شیراز یا صنعتی شیراز..اولویت با کدام است...؟ - نسخهی قابل چاپ |
شیراز یا صنعتی شیراز..اولویت با کدام است...؟ - Asemaneabi - 24 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۳۸ ب.ظ
دوستان در رابظه با تبریز و صنعتی تبریز هم نظر بدهید... با تشکر از همگی |
شیراز یا صنعتی شیراز..اولویت با کدام است...؟ - M.Amin.M - 24 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۰۴ ب.ظ
سلام اول که در مورد شیراز بگم، دانشگاه شیراز خیلی بهتر از دانشگاه صنعتی شیرازه.قدمت و اعتبار دانشگاه شیراز خیلی بیشتر از صنعتی شیرازه. در مورد دانشگاه صنعتی تبریز هم اولین باریه که اسمش به گوشم میخوره!!!!! فک نکنم دانشگاه خوبی باشه.من که تا حالا اسمشو نشنیده بودم!!! |
شیراز یا صنعتی شیراز..اولویت با کدام است...؟ - unicornux - 24 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۱۷ ب.ظ
(۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۰۷ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: توی حیاتش درخت ازگیل داره: ))))) ما توو حیات خونمون درختش و داریم . بزنم مجازی ؟ |
RE: شیراز یا صنعتی شیراز..اولویت با کدام است...؟ - maryam.raz - 24 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۴۱ ب.ظ
(۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۰۷ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: دانشگاه شیراز کجا ُ صنعتی کجا!!!! ب نظر من صنعتی مثه دبیرستان هست، مهندسی ۲ که کامپیوتر هستش حداقلش وسط شهره، با باغ ارم فاصله چندانی نداره، بلیطش مجانی هست واسه بچه های یونی شیراز، مهندسی ۲ توی حیاتش درخت ازگیل داره که از مزیت های مهم این جا هست، همچنین اون ته مها، چند تا درخت میوه دیگه هم قرار داره. بعد شما با یه دو کورس تاکسی میرسی به مرکز خرید ستارهُ خریداتو انجام میدی، کتاب فروشی محمدی با دانشگاه ۱۰۰ قدم فاصله داره و ...از چه مزایایی صحبت کردی!! ستاره! درخت ازگیل!! حالا صنعتی هم کلی فضای سبز داره |
شیراز یا صنعتی شیراز..اولویت با کدام است...؟ - master of net - 25 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۴۴ ق.ظ
در مورد صنعتی تبریز از دانشگاه های خوبه استانه باووو. فقط رشته های فنی رو داره......خیلی قوی تر از دانشگاه تبریزه به نظر یه عده.....اساتیدش قوی ترن......یا به قول یکی از دوستان خیلی منظم و جدی ترن نسبت به تبریز یونی. اونجا از قدیم رشته شبکه داشت .تبریز امسال آیتی آورده. |