|
|
سهمیه شاگرد اولی پیام نور؟؟؟؟؟؟ - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
|
سهمیه شاگرد اولی پیام نور؟؟؟؟؟؟ - fa_shinobi - 27 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۳۹ ب.ظ
سلام دوستان. یکی از دوستای من پیام نوری هستش و خیلی رو سهمیه شاگرد اولی حساب کرده. اما یکی از مسئولین دانشگاه گفته که کل پیام نورای کشور یه دانشگاه حساب میشه و شما باید بین تمام اونا اول بشی تا سهمیه بهت تعلق بگیره. این حرفش درسته؟ کلا جواب درست و حسابی کسی نمیده اگه شما اطلاع دارید لطفا کمک کنید. |
|
سهمیه شاگرد اولی پیام نور؟؟؟؟؟؟ - cse.abdali - 27 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۰۵ ب.ظ
سلام بله حرفشون درسته من دوستم پارسال تو کل پیام نورا اول شد و الان صنعتی اصفهان هوش می خونه البته فکر می کنم تا الان معلوم شده باشه نفر اول کی بوده ولی بهر حال کاری که شما بهتره بکنی اینه که خیلی با دقت انتخاب رشته تون رو انجام بدین. چون اونا شما رو بر اساس همین انتخاب رشته اگه بهتون سهمیه بخوره قبول می کنن اما با رتبه اولی دانشگاه خودتون ، باید از دانشگاهتون نامه بگیرین به دانشگاه مورد نظرتون.فکر کنم برای غیر انتفاعی و مجازی سهمیه قبولی دارین |
Re: RE: سهمیه شاگرد اولی پیام نور؟؟؟؟؟؟ - saturn2200 - 27 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۲۰ ب.ظ
(۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۰۵ ب.ظ)cse.abdali نوشته شده توسط: سلام مبشه بگید دوستتون که قبول شد رتبش چند بود؟ |
سهمیه شاگرد اولی پیام نور؟؟؟؟؟؟ - fa_shinobi - 28 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۴۹ ق.ظ
(۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۰۵ ب.ظ)cse.abdali نوشته شده توسط: فکر کنم برای غیر انتفاعی و مجازی سهمیه قبولی دارینشاید شما سهمیه ۱۰ درصد برتر رو میگید. آخه یه پذیرش دیگه هست که بدون آزمونه و فقط میشه غیر انتفاعی و پیام نور رو انتخاب کرد |
|
سهمیه شاگرد اولی پیام نور؟؟؟؟؟؟ - IT Pro - 04 خرداد ۱۳۹۳ ۰۲:۰۴ ب.ظ
یه سوال: تاریخ فارغ التحصیلی من روی گواهی موقت زده ۳۱ تیر ۱۳۹۱. دانشگاه گفته میتونستی همون مهر ۹۱ + مهر ۹۲ از این سهمیه استفاده کنی. در صورتی که پیگیری کارهای فارغ التحصیلی + صدور گواهی و همچنین اعلام اسمم در سایت دانشگاه تا تیر ۱۳۹۲ طول کشید. درست گفتن؟ یا امسال هم میتونم ازش استفاده کنم؟!
|
|
سهمیه شاگرد اولی پیام نور؟؟؟؟؟؟ - fa_shinobi - 13 خرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۴۱ ب.ظ
بله توی دفترچه هم نوشته که دو سال اعتبار داره. انجام کارای فارغ التحصیلی هم به تاریخ فارغ التحصیلی شما مرتبط نمیشن. ولی بازم از چند جا سوال کنید، ممکنه مزایای دیگه ای هم داشت باشه که بتونید ازونا استفاده کنید |
RE: سهمیه شاگرد اولی پیام نور؟؟؟؟؟؟ - cse.abdali - 21 خرداد ۱۳۹۳ ۰۴:۳۱ ب.ظ
(۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۲۰ ب.ظ)saturn2200 نوشته شده توسط:(27 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۰۵ ب.ظ)cse.abdali نوشته شده توسط: سلام بالای هزار بود |
|
سهمیه شاگرد اولی پیام نور؟؟؟؟؟؟ - fa_shinobi - 14 مرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۲۸ ب.ظ
البته نظر دوستمون اشتباه بود. و هر مرکز پیام نور خودش جداگانه این سهمیه رو داره. پس لازم نیست که شاگرد اول کل کشور بشید |
|
RE: سهمیه شاگرد اولی پیام نور؟؟؟؟؟؟ - razie.t - 15 مرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۴۱ ب.ظ
سلام.برای سهمیه رتبه اولی هیچ شرط معدلی نذاشتن.یعنی یکی با معدل زیر ۱۶ هم میتونه از این سهمیه استفاده کنه؟؟
|
|
سهمیه شاگرد اولی پیام نور؟؟؟؟؟؟ - hamid1989 - 16 مرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۳۲ ق.ظ
مهم نیست معدل شما چند باشه ، مهم اینه که جز نفرات برتر باشید، ولی متاسفانه دانشگاه های سراسری زیر بار پیام نور نمیرن، من خودم تو رشته نرم افزار معدلم ۱۶/۱۰ سال ۹۱ فارغ التحصیل شدم اون سال پذیرش نداشت کلا!!!!!! پارسال هم که پذیرش داشت غیر انتفاعی قبول شدم که نرفتم! پیام نور هم ۵۰ تومن پول از ملت گرفت ولی جالب اینجا بود که هیچ کس رو نگرفت و فقط کسری بودجه رو از بچه های ممتاز جبران کرد!!!! در ضمن طبق قانون پیام نور باید رایگان ادامه تحصیل بدی که زیر بار نمیره هیچ، نیم بها هم پذیرش نمیکنه! رفتن به پیام نور بزرگترین اشتباهی که هر کس تو زندگیش میتونه بکنه! (البته من به اجبار بنا به دلایلی) |
|
RE: سهمیه شاگرد اولی پیام نور؟؟؟؟؟؟ - sanahin - 16 مرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۳۹ ق.ظ
ببخشید رتبه برتر یعنی اینکه بین بچه هایی که هم ورودی بودیم یا اونایی که باهم تموم کردیم؟ چون من ۷ ترمه تموم کردمو هیچ کدوم از هم ورودیام تموم نکردن فعلا؟ و اینکه یعنی یکی رنج معدلش بین ۱۴ ۱۵ باشه ولی از بقیه ی همکلاسیا بیشتر باشه تو دانشگاه خودشون رتبه برتر میشه؟ یکم بیشتر توضیح بدین ممنون میشم؟ |
|
RE: سهمیه شاگرد اولی پیام نور؟؟؟؟؟؟ - yamahdi - 16 مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۴۶ ب.ظ
سلام دوستان به نظر شما فارغ التحصیلان دانشگاه ازاد شهرستان می تونن از سهمیه ی شاگرد اولی استفاده بکنند یا نه ؟ ممنون پاسختون |
RE: سهمیه شاگرد اولی پیام نور؟؟؟؟؟؟ - hamid1989 - 16 مرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۳۸ ب.ظ
(۱۶ مرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۳۹ ق.ظ)sanahin نوشته شده توسط: ببخشید رتبه برتر یعنی اینکه بین بچه هایی که هم ورودی بودیم یا اونایی که باهم تموم کردیم؟ چون من ۷ ترمه تموم کردمو هیچ کدوم از هم ورودیام تموم نکردن فعلا؟ و اینکه یعنی یکی رنج معدلش بین ۱۴ ۱۵ باشه ولی از بقیه ی همکلاسیا بیشتر باشه تو دانشگاه خودشون رتبه برتر میشه؟ یکم بیشتر توضیح بدین ممنون میشم؟ سال ورودی شما ملاکه، در ضمن فارغ التحصیلهای حداکثر ۸ ترم مشمول این قانون میشن، بالاترین معدل مهمه ، البته معمولا استانی لیست را اعلام می کنن ( واس ما ک اینجور بود ) تو پیام نور مگه کسی می تونه تو مهندسی بیش از ۱۶ بشه؟؟؟؟ من با نفر بعد از خودم ۲ نمره اختلاف معدل داشتم به نظر من بیخیال این پذیرش بشین چون واسه پیام نوری ها فرمالیتس!!!! نهایتا می خوان شما را بفرستن غیر انتفاعی پس به نظر من آزمون بدین بهتره که لااقل یه جا درست و حسابی قبول شین!(۱۶ مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۴۶ ب.ظ)yamahdi نوشته شده توسط: سلام دوستان دوست عزیز آزاد می تونه فقط آزاد پذیرش بشه! |
|
RE: سهمیه شاگرد اولی پیام نور؟؟؟؟؟؟ - sanahin - 16 مرداد ۱۳۹۳ ۰۲:۲۱ ب.ظ
متوجه منظورتون.نمیشم. منظورتون از این که میگین باید کنکور بدیم چیه؟ |
پاسخ : RE: سهمیه شاگرد اولی پیام نور؟؟؟؟؟؟ - sanahin - 16 مرداد ۱۳۹۳ ۰۲:۳۴ ب.ظ
(۱۶ مرداد ۱۳۹۳ ۰۲:۳۱ ب.ظ)Aurora نوشته شده توسط:خودمم.نمیدونم منظورم چیه(16 مرداد ۱۳۹۳ ۰۲:۲۱ ب.ظ)sanahin نوشته شده توسط: متوجه منظورتون.نمیشم. منظورتون از این که میگین باید کنکور بدیم چیه؟ببینید این سهمیه شاگرد اولی که اشاره کردم مربوط به کنکوره. یعنی کسی که شاگرد اوله و کنکور هم داده می تونه از این سهمیه استفاده و تو قبولیش تاثیر داره. ![]() منم از حرفای بچه ها میخوام یه چیزی دستگیرم بشه. از پاسخ شما هم خیلی ممنون. |