![]() |
کارنامه های زیر ۲۰۰ معماری - نسخهی قابل چاپ |
کارنامه های زیر ۲۰۰ معماری - javad_2020 - 27 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۲۴ ب.ظ
سلام به مانشتی های عزیز : از تمام کسانی که رتبه زیر ۲۵۰ در رشته معماری کامپیوتر آورده اند ، رتبه هایشان را در اینجا قرار دهند ![]() این هم رتبه خودم : |
معماری شهید بهشتی یا علم و صنعت یا صنعتی اصفهان؟؟؟ - vahidrafiei - 27 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۳۳ ب.ظ
۲۰۹ معماری به ترتیب اولویت نظر تون را میگید لطفا؟ معماری: شهید بهشتی، علم و صنعت ،صنعتی اصفهان |
کارنامه های زیر ۲۰۰ معماری - azarakhsh1986 - 27 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۴۲ ب.ظ
لطفا اینجا بگید که پراکنده نشه اطلاعات !! مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. با تشکر قبلی |
RE: کارنامه های زیر ۲۰۰ معماری - javad_2020 - 27 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۵۱ ب.ظ
(۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۴۲ ب.ظ)azarakhsh1986 نوشته شده توسط: لطفا اینجا بگید که پراکنده نشه اطلاعات !!با سلام تاپیکی که شما درست کردید برای انتخاب رشته است این تاپیک فقط برای اطلاع از رتبه بچه های معماری است. با تشکر |
RE: کارنامه های زیر ۲۰۰ معماری - azarakhsh1986 - 28 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۴۷ ق.ظ
(۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۵۱ ب.ظ)javad_2020 نوشته شده توسط:(27 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۴۲ ب.ظ)azarakhsh1986 نوشته شده توسط: لطفا اینجا بگید که پراکنده نشه اطلاعات !!با سلام تاپیکی که شما درست کردید برای انتخاب رشته است این تاپیک فقط برای اطلاع از رتبه بچه های معماری است. سلام بله مخاطب من نفر بعد شما بود که باید در پاسخ به ایشون میذاشتم پوزش می طلبیم |
RE: کارنامه های زیر ۲۰۰ معماری - emad70 - 05 خرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۲۶ ب.ظ
(۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۲۴ ب.ظ)javad_2020 نوشته شده توسط: سلام به مانشتی های عزیز :سلام با آرزوی موفقیت برای همه دوستان! [attachment=16177] |
RE: کارنامه های زیر ۲۰۰ معماری - hamedmehdihamed - 17 تیر ۱۳۹۳ ۱۲:۵۶ ق.ظ
سلام منم ۱۵۵ شدم، بنظرتون یکی از اینها را میارم؟ شهید بهشتی، علم و صنعت ، تربیت مدرس همشون روزانه هستند |