![]() |
سوال از مرتبه زمانی - نسخهی قابل چاپ |
سوال از مرتبه زمانی - be_sooye_movafaghiat - 09 خرداد ۱۳۹۳ ۰۲:۵۵ ب.ظ
سلام دوستان مرتبه زمانی{(t=radikal{t(n/2)+ t(n/2 چند هست؟ از مرتبه log n هست یا n یا ۲ به توان n/2 تست آزاد کامپیوتر بود... |
RE: سوال از مرتبه زمانی - salmaa - 09 خرداد ۱۳۹۳ ۰۴:۲۰ ب.ظ
اگه دقت بکنید این تابع F(N بود و نه T و جوابش log n میشه |
RE: سوال از مرتبه زمانی - H-Arshad - 10 خرداد ۱۳۹۳ ۰۳:۵۵ ب.ظ
(۰۹ خرداد ۱۳۹۳ ۰۴:۲۰ ب.ظ)salmaa نوشته شده توسط: اگه دقت بکنید این تابع F(N بود و نه T و جوابش log n میشه سلاام بنده هم میگم logn اما بعضی بچه ها روی n بودن پاسخ تاکید دارند. |
RE: سوال از مرتبه زمانی - md.capitanblack - 10 خرداد ۱۳۹۳ ۰۴:۱۸ ب.ظ
تو کتاب مدرسان شریف ساختمان زده n یچه ها سلام هر کی جوابای زیرو میدونه بگه لطفا مدیریت ترمیم به عده کیه تو پایگاه داده؟ کدوم از مرتب سازیا شرط متعادل و درجا رو داره؟ سوالی که در مورد commit و abort بود کدوم گزینه بود؟خودم گزینه ۳ که مربوط بود "انجام نهایی به عهده DBMS "و زدم |
RE: سوال از مرتبه زمانی - mm123456789 - 10 خرداد ۱۳۹۳ ۰۵:۱۹ ب.ظ
جواب متعادل درجا میشه درجی توی کتاب ساختمان داده پارسه بر اساس جدول که برای مرتب سازی هست زده درجی میشه متعادل درجا من اون ۲ تا سوال رو جواب ندادم جواب مرتبه زمانی هم میشه n |
RE: سوال از مرتبه زمانی - md.capitanblack - 10 خرداد ۱۳۹۳ ۰۷:۱۲ ب.ظ
(۱۰ خرداد ۱۳۹۳ ۰۵:۱۹ ب.ظ)mm123456789 نوشته شده توسط: جواب متعادل درجا میشه درجی توی کتاب ساختمان داده پارسه بر اساس جدول که برای مرتب سازی هست زده درجی میشه متعادل درجا مرسی این سوالو اشتباه زدم پس ![]() بچه ها سوالی که در مورد حده اقل تعداد گیت بود.چی میشد!؟ من گزینه ۳ و زدم ۲ xor ۲ and ۱ or درسته!؟ |
RE: سوال از مرتبه زمانی - mm123456789 - 10 خرداد ۱۳۹۳ ۰۷:۴۸ ب.ظ
(۱۰ خرداد ۱۳۹۳ ۰۷:۱۲ ب.ظ)md.capitanblack نوشته شده توسط:(10 خرداد ۱۳۹۳ ۰۵:۱۹ ب.ظ)mm123456789 نوشته شده توسط: جواب متعادل درجا میشه درجی توی کتاب ساختمان داده پارسه بر اساس جدول که برای مرتب سازی هست زده درجی میشه متعادل درجا بله درسته منم اینو زدم |
RE: سوال از مرتبه زمانی - md.capitanblack - 10 خرداد ۱۳۹۳ ۰۸:۵۵ ب.ظ
بچه ها سوال که از پیچیدگی زمانی داده بود که حد پایین و زده بود n3 وسمت چپ n2 بود(گزینه صحیح) تو سوالای تخصصی بود یا مشترک؟؟؟ |
RE: سوال از مرتبه زمانی - salmaa - 11 خرداد ۱۳۹۳ ۰۲:۲۹ ب.ظ
این سوال رو میشه با ۴ گیت حل کرد چون گفته بود در بهترین حالت پس ینی not هر ورودی رو داریم و گزینه هایی که۵ گیت دارن حدف میشه جواب من : ۲xor ۱nand ۱or |
RE: سوال از مرتبه زمانی - md.capitanblack - 13 خرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۴۰ ق.ظ
(۱۱ خرداد ۱۳۹۳ ۰۲:۲۹ ب.ظ)salmaa نوشته شده توسط: این سوال رو میشه با ۴ گیت حل کرد چون گفته بود در بهترین حالت پس ینی not هر ورودی رو داریم و گزینه هایی که۵ گیت دارن حدف میشه برای دو تا گیت and باید ار دو تا nand استفاده کنیم جواب بنظر غلط میاد |