فروش کتاب های ارشد نرم افزار با ۴۰ درصد تخفیف - نسخهی قابل چاپ |
فروش کتاب های ارشد نرم افزار با ۴۰ درصد تخفیف - saeed313 - 29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۳۸ ب.ظ
سلام و خسته نباشید... تمامی کتاب های زیر با ۴۰ درصد تخفیف از قیمت روی جلد در نظر گرفنه شده است.... تحویل برای عزیزان طهرانی به صورت حضوری می باشد، و برای دوستان شهرستانی با پست ارسال می شود که هزینه ی ارسال با خریدار است... لازم به ذکر است که این کتاب ها متعلق به من نیست...و من تنها به عنوان نماینده ی فروشنده حق کمسیون دریافت می نمایم.... معماری کامپیوتر،پارسه،۹۲ -- ۹۹۰۰--نو مدارمنطقی،پوران،۹۲ -- ۷۸۰۰--نو متوسط طراحی الگریتم،پوران،۹۲ -- ۸۴۰۰--نو ساختمان داده،پوران،۹۱ -- ۷۵۰۰--نو معاری کامپیوتر،پوران،۹۱ -- -۷۲۰۰ --نو ۶۰۰ مسئله،قدسی -- ۹۰۰۰--خیلی نو آمار و احتمال،پارسه،۹۰ -- ۹۶۰۰--تقریبا کهنه ریاضی مهندسی،پارسه،۹۰ -- ۹۶۰۰-- خیلی نو سیستم عامل،پارسه،۹۰ -- ۸۴۰۰ ---کهنه پایگاه داده،مقسمی،۹۰ -- ۳۰۰۰ ---کهنه نظریه ی زبان ها و ماشین ها،پارسه،۹۰ --۴۸۰۰ ---نو کامپایلر،پوران،۹۲ -- ۷۸۰۰ --نو مدارهای الکتریکی،پوران،۹۲ -- ۵۶۰۰ --نو زبان های برنامه نویسی،راهیان ارشد،-۹۱-- ۴۲۰۰ --متوسط مدارهای منطقی،مقسمی،۸۹ -- ۵۱۰۰ --کهنه ۵۰۴ -- ۵۰۰۰ --نو پایگاه داده،مدرسان،۹۱ --۷۵۰۰ --نو نظریه ی زبان ها و ماشین ها،پوران،۹۰ --۲۹۰۰ --نو گسسته،مدرسان،۹۱ -- ۶۰۰۰(۵۰ درصد تخفیف) --کهنه ساختمان داده،مقسمی،۹۱ -- ۸۴۰۰ --متوسط زبان عمومی و تخصصی،مقسمی،۹۰ -- ۸۴۰۰ --نو محاسبات عددی،پوران،۹۰، -- ۱۸۰۰(۵۰ درصد تخفیف) --متوسط |
فروش کتاب های ارشد نرم افزار با ۴۰ درصد تخفیف - mshelman - 07 خرداد ۱۳۹۳ ۰۸:۲۰ ب.ظ
ببخشید برای تحویل حظوری میشه در پیام خصوصی بفرمایید کجای تهران هستین؟ |
فروش کتاب های ارشد نرم افزار با ۴۰ درصد تخفیف - PanizIr - 10 خرداد ۱۳۹۳ ۰۷:۳۰ ب.ظ
میشه میزان نو و کهنه بودنش هم بفرمایین؟ |
RE: فروش کتاب های ارشد نرم افزار با ۴۰ درصد تخفیف - saeed313 - 10 خرداد ۱۳۹۳ ۰۷:۳۷ ب.ظ
(۱۰ خرداد ۱۳۹۳ ۰۷:۳۰ ب.ظ)PanizIr نوشته شده توسط: میشه میزان نو و کهنه بودنش هم بفرمایین؟ آپدیت شد |
فروش کتاب های ارشد نرم افزار با ۴۰ درصد تخفیف - Mary.67 - 10 خرداد ۱۳۹۳ ۰۸:۵۷ ب.ظ
سلام من ۶۰۰ مسیله رو میخوام |
فروش کتاب های ارشد نرم افزار با ۴۰ درصد تخفیف - NP-Cσмρℓєтє - ۱۳ خرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۳۶ ق.ظ
سلام من طراحی الگوریتم پوران + مدار الکتریکی پوران رو میخوام فقط اگه ممکنه بگید این درجه بندیتون در چه حدیه؟؟ مثلاً اینکه نوشتید " نو " یعنی توش چیزی نوشته نشده دیگه ؟؟؟؟؟؟ |
فروش کتاب های ارشد نرم افزار با ۴۰ درصد تخفیف - computerman - 14 خرداد ۱۳۹۳ ۰۸:۳۸ ب.ظ
چه فکر خوبی هم به نفع خریداره هم فروشنده |
فروش کتاب های ارشد نرم افزار با ۴۰ درصد تخفیف - abji22 - 02 تیر ۱۳۹۳ ۱۰:۵۹ ب.ظ
من ۶۰۰ مسله قدسی رو میخوام |
RE: فروش کتاب های ارشد نرم افزار با ۴۰ درصد تخفیف - singleboy0123 - 06 تیر ۱۳۹۳ ۱۱:۵۱ ب.ظ
(۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۳۸ ب.ظ)saeed313 نوشته شده توسط: سلام و خسته نباشید... طراحی الگریتم،پوران،۹۲ ساختمان داده،پوران، ۶۰۰ مسئله،قدسی زبان های برنامه نویسی،راهیان ارشد من اینا رو میخوام pesare_khoshtipe_iran _1369@yahoo.com بیشتر وقتا on هستم بهم خبر بده |