تجارت الکترونیک قم ..... رتبه های حدود ۲۵۰ گرایش ۱ و ۴ - نسخهی قابل چاپ |
تجارت الکترونیک قم ..... رتبه های حدود ۲۵۰ گرایش ۱ و ۴ - sadradin - 25 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۳۷ ب.ظ
تا جایی که من تحقیق کردم با رتبه حدود ۲۵۰ میشه روزانه تجارت قم قبول شد .... از دوستان اگر دوستی از اساتید ، وصعیت خوابگاهی ، سطح علمی مطلع هست خواهشا" راهنمایی کنه جهت آگاهی از سرفصل دروس کارشناسی ارشد تجارت الکترونیک به فایل پیوست مراجعه شود . |
تجارت الکترونیک قم ..... رتبه های حدود ۲۵۰ گرایش ۱ و ۴ - sadradin - 25 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۰۱ ب.ظ
نتیجه تحقیقات من یه شرح ذیل می باشد که یکی از اعضای مانشت بزرگواری کردند و این اطلاعات رو در اختیار بنده گذاشتند : ( هیچ چیزش از خودم نیست !! صرفا" فقط نقل قول هست ) استاداش سطحشون خیلی بالا نیست ولی بد هم نیستن. خوبیشون اینه که برنامه ها توی چند روز پشت سر همه و اذیت نمیکنن. مثلا من فقط ۲ روز پشت سر هم کلاس دارم. جوّش راستش زیاد خوب نیست. دانشکده ی دخترا و پسرا از هم دورن و به همین خاطر یکم پسرا زیادی راحتن. ولی خب دخترا سمت پسرا بخاطر مدیر گروه و اینا میتونن بیان ولی پسرا رو اگه بیان با اسنایپ میزننشون. شهرش هم که نمیدونم میدونی یا نه یکم زیادی مذهبی ان و برای دخترا هم که چادر همه جا تقریبا اجباریه. ولی خب من ۳شنبه صبح میرم و تا میرسم ناهار میخورم و میرم کلاس تا شب. ۴شنبه هم صبح تا ظهر کلاس دارم و بعدش برمیگردم خونه. اونجا هم چون فامیل داریم ۳شنبه شب اونجام. البته زیاد سخت هم نمیگیرن و منم بعضی هفته ها اصلا نمیرم. این سخت نگرفتنشون برای کار کردن خیلی مناسبه. من خودم از رشته خیلی راضی ام. مخصوصا این مدتی که وارد بازار کار شدم دیدم واقعا کاربردی هست و خیلی به درد میخوره درساش. با توجه به این شرایط برای من خوبه و راضی ام. برای شما هم بستگی به وضعیت و شرایطت داره. |
تجارت الکترونیک قم ..... رتبه های حدود ۲۵۰ گرایش ۱ و ۴ - master of net - 26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۴۱ ق.ظ
آخه دکترا هم داره قم و این خودش یه امتیاز محسوب میشه براش.........اما مونده یکی با جوش کنار بیاد یا نه.فکر نکنم خیلی هم جوش خشک باشه.... |
تجارت الکترونیک قم ..... رتبه های حدود ۲۵۰ گرایش ۱ و ۴ - sadradin - 26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۲۴ ب.ظ
دانشگاه قم در دفترچه تجارت الکترونیک شبانه رو نزده !!! ( عجیبه از پول گذشتن !! ) اما به نظرم یکی از اصلاحیه هایی که خواهد آمد اضافه شدن شبانه ( نوبت دوم ) تجارت الکترونیک قم خواهد بود .... |
RE: تجارت الکترونیک قم ..... رتبه های حدود ۲۵۰ گرایش ۱ و ۴ - uniquegirl - 28 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۲۲ ب.ظ
(۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۲۴ ب.ظ)sadradin نوشته شده توسط: دانشگاه قم در دفترچه تجارت الکترونیک شبانه رو نزده !!! ( عجیبه از پول گذشتن !! ) نه دوست من قم از پول نگذشته توی پردیسش چند برابرشو جبران میکنه... الان دیگه یه پردیسی، کار چند تا شبانه رو به لحاظ مالی میکنه پارسال هم شبانه نداشت. آموزش محور داشت... موفق باشید |
تجارت الکترونیک قم ..... رتبه های حدود ۲۵۰ گرایش ۱ و ۴ - shivap - 28 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۴۴ ب.ظ
پردیس باپردیس خودگردان چه فرقی دارن؟ |
RE: تجارت الکترونیک قم ..... رتبه های حدود ۲۵۰ گرایش ۱ و ۴ - sadradin - 28 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۵۱ ب.ظ
(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۲۲ ب.ظ)uniquegirl نوشته شده توسط:(26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۲۴ ب.ظ)sadradin نوشته شده توسط: دانشگاه قم در دفترچه تجارت الکترونیک شبانه رو نزده !!! ( عجیبه از پول گذشتن !! ) به نظرم قسمت ما اونجا باشه توکلت علی الله |