تالار گفتمان مانشت
۵۹۷ گرایش ۱و ۴ It شما رو به خدا اگه کسی می دونه کمکم کنه - نسخه‌ی قابل چاپ

۵۹۷ گرایش ۱و ۴ It شما رو به خدا اگه کسی می دونه کمکم کنه - parniyan913 - 28 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۲۱ ق.ظ

بچه ها به نظرتون شبانه دانشگاه رازی کرمانشاه یا غیرانتفاعی علوم و فنون قبول می شم؟ کسی از رتبه های قبولی این ۲ تا دانشگاه خبر دارد؟
(شاغل و اهل تهران، انتخابام خیلی محدودهSad با اینکه ۴ ساله فارغ التحصیل شدم و امسال هم بدون اینکه حتی نیم ساعت درس بخونم اونم بعد ۴ سال رفتم سر کنکور، فک کنم رتبم خیلی بد نبود (با توجه به شرایط)، ولی خب مطمئنم هرچندسال دیگه هم کنکور بدم قطعا درس نخواهم خوندDodgy آخه وقتی سرگرم کارمی شی نه حوصله درسای تکراری رو داری نه وقتشو. به هرحال منظورم اینه که می خوام امسال ی رشته ای از IT قبول شم.کسی هست راهنماییم کنه ؟لطططططططططططططططططفا؟ راستی رشته کارشناسیم نرم افزار بوده رتبه نرم افزارم هم بدک نشده حدود ۴۰۰ ولی دیگه نرم افزار نمی خوام Sad اصلا دوسش ندارم مزخرفه البته با عرض پوزش از بچه های نرم :coolSmile

۵۹۷ گرایش ۱و ۴ It شما رو به خدا اگه کسی می دونه کمکم کنه - parniyan913 - 28 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۳۵ ق.ظ

بچه هااااااااااااااااااااااا
زمان نداریم لطفا برای انتخاب کمکم کنید Sad

۵۹۷ گرایش ۱و ۴ It - parniyan913 - 28 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۴۳ ق.ظ

باشه ... اینجا که کسی جواب ما رو نداد ... اصلا بیخیال انتخاب رشته ... من که رفتم ... شما ها هم موفق باشید

۵۹۷ گرایش ۱و ۴ It شما رو به خدا اگه کسی می دونه کمکم کنه - tayebe68 - 28 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۳۳ ب.ظ

پارسال ۷۲۵ علوم و فنون قبول شده، احتمال خیلی زیاد علوم و فنون قبولی، ولی از رازی کرمانشاه خبر ندارم
اینجا رتبه و دانشگاه قبولی های ۹۰ تا ۹۲ مانشتی ها رو نوشته
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

موفق باشی

RE: ۵۹۷ گرایش ۱و ۴ It شما رو به خدا اگه کسی می دونه کمکم کنه - parniyan913 - 28 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۶:۲۵ ب.ظ

(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۳۳ ب.ظ)tayebe68 نوشته شده توسط:  پارسال ۷۲۵ علوم و فنون قبول شده، احتمال خیلی زیاد علوم و فنون قبولی، ولی از رازی کرمانشاه خبر ندارم
اینجا رتبه و دانشگاه قبولی های ۹۰ تا ۹۲ مانشتی ها رو نوشته
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

موفق باشی

ممنون خانمیHeart بلخره یکی هم جواب ما رو داد.
راستش خیلی گشتم توی اینترنت. اینا رو دیدم.
پیش مشاور هم رفتم. ولی مشاورا که اصلا توی باغ نیستن... تخمین رشته هاشون هم برای من امیرکبیر وشریف بوده!Cool البته لطف کردن شبانه ها رو زدنBig Grin
اون ی مورد پارسال هم انگار ی جورایی استثناست!
از بقیه رتبه های این ۲ تا دانشگاه نمی تونم هیچ اطلاعات دیگه ای بدست بیارم.
یعنی هیچیکدوم از قبولیای این ۲ تا دانشگاه، رتبه هاشو فاش نکردن !!! چه محرمانه آخه Huh
امیدوار بودم اینجا بتونم کسی رو از دانشجوهای این ۲ تا دانشگاه پیدا کنم و حداقل کسی اطلاعات خاصی داشته باشه مثلا ساکن اونجا باشه یا دوستش، فامیلش ... اونجا درس خونده باشه...
ولی ظاهرا کسی نیستDodgyExclamation

از شما هم به خاطر توجهتون ممنونم. Heart

۵۹۷ گرایش ۱و ۴ It شما رو به خدا اگه کسی می دونه کمکم کنه - tayebe68 - 29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۱۰ ق.ظ

قابلی نداشت
مثل اینکه پارسه یک فایل از قبولی های پارسال به اعضاش داده، که اون هم بر حسب رتبه ست؛ من ندیدمش ، جستجو کنید، ببینیدش، احتمالا بهتون کمک کنه

RE: ۵۹۷ گرایش ۱و ۴ It شما رو به خدا اگه کسی می دونه کمکم کنه - parniyan913 - 29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۱۹ ب.ظ

(۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۱۰ ق.ظ)tayebe68 نوشته شده توسط:  قابلی نداشت
مثل اینکه پارسه یک فایل از قبولی های پارسال به اعضاش داده، که اون هم بر حسب رتبه ست؛ من ندیدمش ، جستجو کنید، ببینیدش، احتمالا بهتون کمک کنه

من ی مقدار search کردم ولی چیزی پیدا نکردم Sad Dodgyممنون می شم اگر شما لینکش رو می دونید یا بهش برخوردید برام بذارید . مرسی