ویرایش انتخاب رشته امروز جمعه مورخ ۲/۳/۹۳!!!! - نسخهی قابل چاپ |
ویرایش انتخاب رشته امروز جمعه مورخ ۲/۳/۹۳!!!! - fum_com - 02 خرداد ۱۳۹۳ ۰۷:۱۳ ب.ظ
سلام دوستان من امروز ترتیب انتخابام رو ویرایش کردم گویا یادشون رفته ویرایش رو ببندن!!! |
ویرایش انتخاب رشته امروز جمعه مورخ ۲/۳/۹۳!!!! - sara_omd - 02 خرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۳۸ ب.ظ
دقیقا واسه منم همین سؤال پیش اومد که چجوریه که هنوز میشه ویرایش کرد!!!!!! |
ویرایش انتخاب رشته امروز جمعه مورخ ۲/۳/۹۳!!!! - hamid88 - 02 خرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۲۲ ب.ظ
انگار خبری در راه هست .........!!! Sent from my iPhone using Tapatalk |
ویرایش انتخاب رشته امروز جمعه مورخ ۲/۳/۹۳!!!! - ali.it87 - 02 خرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۳۴ ب.ظ
انگار خبرایی در راه است سنجش ای تی شریف گرایش شبکه رو که ۱۷ نفر میگرفت حذف کرده و به دنبال اعتراض بچه ها گفتن که اشتباه از سنجش بوده و از این مزخرفات.....کلیدهای اولیه هم که چندتا غلط داشته...... کلا خدا لعنت کنه سنجش رو با این بازیهاش...... |
RE: ویرایش انتخاب رشته امروز جمعه مورخ ۲/۳/۹۳!!!! - neda_Network - 03 خرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۲۹ ق.ظ
این حالتم امکانش هست که هرکی بعد ۳۱ ویرایش کنه کلا انتخاب رشتشا حذف کنن اینا شاید عمدا نبستن سایتا من که دس نزدم به انتخاب رشته به هر حال اینجا ایران است و نباید اعتماد کرد که سهوا باز مونده سیستم |
RE: ویرایش انتخاب رشته امروز جمعه مورخ ۲/۳/۹۳!!!! - ican - 03 خرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۰۷ ب.ظ
(۰۳ خرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۲۹ ق.ظ)neda140781 نوشته شده توسط: این حالتم امکانش هست که هرکی بعد ۳۱ ویرایش کنه کلا انتخاب رشتشا حذف کنن اینا شاید عمدا نبستن سایتا من که دس نزدم به انتخاب رشته به هر حال اینجا ایران است و نباید اعتماد کرد که سهوا باز مونده سیستم من که ویرایش کردم، یادم رفته بود یکی از دانشگاه ها رو بزنم. اگر قرار نیست ویرایش کنیم چرا اصلأ باز هست؟! اینا رو نگید خوب.. استرس وارد میشه به بچه هایی که ویرایش کردن. به اونایی که بعد از این زمان ویرایش کردن هم تاریخ و شماره داده. حداقل انتخابات قبلی که انشاألله پاک نمی شه اتفاقأ چون اینجا ایران هست، باید احتمال داد که سهوأ باز مونده! درهرصورت انشاألله که خیره. |
RE: ویرایش انتخاب رشته امروز جمعه مورخ ۲/۳/۹۳!!!! - neda_Network - 03 خرداد ۱۳۹۳ ۰۳:۰۱ ب.ظ
(۰۳ خرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۰۷ ب.ظ)ican نوشته شده توسط:دوست عزیز وقتی تاریخی برای چیزی مشخص میشه یعنی راس همون تاریخ پس و پیش نداره ایشالله که خیره خدا میدونه امسال چه خبره هنوزم که پاسخناممونا نزدنامسال قبولیا دیدن دارن اگه با ۵۰۰۰ رفتن امیر کبیر تعجب نکنید الان دارن پاسخنامه و کلیدا هماهنگ میکنن گندش در نیاد چی کار کردن ملت بریزن رو سرشون(03 خرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۲۹ ق.ظ)neda140781 نوشته شده توسط: این حالتم امکانش هست که هرکی بعد ۳۱ ویرایش کنه کلا انتخاب رشتشا حذف کنن اینا شاید عمدا نبستن سایتا من که دس نزدم به انتخاب رشته به هر حال اینجا ایران است و نباید اعتماد کرد که سهوا باز مونده سیستم |
RE: ویرایش انتخاب رشته امروز جمعه مورخ ۲/۳/۹۳!!!! - neda_Network - 03 خرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۳۰ ب.ظ
ای بابا پاسخ ناممون چی شداطلاعیشم بر داشتن |
ویرایش انتخاب رشته امروز جمعه مورخ ۲/۳/۹۳!!!! - ican - 04 خرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۲۴ ق.ظ
سلام دوستان. دیروز بعد از صحبت های neda140781 و mohammad-a تصمیم گرفتم از سیستم پاسخگویی سازمان سنجش پیگیری کنم. و اما پاسخی که دریافت کردم: "با سلام تا زمانی که لینک باز است می توانید اقدام نمایید. با تشکر" خدایا این شادی هارو از ما نگیر |