بازی هوشی۲۰۴۸ - نسخهی قابل چاپ |
بازی هوشی۲۰۴۸ - yasaman2014 - 29 خرداد ۱۳۹۳ ۰۶:۴۱ ب.ظ
سلام بچه های باهوش مانشتی چند روز پیش یه بازی به اسم ۲۰۴۸ گرفتم و از اون موقع تا حالا درگیر حل کردنشم البته به عدد ۱۰۲۴ رسدم دوست دارم بدونم کدومتون می تونید این بازی جالب و هوشی رو به پایان برسونید لینک دانلود این بازی کم حجم رو براتون گذاشتم[url] مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. [/url] |
بازی هوشی۲۰۴۸ - hamid88 - 29 خرداد ۱۳۹۳ ۰۶:۵۰ ب.ظ
منم تو گوشیم دارمش جریانش چجوریه؟ آموزش میدین؟ |
بازی هوشی۲۰۴۸ - Nfrs - 29 خرداد ۱۳۹۳ ۰۷:۱۲ ب.ظ
من به ٤٠٩٦ رسیدم |
RE: بازی هوشی۲۰۴۸ - yasaman2014 - 29 خرداد ۱۳۹۳ ۰۷:۲۰ ب.ظ
(۲۹ خرداد ۱۳۹۳ ۰۷:۱۲ ب.ظ)Nfrs نوشته شده توسط: من به ٤٠٩٦ رسیدم جدی می گین چجوری رفتین؟ تهش که تا ۲۰۴۸ هست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (۲۹ خرداد ۱۳۹۳ ۰۶:۵۰ ب.ظ)hamid88 نوشته شده توسط: منم تو گوشیم دارمش بر روی هر یک از این کارت ها توان هایی از ۲ وجود دارد و شما باید کارت هایی که دارای اعداد مشابه هستند را باهم جمع و به توان های بزرگتری از ۲ برسید و نهایتا به عدد ۲۰۴۸ برسید تا برنده این بازی باشید |
بازی هوشی۲۰۴۸ - sahar bano - 29 خرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۳۹ ب.ظ
چند وقت پیش یکی از بچه ها این بازی رو توی یکی از تاپیک ها قرار داد............... تاپیک جغدین بازیش به این صورت هست که باید توانهای ۲ رو بسازید تا به ۲ به توان ۱۱ برسید که برنده میشید منم چندبار تونستم برنده بشم وقتی برنده شدید بازم اجازه ادامه بازی رو میده و میتونید توانهای بالاتر رو بسازید |
بازی هوشی۲۰۴۸ - mehdi.m2 - 29 خرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۰۵ ب.ظ
جادی در وبلاگش یه پست در مورد بازی و استراتژی برنده شدن در بازی نوشته لینکش رو می زارم شاید به دردتون خورد مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |