![]() |
۵۹۷ گرایش ۱و ۴ It شما رو به خدا اگه کسی می دونه کمکم کنه - نسخهی قابل چاپ |
۵۹۷ گرایش ۱و ۴ It شما رو به خدا اگه کسی می دونه کمکم کنه - parniyan913 - 28 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۲۱ ق.ظ
بچه ها به نظرتون شبانه دانشگاه رازی کرمانشاه یا غیرانتفاعی علوم و فنون قبول می شم؟ کسی از رتبه های قبولی این ۲ تا دانشگاه خبر دارد؟ (شاغل و اهل تهران، انتخابام خیلی محدوده ![]() ![]() ![]() ![]() |
۵۹۷ گرایش ۱و ۴ It شما رو به خدا اگه کسی می دونه کمکم کنه - parniyan913 - 28 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۳۵ ق.ظ
بچه هااااااااااااااااااااااا زمان نداریم لطفا برای انتخاب کمکم کنید ![]() |
۵۹۷ گرایش ۱و ۴ It - parniyan913 - 28 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۴۳ ق.ظ
باشه ... اینجا که کسی جواب ما رو نداد ... اصلا بیخیال انتخاب رشته ... من که رفتم ... شما ها هم موفق باشید |
۵۹۷ گرایش ۱و ۴ It شما رو به خدا اگه کسی می دونه کمکم کنه - tayebe68 - 28 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۳۳ ب.ظ
پارسال ۷۲۵ علوم و فنون قبول شده، احتمال خیلی زیاد علوم و فنون قبولی، ولی از رازی کرمانشاه خبر ندارم اینجا رتبه و دانشگاه قبولی های ۹۰ تا ۹۲ مانشتی ها رو نوشته مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. موفق باشی |
RE: ۵۹۷ گرایش ۱و ۴ It شما رو به خدا اگه کسی می دونه کمکم کنه - parniyan913 - 28 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۶:۲۵ ب.ظ
(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۳۳ ب.ظ)tayebe68 نوشته شده توسط: پارسال ۷۲۵ علوم و فنون قبول شده، احتمال خیلی زیاد علوم و فنون قبولی، ولی از رازی کرمانشاه خبر ندارم ممنون خانمی ![]() راستش خیلی گشتم توی اینترنت. اینا رو دیدم. پیش مشاور هم رفتم. ولی مشاورا که اصلا توی باغ نیستن... تخمین رشته هاشون هم برای من امیرکبیر وشریف بوده! ![]() ![]() اون ی مورد پارسال هم انگار ی جورایی استثناست! از بقیه رتبه های این ۲ تا دانشگاه نمی تونم هیچ اطلاعات دیگه ای بدست بیارم. یعنی هیچیکدوم از قبولیای این ۲ تا دانشگاه، رتبه هاشو فاش نکردن !!! چه محرمانه آخه ![]() امیدوار بودم اینجا بتونم کسی رو از دانشجوهای این ۲ تا دانشگاه پیدا کنم و حداقل کسی اطلاعات خاصی داشته باشه مثلا ساکن اونجا باشه یا دوستش، فامیلش ... اونجا درس خونده باشه... ولی ظاهرا کسی نیست ![]() ![]() از شما هم به خاطر توجهتون ممنونم. ![]() |
۵۹۷ گرایش ۱و ۴ It شما رو به خدا اگه کسی می دونه کمکم کنه - tayebe68 - 29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۱۰ ق.ظ
قابلی نداشت مثل اینکه پارسه یک فایل از قبولی های پارسال به اعضاش داده، که اون هم بر حسب رتبه ست؛ من ندیدمش ، جستجو کنید، ببینیدش، احتمالا بهتون کمک کنه |
RE: ۵۹۷ گرایش ۱و ۴ It شما رو به خدا اگه کسی می دونه کمکم کنه - parniyan913 - 29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۱۹ ب.ظ
(۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۱۰ ق.ظ)tayebe68 نوشته شده توسط: قابلی نداشت من ی مقدار search کردم ولی چیزی پیدا نکردم ![]() ![]() |