تعداد شرکت کنندگان - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
بررسی آماری تعداد داوطلبین کنکور ارشد و معضلات آن - taha_h - 25 شهریور ۱۳۸۹ ۰۴:۵۱ ب.ظ
گروه آموزشی کامپیوتر با تعداد دانشجوی ۲۱۲ هزار و ۴۷۱ نفر معادل ۶/۱ درصد کل دانشجویان کشور ............................ یه آماری تو سایت های مختلف هست.(دانش نیوز و تابناک و ..) از تعداد دانشجویان کامپیوتر.. حدودان ۲۴۰ هزار نفر فقط دانشجوی این رشته هستند.(البته بودن احتساب دانشجویان علوم کامپیوتر و آی تی و ..) حالا فرض کنیم یک سوم. نههههه.. یک ۴ ام. این تعداد بخوان ادامه تحصیل بدن.. یعنی حدودان ۵۰ هزار نفر. (البته باز بدون احتساب فارغ التحصیلان این رشتهها که کم هم نیستند. حالا ۵۰هزار نفر واسه برای حدود ۴۰۰ تا صندلی ارشد سراسری. وای یعنی شانس قبولی کمتر ازیک درصد!! به نظرتون وحشتناکه؟؟ |
بررسی آماری تعداد داوطلبین کنکور ارشد و معضلات آن - Nastaran. - 25 شهریور ۱۳۸۹ ۰۹:۳۷ ب.ظ
من نمی دونم آماری که دادید چقدر درسته اما حتی با فرض درست بودنشون، به نظر من در این مورد نباید زیاد به آمار و ارقام توجه کرد.درصد قابل توجهی از داوطلبین کنکور ارشد واقعاً سیاهی لشگر هستند و تستها رو شانسی می زنند! تو این چند ماهی که تو جو کنکور ارشد بودم یقین پیدا کردم که اگر کسی با برنامه ریزی و پشت کار جلو بره به نتیجهی مطلوب خودش می رسه.چطوره به جای فکر کردن به این آمارهای استرس زا دنبال یه برنامه ریزی درست باشیم و از خدا بخوایم کمکمون کنه؟ |
بررسی آماری تعداد داوطلبین کنکور ارشد و معضلات آن - luna - 25 شهریور ۱۳۸۹ ۱۱:۰۹ ب.ظ
ولی من مطمئنم که واسه کنکور ارشد سراسری نهایتا ۲۰۰۰ نفر جدی می خونن! که از اون ۲۰۰۰ نفرم ۱۰۰۰ نفر شاید با هم رقابت داشته باشن! برای کسی که واقعا درس بخونه اصلا چیز وحشتناکی نیست و من کاملا با نظر نسترن موافقم. |
RE: بررسی آماری تعداد داوطلبین کنکور ارشد و معضلات آن - HighVoltage - 25 شهریور ۱۳۸۹ ۱۱:۰۹ ب.ظ
سلام این آقا طاها خودش کنکور رو رد کرده نفسش از جای گرم درمیاد می خواد ما ۹۰ها رو دق بده. ولی در مورد این آمار و ارقام کنکور مهندسی کامپیوتر امسال حدود ۲۵۰۰۰ هزار نفر شرکت کننده داشته که بیشترشون سیاهی لشکر اند ولی نباید زیاد خوش بین بود چون حداقل ۸۰۰۰ هزار نفر درس رو می خونن و شرکت میکنن ولی به نظر من ۲۰۰۰ نفر واقعا با برنامه کار کردن که ما باید توی این ۲۰۰۰ نفر حداکثر زیر ۵۰۰ بشیم سخته ولی ممکنه. |
بررسی آماری تعداد داوطلبین کنکور ارشد و معضلات آن - yasemi - 26 شهریور ۱۳۸۹ ۱۲:۰۰ ق.ظ
به نظرم رقابت فقط بین ۱۰۰۰ نفر بیشتر نیست من تو سالی که گذشت فقط با ۳۰ درصد آمادگی شرکت کردم مجاز شدم خیلی از کسایی که میان فقط برای دل خوشی خودشون میان سر جلسه |
بررسی آماری تعداد داوطلبین کنکور ارشد و معضلات آن - karostami - 26 شهریور ۱۳۸۹ ۱۲:۰۴ ق.ظ
زیاد به این چیزها فکر نکنید. یه نگاه به کارنامه قبولیها نشون می ده که قبولی اونقدرها هم سخت نیست. خیلی از افرادی که مجاز نمی شن میانگین درصدهاشون زیر ۲۰ باید باشه. یعنی اینکه تقریبا هیچی نخوندن |
RE: بررسی آماری تعداد داوطلبین کنکور ارشد و معضلات آن - taha_h - 26 شهریور ۱۳۸۹ ۱۱:۵۰ ق.ظ
(۲۵ شهریور ۱۳۸۹ ۱۱:۰۹ ب.ظ)High_Voltage نوشته شده توسط: سلام این آقا طاها خودش کنکور رو رد کرده نفسش از جای گرم درمیاد می خواد ما ۹۰ها رو دق بده. من می خوام فقط از یه دیدگله متفاوت مساله ارشد بررسی بشه. یه جورایی ریشه ای تر! که این معضل چرا تو ایران هست؟ و چه تاثیراتی توی روحیه این همه دانشجو داره؟؟ ............................. یه نکته دیگه این که. خیلی از ادما رو می شناسم با این که خیلی زحمت می کشن برای کنکور ارشد. اصلان مجاز نمی شن. حالا به هر دلیلی ۱/ ضعف درسی از پایه ۲/ مسائل روحی و استرس ۳/ نحوهی درس خوندن و تلاش و هوش و برنامه ریزی و /// ۴/ مسائل اجتماعی و خانوادگی و کار و ۱۰۰۰ تا دلیل دیگه حالا اینها چه گناهی کردن.. اینها آدم نیستند؟؟؟ اینها به خاطر ضعفشون تو یکی از موارد بالا نباید درس یخونند و باید تو این جامعهی کثیف سر خورده بشن؟؟؟ ....نمی تونیم به همین راحتی بگیم اینها سیاهه لشکرند و از این مساله بگذریم. |
بررسی آماری تعداد داوطلبین کنکور ارشد و معضلات آن - admin - 26 شهریور ۱۳۸۹ ۰۱:۲۵ ب.ظ
یه نکته می خوام بگم: دلیل نبود رقابت تنگاتنگ بین دانشجویان (به نظر من دلیل اصلی) عدم شناخت درست از دروس، سیلابس و منابع مفید برای کنکور هستش. در دانشگاه های سطح پایین کشورمون خیلی از اساتید مقید به سیلابس دروس نیستند و درسها رو نصفه نیمه تدریس می کنن. یکی از رسالت های مهم مانشت ایجاد عدالت در زمینه اطلاعات کنکور هستش. شاید تعجب کنید اما آمارهای جالبی در مورد قبولی های شهرستان و افزایش تعداد اونها طی دو سه سال اخیر وجود داره. وجود وبلاگهای مختلف و سایت های راهنما برای بچهها ثمر بخش بوده و باعث پیشرفت اونها شده. به نظرم این رقابت سال به سال سختتر خواهد شد. و افراد لایق تری به دانشگاهها راه پیدا خواهند کرد. البته قبول دارم که نوع رفابت کنکور ارشد خیلی خیلی متفاوت با کنکور کارشناسی هست و دلایل خیلی زیادی هم می شه آورد. من به آمارهای مطلب ابتدایی این مبحث اعتقادی ندارم و بعید می دونم اینقدر داوطلب وجود داشته باشه. آخرین آمارهایی که من داشتم ۱۵ هزار نفر بود که شاید سال قبل به ۲۰ هزار نفر هم رسیده باشه. به هر حال کامپیوتر از لحاظ شغلی رشته بدی هم نیست و خیلی از افراد انگیزه کافی برای ادامه تحصیل رو ندارند. |
بررسی آماری تعداد داوطلبین کنکور ارشد و معضلات آن - hanif - 26 شهریور ۱۳۸۹ ۱۰:۳۹ ب.ظ
منم با این تفکر که رقابت عادلانه باشه موافقم. اگه قراره ادم تو یه رقابت موفق بشه اگه حریفش با دست وپای بسته پا به میدان گذاشته باشه ارزش پیروزی خیلی خیلی کم می شه پس رقابت سالم در فضای عادلانه خوبه که فکر کنم مانشت هم به دنبال همین هست. ممنون از بنیان گذار این سایت |
تعداد شرکت کنندگان - blackhalo1989 - 06 تیر ۱۳۹۰ ۰۲:۳۲ ب.ظ
کسی میدون امسال تعداد شرکت کنندگان computer و IT هرکدوم چند نفر بودن؟ |
RE: تعداد شرکت کنندگان - آرمین - ۰۶ تیر ۱۳۹۰ ۰۷:۵۱ ب.ظ
(۰۶ تیر ۱۳۹۰ ۰۲:۳۲ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: کسی میدون امسال تعداد شرکت کنندگان computer و IT هرکدوم چند نفر بودن؟ منم خیلی دلم میخواد بدونم! فکر کنم دور و برای ۲۰۰۰۰ نفر باید باشن، نه؟ |
RE: تعداد شرکت کنندگان - موج - ۰۶ تیر ۱۳۹۰ ۰۹:۵۹ ب.ظ
(۰۶ تیر ۱۳۹۰ ۰۷:۵۱ ب.ظ)آرمین نوشته شده توسط:(06 تیر ۱۳۹۰ ۰۲:۳۲ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: کسی میدون امسال تعداد شرکت کنندگان computer و IT هرکدوم چند نفر بودن؟ منم با همین تخمین موافقم البته اینا تخمینیه آمار یک رشته رو سنجش به تنهایی فکر نمیکنم بده ولی اگه از دوستانی که سر جلسه نرفتن بپرسیم رتبشون چند شده فکر کنم بشه حدودی حساب کرد |
تعداد شرکت کنندگان - Fardad-A - 06 تیر ۱۳۹۰ ۱۰:۲۴ ب.ظ
من فقط میدونم تا دوسال دیگه کنکور ارشد شرکت کنندگانش از کنکور سراسری بیشتر میشه. اینکه سازمان سنجش آمار شرکت کنندگان هر رشته در ارشد رو نمیده هم از ابداعات چند سال اخیر آقایان هست. |
RE: تعداد شرکت کنندگان - kashir - 07 تیر ۱۳۹۰ ۰۲:۴۴ ق.ظ
یکی از دوستان امتحان داد رتبش ۲۲۰۳۸ شد پس بیشتر از ۲۰۰۰۰ هست من فکر میکنم ۳۰۰۰۰ تا خوب باشه |
RE: تعداد شرکت کنندگان - shojaee - 07 تیر ۱۳۹۰ ۰۹:۰۰ ق.ظ
آمار شرکت کنندگان سال ۸۷ مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |