کمک:ویرایش انتخاب رشته - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
کمک:ویرایش انتخاب رشته - ۱آسمان - ۲۰ خرداد ۱۳۹۳ ۰۴:۰۳ ق.ظ
سلام به همگی چند تا سوال داشتم لطف کنید جواب بدین من میخوام دو تا کد رشته جابجا کنم اگه نامه بفرستم به سنجش.. انجام میدن؟؟ اگه نشه دو تا کدرشته رو جابجا کرد میخوام چند تا کد رشته حذف کنم ...چند تا کد رشته میتونم حذف کنم؟؟ تا کی وقت داریم نامه بفرستیم به سنجش برای ویرایش؟؟ |
RE: کمک:ویرایش انتخاب رشته - ۱آسمان - ۲۰ خرداد ۱۳۹۳ ۰۸:۱۹ ب.ظ
من عجله دارم لطفااگه کسی میدونه جواب بده |
RE: کمک:ویرایش انتخاب رشته - reza777gh - 20 خرداد ۱۳۹۳ ۰۸:۲۲ ب.ظ
(۲۰ خرداد ۱۳۹۳ ۰۸:۱۹ ب.ظ)۱آسمان نوشته شده توسط: من عجله دارم لطفااگه کسی میدونه جواب بده خب میتونید تلفن بزنید یا مراجعه کنید سازمان سنجش و بپرسید |
کمک:ویرایش انتخاب رشته - ۱آسمان - ۲۰ خرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۰۲ ب.ظ
حضوری نمیتونم برم ...هر چی هم میزنگم اشغال میزنه تو سیستم پاسخگویی سنجش هم پرسیدم هنوز جواب ندادن |
RE: کمک:ویرایش انتخاب رشته - sh_s - 21 خرداد ۱۳۹۳ ۰۸:۰۶ ب.ظ
undefined |
کمک:ویرایش انتخاب رشته - Amoojan - 25 خرداد ۱۳۹۳ ۰۷:۱۱ ب.ظ
دوستان کسی جواب این سوال رو نمیدونه؟ |
کمک:ویرایش انتخاب رشته - fa_shinobi - 27 خرداد ۱۳۹۳ ۰۲:۳۷ ب.ظ
دوستای من از خود تهران که زنگ میزدن سریع میگرفت. شما هم میتونید به کسی بگید که تهران زندگی میکنه واستون سوال کنه |
کمک:ویرایش انتخاب رشته - jesan - 05 تیر ۱۳۹۳ ۰۳:۲۴ ب.ظ
سلام منم میخام دوتا کد رشته رو حذف کنم به منم کمک کنید لطفا |
کمک:ویرایش انتخاب رشته - ۱آسمان - ۰۸ تیر ۱۳۹۳ ۱۲:۱۵ ق.ظ
من امروز به سنجش زنگیدم بهشون میگم من دو تا کد رشته رو میخوام جابجا یا حذف کنم... میشه؟؟ در جواب من میگن نه!!! پس بچه های پارسال چیجوری حذف کردن؟؟! |
کمک:ویرایش انتخاب رشته - Jooybari - 08 تیر ۱۳۹۳ ۱۲:۲۷ ق.ظ
سلام. تا اونجا که یادمه این دوستمون دو سال پیش حذف از لیست داشتند: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
کمک:ویرایش انتخاب رشته - Mohammad-A - 10 تیر ۱۳۹۳ ۱۱:۰۲ ق.ظ
جابهجایی کدهای رشته که فکر نمیکنم بشه ولی حذف فکر کنم با نامه زدن درست بشه. اطلاعات دقیقترش رو باید از سنجش بپرسید و همینطور اینکه تا کی برای نامه زدن به سنجش وقت دارید |
کمک:ویرایش انتخاب رشته - frr - 10 تیر ۱۳۹۳ ۱۱:۴۰ ق.ظ
میگن نمیشه ولی من نامه فرستادم سنجش توی پاسخ اینترنتی گفت نامه بده منم درخواست جابجایی رو نامه کردم فرستادم یا میشه یا نمیشه اگه نشد تقصیر خودمه دیگه درس عبرتی است مهم |
کمک:ویرایش انتخاب رشته - anyone - 10 تیر ۱۳۹۳ ۰۳:۴۹ ب.ظ
سلام فکر می کنم اگر امکان ویرایش باشه باید حضوری اقدام کنید.من برای کاری حضوری مراجعه کرده بودم یه اطلاعیه زده بود در مورد ویرایش (چون برای این کار مراجعه نکرده بودم خیلی دقت نکردم)ولی برای اینکه مطمئن بشید اگر کسی رو دارید ازشون بخواید براتون بررسی کنند. |
کمک:ویرایش انتخاب رشته - خانه سبز - ۱۰ تیر ۱۳۹۳ ۰۸:۵۹ ب.ظ
کسی نمی تونه راهنماییم کنه؟ من می خوام برم حضوری سنجش یه جابجایی برام بدن و لزوما باید جابجایی باشه حذف نمی خوام جابجایی می خوام شدنی هست؟ |
RE: کمک:ویرایش انتخاب رشته - hamedmehdihamed - 10 تیر ۱۳۹۳ ۱۱:۵۹ ب.ظ
(۱۰ تیر ۱۳۹۳ ۰۸:۵۹ ب.ظ)Trex2008 نوشته شده توسط: کسی نمی تونه راهنماییم کنه؟ من می خوام برم حضوری سنجش یه جابجایی برام بدن و لزوما باید جابجایی باشه حذف نمی خوام جابجایی می خوام شدنی هست؟سلام منم همچین مشکلی دارم، اگه خبری شد بهم خبر بدین، خیلی استرس دارم، |