دانشگاه علم و فرهنگ - نسخهی قابل چاپ |
دانشگاه علم و فرهنگ - fulgent - 25 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۴۳ ق.ظ
سلام از دوستان کسی هست که در مورد دانشگاه علم و فرهنگ(غیرانتفاعی) اطلاعاتی داشته باشه؟ سطح علمی و امکانات و اعتبار مدرکش برای دکترا و ادامه چطوره؟ ممنون میشم راهنمایی کنید. |
دانشگاه علم و فرهنگ - fulgent - 25 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۵۰ ب.ظ
یعنی هیچ کس هیچ اطلاعاتی نداره؟ |
دانشگاه علم و فرهنگ - A V A - 25 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۶:۱۹ ب.ظ
از بچه های دانشگاه ما با رتبه ٧٠٠ نرم افزار پارسال رفت علم و فرهنگ اطلاع زیادی ندارم، اما بچه های واقعا اکتیوی داشت، بخصوص در زمینه ای سی ام، خودشون خودجوش کار میکنن |
دانشگاه علم و فرهنگ - maryam.raz - 25 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۵۱ ب.ظ
کسی میدونه این دانشگاه با علم وهنر تهران چه تفاوتی داره؟ |
RE: دانشگاه علم و فرهنگ - Engineer - 25 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۱۵ ب.ظ
(۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۵۱ ب.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط: کسی میدونه این دانشگاه با علم وهنر تهران چه تفاوتی داره؟ مگه تهران هم دانشگاه علم و هنر داره؟ تاجایی که من می دونم دانشگاه علم و هنر توی یزده و اینم آدرس سایتش هست مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: دانشگاه علم و فرهنگ - maryam.raz - 25 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۲۹ ب.ظ
(۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۱۵ ب.ظ)Engineer نوشته شده توسط:جدی؟؟ اخه تو دفترچه فقط زده بود علم وهنر منم فکر کردم حتما مال تهرانه!(25 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۵۱ ب.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط: کسی میدونه این دانشگاه با علم وهنر تهران چه تفاوتی داره؟ خوب شد گفتین |
دانشگاه علم و فرهنگ - maryam.raz - 26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۵۸ ق.ظ
بچه ها کسی میدونه پارسال آخرین رتبه ای که تو این دانشگاه پذیرفته شده چند بوده؟ |
دانشگاه علم و فرهنگ - fulgent - 26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۱۸ ب.ظ
بچه ها درسته که دانشگاه علم و فرهنگ اصلا خوابگاه نداره؟؟؟ |
RE: دانشگاه علم و فرهنگ - m-m - 28 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۳۴ ب.ظ
(۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۵۸ ق.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط: بچه ها کسی میدونه پارسال آخرین رتبه ای که تو این دانشگاه پذیرفته شده چند بوده؟ رتبه من ۶۶۶ بود و علم و فرهنگ قبول شدم توی کارنامه نوشته اخرین رتبه قبولی ۹۴ و رتبه داوطلب ۸۰(البته ثبت نام نکردم) |
RE: دانشگاه علم و فرهنگ - maryam.raz - 28 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۵۸ ب.ظ
(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۳۴ ب.ظ)m-m نوشته شده توسط:آخرین رتیه ۹۴؟(26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۵۸ ق.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط: بچه ها کسی میدونه پارسال آخرین رتبه ای که تو این دانشگاه پذیرفته شده چند بوده؟ |
RE: دانشگاه علم و فرهنگ - m-m - 31 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۴۶ ب.ظ
(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۵۸ ب.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط:این کارنامه نهایی پارسالم هست(28 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۳۴ ب.ظ)m-m نوشته شده توسط:آخرین رتیه ۹۴؟(26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۵۸ ق.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط: بچه ها کسی میدونه پارسال آخرین رتبه ای که تو این دانشگاه پذیرفته شده چند بوده؟ |
RE: دانشگاه علم و فرهنگ - hamid88 - 31 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۱۳ ب.ظ
(۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۱۵ ب.ظ)Engineer نوشته شده توسط:(25 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۵۱ ب.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط: کسی میدونه این دانشگاه با علم وهنر تهران چه تفاوتی داره؟ مرسی از کمکن منم فکر کردم تهرانه خدا رحم کرد |
دانشگاه علم و فرهنگ - Paraande - 08 شهریور ۱۳۹۵ ۱۰:۲۰ ب.ظ
سلام دوستان من این دانشگاه رو قبول شدم کسی اطلاع داره برای ارشد معمولا چند روز و چه روزهایی در هفته کلاس دارند؟ |