تالار گفتمان مانشت
یه سوال دارم؟ - نسخه‌ی قابل چاپ

یه سوال دارم؟ - p_farhadi - 30 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۵۸ ب.ظ

سلام به دوستان مانشتی
می خواستم بدونم اگه تو انتخاب اصلی یه دانشگاه قبول شیم و بریم و بعد تو تکمیل ظرفیت یه دانشگاه دیگه قبول شیم ولی مد نظرمون نبوده باشه می تونیم همون انتخاب اولمونو ادامه بدیم؟ یا حتما باید اون رشته ایی که تو تکمیل ظرفیت اوردیمو بریم؟

قاطی کردم با این جمله بندیمCool
پیشاپیش ممنون از جواباتونShy

یه سوال دارم؟ - npour - 30 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۰۸ ب.ظ

سلام دوست عزیز
هر انتخابی که تکمیل ظرفیت بیارید رو باید برید و باهاتون مثل دانشجوی انتقالی برخورد میشه

RE: یه سوال دارم؟ - p_farhadi - 30 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۰۳ ب.ظ

(۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۰۸ ب.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط:  سلام دوست عزیز
هر انتخابی که تکمیل ظرفیت بیارید رو باید برید و باهاتون مثل دانشجوی انتقالی برخورد میشه
یعنی نمیشه همون انتخاب اولی که کردم وقبول شدم وثبت نامم کردم برم؟؟؟مثلا قبول می شم دانشگاه غیرانتفاعی میرم ثبت نامم می کنم بعد تو تکمیل ظرفیت هم دوباره انتخاب رشته می کنم و مثلا دانشگاه دیگه ای میارم ولی به دلایلی نمی تونم برم.می تونم همون رشته ایی که اول توش ثبت نام کردم بمون؟؟؟؟؟ یعنی نمیشه؟؟؟HuhHuhHuhHuh

یه سوال دارم؟ - Nfrs - 30 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۰۸ ب.ظ

اگر روزانه قبول شده باشیم می تونیم تو تکمیل ظرفیت شرکت کنیم؟

RE: یه سوال دارم؟ - npour - 30 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۲۱ ب.ظ

(۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۰۳ ب.ظ)p_farhadi نوشته شده توسط:  
(30 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۰۸ ب.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط:  سلام دوست عزیز
یعنی نمیشه همون انتخاب اولی که کردم وقبول شدم وثبت نامم کردم برم؟؟؟مثلا قبول می شم دانشگاه غیرانتفاعی میرم ثبت نامم می کنم بعد تو تکمیل ظرفیت هم دوباره انتخاب رشته می کنم و مثلا دانشگاه دیگه ای میارم ولی به دلایلی نمی تونم برم.می تونم همون رشته ایی که اول توش ثبت نام کردم بمون؟؟؟؟؟ یعنی نمیشه؟؟؟HuhHuhHuhHuh

نه

(۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۰۸ ب.ظ)Nfrs نوشته شده توسط:  اگر روزانه قبول شده باشیم می تونیم تو تکمیل ظرفیت شرکت کنیم؟

بله

RE: یه سوال دارم؟ - Behnam‌ - ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۲۲ ب.ظ

(۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۰۳ ب.ظ)p_farhadi نوشته شده توسط:  
(30 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۰۸ ب.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط:  سلام دوست عزیز

نخیر چون اینطوری باعث میشید ۱ ظرفیت هدر بره.