تالار گفتمان مانشت
۱۵ نرم افزار - نسخه‌ی قابل چاپ

۱۵ نرم افزار - hamed_12 - 25 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۱۵ ب.ظ

کاری که از دست من برمیومد Smile
ایشالله که همه اونجایی که دوست دارن قبول بشن .

۱۵ نرم افزار - PanizIr - 25 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۲۰ ب.ظ

عکس کارنامه تون برای من باز نمیشه. لطف می کنین دوباره آپلود کنین؟

RE: 15 نرم افزار - hamed_12 - 25 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۲۶ ب.ظ

(۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۲۰ ب.ظ)PanizIr نوشته شده توسط:  عکس کارنامه تون برای من باز نمیشه. لطف می کنین دوباره آپلود کنین؟

ببخشید . دوباره آپلود کردم.

RE: 15 نرم افزار - bahman2000 - 25 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۳۵ ب.ظ

تبریک دوست عزیز اگر به شکرانه ی موفقیتی که بدست آوردید می خواهید تجربیات خودتون رو به بقیه دوستان انتقال بدید در صورت تمایل به آدرس زیر مراجعه کنید؟

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

RE: 15 نرم افزار - hamed_12 - 25 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۱۱ ب.ظ

(۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۳۵ ب.ظ)bahman2000 نوشته شده توسط:  تبریک دوست عزیز اگر به شکرانه ی موفقیتی که بدست آوردید می خواهید تجربیات خودتون رو به بقیه دوستان انتقال بدید در صورت تمایل به آدرس زیر مراجعه کنید؟

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

ممنون. حتما در اون بحث شرکت می کنم.امیدوارم همه ی کنکوریهای ۹۴ موفق باشن.

۱۵ نرم افزار - raeika - 25 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۰۵ ب.ظ

سلام عالیه تبریک میکم
دانشگاه کارسناسیتون کجا بود و اینکه اگه ممکنه در مورد منابع که استفاده کردید و روش مطالعتون راهنمای کنید ممنون میشم

RE: 15 نرم افزار - hamed_12 - 25 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۴۵ ب.ظ

(۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۰۵ ب.ظ)raeika نوشته شده توسط:  سلام عالیه تبریک میکم
دانشگاه کارسناسیتون کجا بود و اینکه اگه ممکنه در مورد منابع که استفاده کردید و روش مطالعتون راهنمای کنید ممنون میشم

ممنونم.
دانشگاه کارشناسی من دانشگاه خوارزمی تهران بود.
منابع رو تو همون لینکی که دوستمون bahman2000 گذاشتن معرفی کردم.منابع مورد استفاده بقیه دوستان رو هم می تونید همونجا ببینید:

موفق باشین