استاد ساختمان داده و طراحی الگوریتم برای رشته IT - نسخهی قابل چاپ |
استاد ساختمان داده و طراحی الگوریتم برای رشته IT - niloofar_68 - 25 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۶:۰۷ ب.ظ
سلام دوستان لطفا راهنمایی کنید برای درس ساختمان داده کدام یک از اساتید "طورانی" و "ابراهیمی مقدم" بهتر هستند؟ همین طور برای درس طراحی الگوریتم نظرتون درباره اساتید "فیلی" و "سیدجوادی" و "یوسفی" چیه؟ برای رشته IT اینها چگونه هستند؟ ممنون |
استاد ساختمان داده و طراحی الگوریتم برای رشته IT - niloofar_68 - 25 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۲۸ ب.ظ
کسی نبووووووووووووود؟ چرا من تاپیک میزنم هیچ کی جواب نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟ ۱ ساله عضو مانشتیم انــــــــــگار نه انــگار |
استاد ساختمان داده و طراحی الگوریتم برای رشته IT - Morris - 25 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۰۲ ب.ظ
نظر بنده : ۱/ ساختمان داده : آقای طورانی بسیار عالی هستند. نبوغ موشکافانه ایشان از کلام ایشان مشهود است. ۲/ طراحی الگوریتم : دکتر سیدجوادی فوق العاده هستند. می توانید مطمئن باشید که الفبایی جا نمی ماند. ایشان در رساندن کامل مطالب وسواس دارند و در این درس بسیار اشراف دارند. البته ایشان در مقابل بی توجهی عکس العمل نشان می دهند. |
استاد ساختمان داده و طراحی الگوریتم برای رشته IT - atenaa - 25 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۴۳ ب.ظ
استاد فیلی اصلا و ابدا استاد خوبی نبودن اقلا برای من |
استاد ساختمان داده و طراحی الگوریتم برای رشته IT - sogiii - 19 تیر ۱۳۹۳ ۰۴:۲۰ ب.ظ
دوستانن خواهشااااااااااااااااااااااا کمک کنیددددددد، واسه طراحی بین مقسمی و یوسفی و سید جوادی اساسااا موندم، مقسمی از این دو بهتر نیستش؟؟؟ برای ساختمانم بین مقسمی و طورانی موندمممم، خواهش می کنممم اگه می دونید جواب بدید ، خیلی فرصت کمه Sad((( |
RE: استاد ساختمان داده و طراحی الگوریتم برای رشته IT - niloofar_68 - 19 تیر ۱۳۹۳ ۰۹:۱۲ ب.ظ
(۱۹ تیر ۱۳۹۳ ۰۴:۲۰ ب.ظ)sogiii نوشته شده توسط: دوستانن خواهشااااااااااااااااااااااا کمک کنیددددددد، واسه طراحی بین مقسمی و یوسفی و سید جوادی اساسااا موندم، مقسمی از این دو بهتر نیستش؟؟؟ ببین کلا مقسمی رو بیخیال شو. طورانی و سید جوادی رو انتخاب کن.خیلی مسلط هستند هر دو |
RE: استاد ساختمان داده و طراحی الگوریتم برای رشته IT - yaser.b - 19 تیر ۱۳۹۳ ۰۹:۵۴ ب.ظ
(۱۹ تیر ۱۳۹۳ ۰۴:۲۰ ب.ظ)sogiii نوشته شده توسط: دوستانن خواهشااااااااااااااااااااااا کمک کنیددددددد، واسه طراحی بین مقسمی و یوسفی و سید جوادی اساسااا موندم، مقسمی از این دو بهتر نیستش؟؟؟ بدون شک برو کلاس مهندس طورانی |
RE: استاد ساختمان داده و طراحی الگوریتم برای رشته IT - sogiii - 20 تیر ۱۳۹۳ ۰۲:۳۲ ق.ظ
(۱۹ تیر ۱۳۹۳ ۰۹:۵۴ ب.ظ)yaser.b نوشته شده توسط:(19 تیر ۱۳۹۳ ۰۴:۲۰ ب.ظ)sogiii نوشته شده توسط: دوستانن خواهشااااااااااااااااااااااا کمک کنیددددددد، واسه طراحی بین مقسمی و یوسفی و سید جوادی اساسااا موندم، مقسمی از این دو بهتر نیستش؟؟؟ دوست عزیز شما مطمئنی که طورانی بهتره و ببخشید آخه خیلی شکاکم و اینکه شما راجع به طراحی الگوریتم نظری ندارین ؟ بهتر نیست که اساتیدد طراحی و ساختمان یکی باشن ؟ آخه گفتم اگه بشه طراحی ر برم دکتر یوسفی و لی اگه بخوام ساختمان هم یوسفی برم به نظر شما کار درستی اا ؟؟؟ (۱۹ تیر ۱۳۹۳ ۰۹:۱۲ ب.ظ)niloofar_68 نوشته شده توسط:(19 تیر ۱۳۹۳ ۰۴:۲۰ ب.ظ)sogiii نوشته شده توسط: دوستانن خواهشااااااااااااااااااااااا کمک کنیددددددد، واسه طراحی بین مقسمی و یوسفی و سید جوادی اساسااا موندم، مقسمی از این دو بهتر نیستش؟؟؟ مرسی دوست عزیز از پاسخت یه سوالی شما چرا مقسمی و تایید نمی کنید و در مورد استاد سید جوادی خیلی شک دارم آخه ایشون رو بعضی ها خیلی تعریف می کنن و بعضی ها نه مشکل دارن با ایشون ، نظر شما در مورد استاد یوسفی چیه و اینکه دوستان در مورد استاد خوبه شبکه نظری ندارید ؟ رضوانی و می شناسید ؟ دوستان برای شبکه بین رضوانی و خلیلی فرد و حقیقت کدوم ؟؟؟ خواهشااا جواب بدید با یه دلیلیی؟؟ ممنون دوستان برای شبکه بین رضوانی و خلیلی فرد و حقیقت کدوم ؟؟؟ خواهشااا جواب بدید با یه دلیلیی؟؟ ممنون Sad |
استاد ساختمان داده و طراحی الگوریتم برای رشته IT - niloofar_68 - 20 تیر ۱۳۹۳ ۱۱:۳۸ ق.ظ
ببین اگر بخواهی اینقدر مته به خشخاش بذاری و دنبال یه استادی باشی که برات معجزه کنه اصلا فایده نداره. درصد زیادی از کنکور به تلاش فردیه و اینکه چقدر رو خودت کار کردی. به هر حال هر استادی ایرادات و مزایای خودشو داره. من voice کلاس طورانی و سیدجوادی رو گوش دادم و به نظرم خوب هستند.طورانی فک می کنم خواجه نصیر درس خونده.استاد پُریه. حالا اینکه کلاساشون منظمه یا نه و چیزای دیگه رو نمی دونم.مقسمی رو اطلاع دقیقی ندارم اما کتاباشو خوندم برای سراسری زیاد چنگی به دل نمی زنه. یوسفی هم استادیه که همه چیز درس میده.گسسته و معماری و... به نظر من استادی که رو یه درس خاص متمرکزه بهتره. خلاصه که الان تابستونه و برای کلاس رفتن و تمرین کردن اولیه فرصت خوبیه. شبکه هم که معمولا حقیقت رو پیشنهاد می کنن.من پارسه شو خوندم بد نیست ولی کمه واسه سراسری. |
RE: استاد ساختمان داده و طراحی الگوریتم برای رشته IT - niloofar_68 - 21 تیر ۱۳۹۳ ۰۴:۳۵ ب.ظ
بابا من نمیخوام کلاس کنکور برم چرا همه میان هی به من پیغام خصوصی میدن.یذره تاپیکو درست حسابی بخونید ببینید کی اصلا دنبال کلاس می گرده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |