تالار گفتمان مانشت
سوال درباره انتخاب رشته - نسخه‌ی قابل چاپ

سوال درباره انتخاب رشته - mahbub707 - 26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۰۳ ب.ظ

سلام دوستان
من رتبه ۵۵ شبکه و امنیت آوردم و ۶۹ تجارت , قصد بورس گرفتن واسه دکترا دارم و الان واسه انتخاب رشته نمی دونم کدوم گرایش, کدوم دانشگاه و کدوم شهر واسه بورس گرفتن بهتره؟؟ کسی هست اطلاع داشته باشه؟؟
نمیدونم اولویتم گرایش باشه یا دانشگاه و نمی دونم شبانه بعضی دانشگاه ها رو باید به بعضی روزانه ها ترجیح بدم یا نه, مثلا شبانه شریف یا امیرکبیر رو به بقیه دانشگاه ها؟؟
اصلا شما این چند تا رو به چه ترتیب انتخاب می کنید با توجه به موضوع بورس گرفتن من Huh

امنیت شیراز
شبکه علم و صنعت
شبکه خواجه نصیر طوسی
امنیت تربیت مدرس
امنیت اصفهان
شبکه شیراز
شبکه اصفهان
تجارت امیرکبیر
تجارت خواجه نصیر
تجارت علم و صنعت
تجارت اصفهان

لطفا اگه کسی اطلاعی داره راهنمایی کنه,خیلی مرسی

سوال درباره انتخاب رشته - Amoojan - 26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۰۹ ب.ظ

من منظورتون رو از بورس گرفتن نمیفهمم؟
منظور اپلای کردن و خارج رفتنه یا اینکه دانشجوها رو با پول دولت بورس میکنن خارج برن دکترا بگیرن بیان اینجا استاد بشن؟!
مگه از نوع دوم جز در رشته های خاص هنوزم هست؟

RE: سوال درباره انتخاب رشته - mahbub707 - 26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۰۷ ب.ظ

(۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۰۹ ب.ظ)Amoojan نوشته شده توسط:  من منظورتون رو از بورس گرفتن نمیفهمم؟
منظور اپلای کردن و خارج رفتنه یا اینکه دانشجوها رو با پول دولت بورس میکنن خارج برن دکترا بگیرن بیان اینجا استاد بشن؟!
مگه از نوع دوم جز در رشته های خاص هنوزم هست؟

منظورم اپلای کردن هست

سوال درباره انتخاب رشته - Amoojan - 26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۴۲ ب.ظ

ببینید اگر مشکلی با هزینه ی شبانه ندارید بهتره که بعد از روزانه شریف ، شبانه شریف رو بزارید. همین طور بقیه دانشگاه ها. درباره دانشگاه ها هم البته من درباره گرایش های آی تی اطلاعات کاملی ندارم ولی خب اکثرا میگن دانشگاه های تهران خیلی بهترن برای اپلای.

RE: سوال درباره انتخاب رشته - negarbaz - 04 خرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۴۹ ق.ظ

(۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۰۳ ب.ظ)mahbub707 نوشته شده توسط:  سلام دوستان
من رتبه ۵۵ شبکه و امنیت آوردم و ۶۹ تجارت , قصد بورس گرفتن واسه دکترا دارم و الان واسه انتخاب رشته نمی دونم کدوم گرایش, کدوم دانشگاه و کدوم شهر واسه بورس گرفتن بهتره؟؟ کسی هست اطلاع داشته باشه؟؟
نمیدونم اولویتم گرایش باشه یا دانشگاه و نمی دونم شبانه بعضی دانشگاه ها رو باید به بعضی روزانه ها ترجیح بدم یا نه, مثلا شبانه شریف یا امیرکبیر رو به بقیه دانشگاه ها؟؟
اصلا شما این چند تا رو به چه ترتیب انتخاب می کنید با توجه به موضوع بورس گرفتن من Huh

امنیت شیراز
شبکه علم و صنعت
شبکه خواجه نصیر طوسی
امنیت تربیت مدرس
امنیت اصفهان
شبکه شیراز
شبکه اصفهان
تجارت امیرکبیر
تجارت خواجه نصیر
تجارت علم و صنعت
تجارت اصفهان

لطفا اگه کسی اطلاعی داره راهنمایی کنه,خیلی مرسی
سلام تبریک میگم بخاطر رتبتون میشه بگید چرا فردوسی رو قبل از اصفهان نزدید...من اینکارو کردم...درست سال اولشه ولی استادای خیلی باسابقه تر و امکانات بهتری داره...شاید هم من دارم اشتباه میکنم... میشه یه توضیح بدید؟