![]() |
سطح علمی دانشگاه غیر انتفاعی امام رضا تو رشته کامپیوتر و آی تی - نسخهی قابل چاپ |
سطح علمی دانشگاه غیر انتفاعی امام رضا تو رشته کامپیوتر و آی تی - mattro - 26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۰۲ ق.ظ
سلام خواهشا اگه کسی از این دانشگاه اطلاعاتی داره کمک کنه.. ضمنا با رتبه ۴۴۰ آی تی و ۷۹۰ نرم احتمال قبولی داره یا نه؟؟؟؟؟ ![]() ![]() |
سطح علمی دانشگاه غیر انتفاعی امام رضا تو رشته کامپیوتر و آی تی - ana9940 - 26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۱۴ ق.ظ
یه دوستام هوش امام رضا میخونه، خیلی راضیه. پشیمون بود که چرا دو سه سال پشت کنکور موند و غیرانتفاعی نرفت. |
RE: سطح علمی دانشگاه غیر انتفاعی امام رضا تو رشته کامپیوتر و آی تی - sarehkar - 26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۴۶ ق.ظ
(۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۱۴ ق.ظ)ana9940 نوشته شده توسط: یه دوستام هوش امام رضا میخونه، خیلی راضیه. پشیمون بود که چرا دو سه سال پشت کنکور موند و غیرانتفاعی نرفت. میشه از دوستتون بپرسین کلاس هاش اجباری بود ؟ و اینکه معمولا چه روزهایی کلاس داشتن ؟ تشکر |
سطح علمی دانشگاه غیر انتفاعی امام رضا تو رشته کامپیوتر و آی تی - sadradin - 26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۵۹ ب.ظ
آی تی اما رضا رو پارسال سال ۹۱ جوری برنامه ریزی کرده بودن که ۳ روز در هفته کلاس هاش تشکیل بشه ..... یکشنبه / ۳ شنبه / ۴شنبه |
RE: سطح علمی دانشگاه غیر انتفاعی امام رضا تو رشته کامپیوتر و آی تی - mattro - 26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۱۴ ب.ظ
(۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۵۹ ب.ظ)sadradin نوشته شده توسط: آی تی اما رضا رو پارسال سال ۹۱ جوری برنامه ریزی کرده بودن که ۳ روز در هفته کلاس هاش تشکیل بشه .....در مورد شهریه اش اطلاعی دارید!!!! |
RE: سطح علمی دانشگاه غیر انتفاعی امام رضا تو رشته کامپیوتر و آی تی - ana9940 - 26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۳۰ ب.ظ
(۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۴۶ ق.ظ)sarehkar نوشته شده توسط:(26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۱۴ ق.ظ)ana9940 نوشته شده توسط: یه دوستام هوش امام رضا میخونه، خیلی راضیه. پشیمون بود که چرا دو سه سال پشت کنکور موند و غیرانتفاعی نرفت. اجباری بوده ولی می گفت اگه کسی مشکلی داشته باشه می تونست با نظر استاد نیاد سر کلاس. معمولا سه روز در هفته کلاس داشتند. (۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۰۲ ق.ظ)mattro نوشته شده توسط: سلام خواهشا اگه کسی از این دانشگاه اطلاعاتی داره کمک کنه.. رتبه تون رو هم پرسیدم از دوستم ،گفت هم آی تی میاره و هم نرم ! (۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۱۴ ب.ظ)mattro نوشته شده توسط: شهریه واسه اونا ترمی حدود ۹۰۰ بوده ولی الان میگه ۱ میلیون |
RE: سطح علمی دانشگاه غیر انتفاعی امام رضا تو رشته کامپیوتر و آی تی - mattro - 26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۲۰ ب.ظ
ممنون از دوستانی که جواب دادن فکر می کنید در مقایسه با پیام نور یا مجازی ها چطوره؟؟ هم از نظر هزینه و هم از نظر اعتبار مدرک؟؟ ![]() ![]() ![]() |
سطح علمی دانشگاه غیر انتفاعی امام رضا تو رشته کامپیوتر و آی تی - ana9940 - 26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۴۲ ب.ظ
پیام نور که به نظر من سطحش خیلی پایینتر از غیر انتفاعی است و جفتش از مجازی پایینتر. مثلا بین مجازی دانشگاه صنعتی یا غیرانتفاعی امام رضا، مشخصه که مجازی دانشگاه صنعتی اصفهان خیلی بهتره. استاد و درس و کلاس و پروزه و تمرین، ۹۰ درصد مشابه بچه های روزانه است. فقط عیبش اینه که آموزش محوره. |
سطح علمی دانشگاه غیر انتفاعی امام رضا تو رشته کامپیوتر و آی تی - CATIGA - 26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۵۶ ب.ظ
اما من که راهنمایی گرفتم گفتن غیرانتفاعی امام رضا رو بالاتر از روزانه کرمانشاه و تبریز و کرمان بزنم هم معتبره هم چون من مشهدی ام راحتره(گفتن ادامه تحصیل هم مشکلی نداره) نظرتون چیه؟ |
سطح علمی دانشگاه غیر انتفاعی امام رضا تو رشته کامپیوتر و آی تی - ana9940 - 26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۰۸ ب.ظ
منم تعریف امام رضا رو شنیدم ولی راجع به کرمانشاه و تبریز و کرمان اطلاعی ندارم. من اگه بودم به غیر از شهر خودم و تهران جای دیگه ای رو نمی زدم! |
RE: سطح علمی دانشگاه غیر انتفاعی امام رضا تو رشته کامپیوتر و آی تی - mattro - 27 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۴۳ ب.ظ
اما دکتر حقیقت می گفت مجازی ها و آموزش محورها چون پایان نامه ندارن انگار اصلا ارشد نخوندی واسه مقطع دکترا مهمه که پایان نامه داشته باشی برا همین دو دلم اینارو بزنم یا نه...... |
سطح علمی دانشگاه غیر انتفاعی امام رضا تو رشته کامپیوتر و آی تی - ana9940 - 27 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۵۳ ب.ظ
شما ممکنه بری یه دانشگا غیر انتفاعی که نه استاد درست داره و نه محیطش فعالی! اونوقت شما هم هر چقدر تلاش کنی ممکنه کم بیاری، میشه تنهایی به هدفت یعنی دکترا برسی ولی سخته. اما دانشگاهی مثل صنعتی اصفهان اگه مجازی بخونی هیچ فرقی با روزانه ها نداری، درس و استاد و تمرین همونه. فقط یه امتیاز منفی داری که مجازیه و پایان نامه نداری. فکر کنم اگه شاگرد اول بشی می تونی بری روزانه. اون طرف فارغ التحصیلان غیرانتفاعی یه امتیاز منفی به خاطر دانشگاهشون دارن دیگه. در هر صورت تصمیم گیرنده خود شما هستید. |
سطح علمی دانشگاه غیر انتفاعی امام رضا تو رشته کامپیوتر و آی تی - saha68 - 27 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۱۱ ب.ظ
سلام، بچه ها من نفهمیدم غیرانتفاعی امام رضا (ع) بهتره یا مجازی خواجه نصیر؟ خواهش می کنم یکی منو راهنمایی کنه. من از هرچی مجازی متنفرم اما میگم شاید مدرکش از غیرانتفاعی معتبرتر باشه ![]() |