو سمینار گفته می شه رو بتونید از توی اینترنت به راحتی پیدا کنید. و شاید برای اطلاعات بیشتر بتونید توی سمینارهای تخصصیتر شرکت کنید. |
دوره ْآموزشی آشنایی با مقاله نویسی تخصصی و بین المللی - admin - 21 تیر ۱۳۹۰ ۰۸:۴۴ ب.ظ
واسه مقاله نویسی خیلی نیاز به این دورهها ندارید. اصول خیلی سادهای داره مقاله نویسی. اگه بچههای مانشت یه خرده فعال بشن توی این زمینه راحت میشه اطلاعات خوبی رو جمعآوری کرد. من هم در حد خودم کمک میکنم. |
دوره ْآموزشی آشنایی با مقاله نویسی تخصصی و بین المللی - Br2012 - 21 تیر ۱۳۹۰ ۰۸:۵۰ ب.ظ
(۲۱ تیر ۱۳۹۰ ۰۸:۴۴ ب.ظ)admin نوشته شده توسط: واسه مقاله نویسی خیلی نیاز به این دورهها ندارید. اصول خیلی سادهای داره مقاله نویسی. اگه بچههای مانشت یه خرده فعال بشن توی این زمینه راحت میشه اطلاعات خوبی رو جمعآوری کرد. من هم در حد خودم کمک میکنم. با دکتر موافقم من خودم دوتا مقاله بین المللی دارم و هیچ کدوم از این دورهها نرفتم همش بستگی به پشتکارت داره و خیلی شب نخوابی ها یه سری مقاله دارم که تو این زمینه خیلی کمک میکنه به خصوص برای بچه های کامپیوتر احتمالا بزارم تو مانشت |
دوره ْآموزشی آشنایی با مقاله نویسی تخصصی و بین المللی - admin - 22 تیر ۱۳۹۰ ۱۲:۳۲ ق.ظ
احتمالاً نه! حتماً بگذارید. |
RE: دوره ْآموزشی آشنایی با مقاله نویسی تخصصی و بین المللی - parimehraban - 22 تیر ۱۳۹۰ ۰۶:۰۹ ب.ظ
(۲۱ تیر ۱۳۹۰ ۰۸:۵۰ ب.ظ)br2011 نوشته شده توسط:(21 تیر ۱۳۹۰ ۰۸:۴۴ ب.ظ)admin نوشته شده توسط: واسه مقاله نویسی خیلی نیاز به این دورهها ندارید. اصول خیلی سادهای داره مقاله نویسی. اگه بچههای مانشت یه خرده فعال بشن توی این زمینه راحت میشه اطلاعات خوبی رو جمعآوری کرد. من هم در حد خودم کمک میکنم. بله ممنون از اینکه راهنماییم کردید و از همه دوستان و آقای دکتر نهایت تشکر را میکنم خوب من راستش اطلاعات کاملی میخوام که چطور بنویسیم و در کجا میتونه ثبت میشه ؟ اگه بخوام تو نوشتن از کسی راهنمایی بگیرم از چه کسی می تونم ؟ |
دوره ْآموزشی آشنایی با مقاله نویسی تخصصی و بین المللی - Br2012 - 22 تیر ۱۳۹۰ ۰۶:۴۴ ب.ظ
(۲۲ تیر ۱۳۹۰ ۰۶:۰۹ ب.ظ) نوشته شده توسط:(21 تیر ۱۳۹۰ ۰۸:۵۰ ب.ظ)br2011 نوشته شده توسط:(21 تیر ۱۳۹۰ ۰۸:۴۴ ب.ظ)admin نوشته شده توسط: واسه مقاله نویسی خیلی نیاز به این دورهها ندارید. اصول خیلی سادهای داره مقاله نویسی. اگه بچههای مانشت یه خرده فعال بشن توی این زمینه راحت میشه اطلاعات خوبی رو جمعآوری کرد. من هم در حد خودم کمک میکنم. من تاپیکشو زدم میتونی استفاده کنی |