تالار گفتمان مانشت
۱۳۲ شبکه و امنیت ۲۲۲ تجارت آیتی کدام دانشگاه؟؟ - نسخه‌ی قابل چاپ

۱۳۲ شبکه و امنیت ۲۲۲ تجارت آیتی کدام دانشگاه؟؟ - Asemaneabi - 23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۴۴ ب.ظ

دوستان من باید اولویت بندیم به چه صورت باشه؟؟

چه دانشگاهی امکانش هست که بیارم؟؟؟HeartHeartHeartHeart

RE: 132 شبکه و امنیت ۲۲۲ تجارت آیتی کدام دانشگاه؟؟ - sia.hatami - 23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۰۰ ب.ظ

مالک رو راحت میاری
ولی احتمالاً شبانه تربیت مدرس هم بشه (احتمال کم)

RE: 132 شبکه و امنیت ۲۲۲ تجارت آیتی کدام دانشگاه؟؟ - Asemaneabi - 23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۱۸ ب.ظ

سلام...
دوستان خواهش میکنم راهنمایی کنید....

مشاور به من گفت الزهرا بهتر از شهرستان هست... امسال هم که صنعتی اصفهان نگرفته اصلا...

حالا باید چکار کنم؟؟؟؟ بنظرتون برم الزهرا؟؟؟؟؟؟

۱۳۲ شبکه و امنیت ۲۲۲ تجارت آیتی کدام دانشگاه؟؟ - sarah_azd - 24 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۲۸ ق.ظ

خود دانشگاه اصفهان تو آی تی خیلی قویه
من الزهرا رو اصلا نزدم
رتبم هم تقریبا مث شماس. ۱۲۲ شبکه

(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۰۰ ب.ظ)sia.hatami نوشته شده توسط:  مالک رو راحت میاری
ولی احتمالاً شبانه تربیت مدرس هم بشه (احتمال کم)
تربیت مدرس شبانه نداره
پردیس داره که اونم حتما میشه قبول شد!

RE: 132 شبکه و امنیت ۲۲۲ تجارت آیتی کدام دانشگاه؟؟ - Asemaneabi - 24 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۰۵ ب.ظ

سلام... دوست من چرا الزهرا رو نزدی؟؟؟

RE: 132 شبکه و امنیت ۲۲۲ تجارت آیتی کدام دانشگاه؟؟ - Asemaneabi - 26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۲۱ ب.ظ

دوستان پارسال با ۲۱۵ شبانه آییتی دانشگاه تهران قبول شدند... و با ۲۲۲ شبانه الزهرا حالا من هم ۲۲۲ هستم... چقدر امکانش هست بتونم بیارم؟؟؟؟؟

RE: 132 شبکه و امنیت ۲۲۲ تجارت آیتی کدام دانشگاه؟؟ - sadradin - 26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۶:۴۲ ب.ظ

(۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۲۱ ب.ظ)Asemaneabi نوشته شده توسط:  دوستان پارسال با ۲۱۵ شبانه آییتی دانشگاه تهران قبول شدند... و با ۲۲۲ شبانه الزهرا حالا من هم ۲۲۲ هستم... چقدر امکانش هست بتونم بیارم؟؟؟؟؟

سلام
فکر چیا میکنی HuhHuh

۱۳۲ شبکه دیگه الزهرا حتمن قبولی

RE: 132 شبکه و امنیت ۲۲۲ تجارت آیتی کدام دانشگاه؟؟ - Asemaneabi - 26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۴۹ ب.ظ

(۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۶:۴۲ ب.ظ)sadradin نوشته شده توسط:  
(26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۲۱ ب.ظ)Asemaneabi نوشته شده توسط:  دوستان پارسال با ۲۱۵ شبانه آییتی دانشگاه تهران قبول شدند... و با ۲۲۲ شبانه الزهرا حالا من هم ۲۲۲ هستم... چقدر امکانش هست بتونم بیارم؟؟؟؟؟

سلام
فکر چیا میکنی HuhHuh

۱۳۲ شبکه دیگه الزهرا حتمن قبولی

الزهرا شبکه نداره دوست من

۱۳۲ شبکه و امنیت ۲۲۲ تجارت آیتی کدام دانشگاه؟؟ - master of net - 26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۵۱ ب.ظ

اون ۲۲۲ آموزش محور بوده یا پژوهش؟ تو هم میاری دیگه..........بااون۱۳۲ شبکه ات خو برو شیرازی فردوسیی نهایتا سهندی....نگرانی نداره

RE: 132 شبکه و امنیت ۲۲۲ تجارت آیتی کدام دانشگاه؟؟ - Asemaneabi - 26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۵۷ ب.ظ

والا تو فایلی که پارسه برای من فرستاده که حاوی کارنامه ها رتبه ها و محل قبولی هست طبق اون من دارم صحبت میکنم...

با ۲۲۲ آیتی تجارت آیتی الزهرا شبانه قبول شده... الان من فقط ۲ نفر با اون بابا فاصله دارم.. نمیدونم میتونم روش حساب کنم یا نه
من سهند تبریز نمیرم... حالا نمیدونم شیراز ارشد خوندن وقت تلف کردنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟////

۱۳۲ شبکه و امنیت ۲۲۲ تجارت آیتی کدام دانشگاه؟؟ - hoomanab - 26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۰۷ ب.ظ

به نظر من هر دانشگاهی توی تهران از بهترین دانشگاه شهرستان بهتره! اگه مشکل مالی و خوابگاه ندارید، شبانه ها رو هم بزنید.

۱۳۲ شبکه و امنیت ۲۲۲ تجارت آیتی کدام دانشگاه؟؟ - master of net - 26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۱۲ ب.ظ

نه، اخه جرا وقت تلف کردن.......دانشگاه شیرازه ها.کم چیزی نیس......فردوسی هم همینطور.نگین این حرفارو.

RE: 132 شبکه و امنیت ۲۲۲ تجارت آیتی کدام دانشگاه؟؟ - Asemaneabi - 26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۴۹ ب.ظ

سلام...

درسته میدونم کم چیزی نیست... اما من اصلا فکر نمیکنم با این رتبه ام بتونم دانشگاه شیراز رو بیارم... فکر کنم صنعتی شیراز رو بیارم...

حالا نمیدونم صنعتی شیراز می ارزه بیام یا نه

RE: 132 شبکه و امنیت ۲۲۲ تجارت آیتی کدام دانشگاه؟؟ - narjesk - 28 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۲۲ ب.ظ

undefined