![]() |
بالاخره شریف گرفت .... - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
بالاخره شریف گرفت .... - hossein_sys - 18 خرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۰۶ ب.ظ
بسم الله الرحمن الرحیم سلام هذا من فضل ربی ... بالاخره لطف خدا در نزدیکی به میلاد حضرت حجت (علیه السلام) شامل حال ما شد ... چند لحظه پیش با بنده از سمت سازمان سنجش تماس گرفتند و گفتند که دوست دارید که انتخاب دانشگاه شریف شما رو کجا قرار بدیم !!! تبریک به همه دوستان .... هم برای کسانی که رتبه خوب دارند و همه کسانی که با این اتفاق سبب تغییر محل دانشگاهشون میشه !! از تمام دوستانی که زحمت این پیگیری رو انجام دادند تشکر میکنم ... موفق باشید ... |
بالاخره شریف گرفت .... - ata_it88 - 18 خرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۱۰ ب.ظ
با تشکر از کسای که پیگر کارا شدن،واقعا دستشون درد نکنه میشه بگید چه شماره های به شما زنگ زده؟چه گرایشی اضافه شده؟الان باید چیکار کنیم؟ بازم ممنونم |
RE: بالاخره شریف گرفت .... - sherlock holmes - 18 خرداد ۱۳۹۳ ۰۲:۳۳ ب.ظ
(۱۸ خرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۰۶ ب.ظ)hossein_sys نوشته شده توسط: بسم الله الرحمن الرحیم اینجوری که شما شروع کردین حرفاتونو من یاد خرمشهر افتادم و جمله امام خمینی که خرمشهر را خدا ازاد کرد..!!! ![]() ![]() |
RE: بالاخره شریف گرفت .... - hossein_sys - 18 خرداد ۱۳۹۳ ۰۳:۰۸ ب.ظ
(۱۸ خرداد ۱۳۹۳ ۰۲:۳۳ ب.ظ)sherlock holmes نوشته شده توسط: اینجوری که شما شروع کردین حرفاتونو من یاد خرمشهر افتادم و جمله امام خمینی که خرمشهر را خدا ازاد کرد..!!! نه دوست عزیز شما منظور بنده رو درک نکردید ... منظور بنده مقارنت این خبر با چنین ایام مبارکی بود ... موفق باشید . |
بالاخره شریف گرفت .... - خانه سبز - ۱۸ خرداد ۱۳۹۳ ۰۴:۰۷ ب.ظ
(۱۸ خرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۰۶ ب.ظ)hossein_sys نوشته شده توسط: بسم الله الرحمن الرحیمعااااافرین عاااافرین... |
بالاخره شریف گرفت .... - pouya47 - 18 خرداد ۱۳۹۳ ۰۴:۳۵ ب.ظ
با منم تماس گرفتن گفتن اگه شریف رو می خوای انتخاب کنی تا فردا کتبا بنویسم و نامه اش رو به یه شماره ای فکس کنم فقط نمی دونم میشه انتخابهای دیگه رو ویرایش کرد یانه؟ در کل: خداروشــــــــــکر عاقا من خیلی خوشحال شدم الانم درپوست نمی گنجم!!!! از همه دوستانی که زحمت کشیدن تشکر می کنم. |
RE: بالاخره شریف گرفت .... - sadafak7 - 18 خرداد ۱۳۹۳ ۰۵:۰۴ ب.ظ
(۱۸ خرداد ۱۳۹۳ ۰۴:۳۵ ب.ظ)pouya47 نوشته شده توسط: فقط نمی دونم میشه انتخابهای دیگه رو ویرایش کرد یانه؟ نه دیگه پُر رو نشید! ![]() |
بالاخره شریف گرفت .... - ho3einAmini - 18 خرداد ۱۳۹۳ ۰۵:۳۲ ب.ظ
خدا رو شکر امروز با من هم تماس گرفتن لطفا جزییات نامه ای رو که قراره فکس کنیم رو همینجا مشخص کنیم که فکس ها همه مشابه با هم باشه |
Re: RE: بالاخره شریف گرفت .... - ma2ta.a.h - 18 خرداد ۱۳۹۳ ۰۵:۳۴ ب.ظ
(۱۸ خرداد ۱۳۹۳ ۰۵:۳۲ ب.ظ)ho3einAmini نوشته شده توسط: خدا رو شکر سلام خسته نباشید. با بچه های رتبه برتری تماس میگیرن که احتمال قبولیشون هست دیگه؟ Sent from my ST26i using Tapatalk |
RE: بالاخره شریف گرفت .... - sadafak7 - 18 خرداد ۱۳۹۳ ۰۵:۳۶ ب.ظ
(۱۸ خرداد ۱۳۹۳ ۰۵:۳۴ ب.ظ)ma2ta.a.h نوشته شده توسط: سلام خسته نباشید. ظاهرا تا دور و بر ۱۰۰ رو زنگ زدن. |
Re: RE: بالاخره شریف گرفت .... - ma2ta.a.h - 18 خرداد ۱۳۹۳ ۰۵:۵۶ ب.ظ
(۱۸ خرداد ۱۳۹۳ ۰۵:۳۶ ب.ظ)sadafak7 نوشته شده توسط:(18 خرداد ۱۳۹۳ ۰۵:۳۴ ب.ظ)ma2ta.a.h نوشته شده توسط: سلام خسته نباشید. اوکی خدا روشکر حداقل حق به حقدار میرسه... موفق باشید Sent from my ST26i using Tapatalk |
RE: بالاخره شریف گرفت .... - frr - 18 خرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۱۷ ب.ظ
(۱۸ خرداد ۱۳۹۳ ۰۵:۰۴ ب.ظ)sadafak7 نوشته شده توسط:(18 خرداد ۱۳۹۳ ۰۴:۳۵ ب.ظ)pouya47 نوشته شده توسط: فقط نمی دونم میشه انتخابهای دیگه رو ویرایش کرد یانه؟ من که فقط میخوام دوتا رو پایین بالا کنم باید بشه وقتی شریف برمی گرده این نشه من که اینکارو میکنم |
بالاخره شریف گرفت .... - pink1370 - 18 خرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۲۴ ب.ظ
خسته نباشین بچه ها ![]() فقط اگه میشه یکی بگه تا کی وقت داریم فکس کنیم.؟ |
RE: بالاخره شریف گرفت .... - frr - 19 خرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۰۰ ق.ظ
(۱۸ خرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۲۴ ب.ظ)pink1370 نوشته شده توسط: خسته نباشین بچه ها توی همین موضوع گفتن تا اخر هفته |
بالاخره شریف گرفت .... - matias - 20 خرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۱۰ ب.ظ
نابرده رنج گنج میسر نمی شود... مزد آن گرفت جان برادر که کار کرد |