![]() |
پیگیری اصلاحیه شبکه شریف - نسخهی قابل چاپ |
پیگیری اصلاحیه شبکه شریف - sherlock holmes - 29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۲۳ ب.ظ
من و چند نفر از دوستان امروز دانشگاه بودیم و پیگیر این قضیه.. بچه لطفا دیگه شایعه و حرفای دیگه درباره دانشگاه بذارید کنار.. اصل قضیه این بوده که اول سازمان سنجش گفته نمیشه کد رشته شبانه اموزش محور و پژوهش محور یکی باشه و اینا گفتن باشه یکیشو حذف کن ولی حالا چه اتفاقی افتاده که بعدش سازمان سنجش گفته شریف مجوز گرفتن دانشجو برای این گرایش نداره.. حالا دقیقا نمیدونم چطوری بود و بعدم حذف کرده خود دکتر ربیعی هم وفتی شنید جا خورد و جلو ما زنگ زد و پرس و جو کرد.. بعدم ما رفتیم تحصیلات تکمیلی اونجا نامه ایم که از طرف تحصیلات تکمیلی اماده شده بود که به سنجش ارسال بشه بود و داشتن می فرستادن.. حالا اینکه امروز جواب بدن یا نه که معلوم نیست اما فردا احتمالا بازم بریم و دوستانیم که نمیتونن بیان زنگ بزنن و از اموزش تحصیلات تکمیلی این قضیه رو پیگیری کنن(داخلیشم شمارش ۶۶۱۲ ).. واقعا هیچ قصدی بر حذف این رشته از طرف دانشگاه نبوده.. از طرفی دکتر ربیعی گفتن چون ما تو دفترچه اولیه که از طرف سازمان سنجش ارائه شده بود گفته بودیم که همه دانشجو های امسال از شبکه میگیریم دیگه تغییری تو این قضیه نخواهند داد. حالا نمیدونم بابت این مجوز تغییراتی اتفاق بیوفته یا نه . من اومدم اما باز چند تا از بچه ها موندن بازم بپرسن درباره نتیجه حالا اونا میان اگه خبری شده باشه اطلاع میدن.. |
پیگیری اصلاحیه شبکه شریف - Mohammad-A - 29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۳۴ ب.ظ
یعنی شما فردا دوباره میرید شریف؟ درباره گرایش ۴ درسته، احتمالش کمه که اعمال بشه. اما باید منتظر اصلاحیه باشیم. واقعاً نمیشه تصور کرد روی چه اساسی کل پذیرش برداشته شده!! |
پیگیری اصلاحیه شبکه شریف - sherlock holmes - 29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۴۰ ب.ظ
اره اگه خبری نشه باز باید فردا بریم پیگیری کنیم.. اینطوری نمیشه که بشینیم منتظر باشیم که حالا سازمان سنجش کی وقت رسیدگی پیدا میکنه.. سال پیش هم بچه ها اگه دنبال کار نبودن هیچ تغییری ایجاد نمیشد.فقط اینو میگن که دانشگاه شریف مجوز ارئه ارشد ای تی نداشته احتمالا منظور این بوده که مجوز گرایش ۱/۴ بود که اینا از گرایش ۳ میخوان.. حالا باید تا فردا منتظر موند ببینیم چی میشه.. |
پیگیری اصلاحیه شبکه شریف - Mohammad-A - 29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۴۵ ب.ظ
راستی یه سوال: سنجش کلاً روی چه اساسی به این نتیجه رسیده؟ ![]() |
پیگیری اصلاحیه شبکه شریف - karname - 29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۵۳ ب.ظ
دوستان نظرتون چیه بچه های رتبه های زیر ۵۰ مثلا (یا حتی زیر ۲۰۰) فردا بریم دم در سازمان سنجش، نه برای شلوغ کاری ، صرف اینکه یک تعدادی از بچه ها باشیم و بگیم میخوایم راجع به این قضیه جواب بشنویم . بالاخره داره با آینده هممون بازی میشه (حتی کسی که رتبش ۳۰۰ هم شده) من اگر این اتفاق نمی افتاد روزانه شریف قبول بودم و خوب حالا میشه امیرکبیر! این اتفاق هم میتونه برای کسی که مثلا میخواسته روزانه قبول شه و حالا میشه شبانه و یا اینکه شبانه بیوفته غیرانتفاعی هم صدق کنه . من با یکی از استادای مطرح و به نام که اگر اسمش رو بگم اکثر دانشجوهای آی تی میشناسنش (فقط به علت اینکه براش مشکل پیش نیاد اسمش رو نمیگم) مشورت کردم و ایشون این نظر رو داشت . گفت برید دم در سازمان سنجش ۲۰ نفر- ۵۰ نفر هم که باشید بالاخره میان جوابتون رو میدن . من الان مشهدم، اگر دوستان آمادگی داشته باشن همین فردا صبح خودم رو میرسونم تهران . میشه یک ساعتی رو برای فردا (ترجیحا چهار شنبه که اومدنش راحت تر باشه) مشخص کنیم و بریم آدرس سنجش هم اینه : آدرس : تهران ، ابتدای پل کریمخان زند، بین خیابان های استاد نجات الهی (ویلا) و سپهبد قرنی، پلاک ۲۰۴، سازمان سنجش آموزش کشور |
پیگیری اصلاحیه شبکه شریف - reza19 - 29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۵۶ ب.ظ
من بسیار سپاسگذارم از دوستانی که امروز پیگیری کردند،اگر فردا نیاز شد من حتما می یام.لطفا ساعت رو اینجا اعلام کنید. |
پیگیری اصلاحیه شبکه شریف - karname - 29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۵۹ ب.ظ
آقا یک خبر غیر مستقیم از معاون سازمان سنجش دارم (یکی از دوستان پدرم ظاهرا صحبت کرده) ، معاون سازمان سنجش گفته که این رشته به صورت کامل از سمت وزارت خونه حذف شده ! |
پیگیری اصلاحیه شبکه شریف - explorer - 29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۱۵ ب.ظ
(۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۵۹ ب.ظ)karname نوشته شده توسط: آقا یک خبر غیر مستقیم از معاون سازمان سنجش دارم (یکی از دوستان پدرم ظاهرا صحبت کرده) ، معاون سازمان سنجش گفته که این رشته به صورت کامل از سمت وزارت خونه حذف شده ! جانم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
پیگیری اصلاحیه شبکه شریف - karname - 29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۲۴ ب.ظ
منظور من حذف این رشته از شریف امسال هست . |
پیگیری اصلاحیه شبکه شریف - hamedmohsenee - 29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۵۰ ب.ظ
من که راهم خیلی دوره و نمی تونم بیام تهران.اما از همین جا از تمام دانشجویانی که تلاش و سعی می کنند کمال تشکر رو دارم.من از همین جا زنگ و ایمیل هام رو می زنم.دست علی به همراهتون. |
پیگیری اصلاحیه شبکه شریف - shahram.nasaji - 29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۳۹ ب.ظ
دوستان من هم فردا حاضرم بیام. فقط مکان و ساعت رو بگید !! |
پیگیری اصلاحیه شبکه شریف - Nfrs - 29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۲۶ ب.ظ
(۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۳۹ ب.ظ)shahram.nasaji نوشته شده توسط: دوستان من هم فردا حاضرم بیام. فقط مکان و ساعت رو بگید !! دوست عزیز به این تاپیک برای هماهنگی و پیگیری مراجعه کنید مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
پیگیری اصلاحیه شبکه شریف - ghazaleh_n - 29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۵۹ ب.ظ
doostan kasayii k nemitoonan bian tehran chekar mitoonan bkonan??????????????? |
پیگیری اصلاحیه شبکه شریف - Nfrs - 30 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۰۱ ق.ظ
(۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۵۹ ب.ظ)ghazaleh_n نوشته شده توسط: doostan kasayii k nemitoonan bian tehran chekar mitoonan bkonan??????????????? می تونین با شریف و سنجش تماس بگیرید. گروه آیتی و تحصیلات تکمیلی |