تالار گفتمان مانشت
۶۲ هوش - نسخه‌ی قابل چاپ

۶۲ هوش - mostafa83 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۴۷ ق.ظ

سلام
زبان سفید
ریاضی منفی
معماری و نرم سفید
هوش سی وسه
مشترک پنجاه و هشت

رتبه شصت و دو هوش
[attachment=15978]

۶۲ هوش - reza6966 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۳۶ ب.ظ

تبریک میگم

۶۲ هوش - mostafa83 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۲۳ ب.ظ

ممنون
ولی امسال دیگه همپوشانی تقریبا حذف شده. رتبه های قبولی نصف میشه. اگر پارسال تا هفتصد هم قبول میشد امسال فکر کنم دیگه نهایتش سیصدوپنجاه باشه.

۶۲ هوش - reza6966 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۳۵ ب.ظ

شما انتخابتون کجاها هست ؟

۶۲ هوش - mostafa83 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۰۴ ب.ظ

دوستانم تو امیرکبیر خیلی خیلی تاکید داشتن رو امیر کبیر و اساتیدش
ولی ما طبق سنت بترتیب میزنیم شریف تهران امیرکبیر علم و صنعت
البته شریف که اصلا قبول نمیشم،تهران هم احتمالش خیلی کمه فکر کنم مجبور بشم همون امیرکبیر برم ایشالا اگر اونام نشد نهایتا علم و صنعت

۶۲ هوش - ana9940 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۰۸ ب.ظ

چه جالب! زبان سفید و ریاضی منفی ولی رتبه دو رقمی! خیلی خیلی تبریک.
هوش تهران بهتر از امیرکبیر که زودتر می زنید؟؟

۶۲ هوش - mostafa83 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۲۵ ب.ظ

از لحاظ علمی تو کامپیوتر امیرکبیر بهتره
خیلی هم بهتره
البته تو نرم افزار شریف بهتره ولی بقیه گرایش های کامپیوتر و آی تی امیرکبیر بهتره
ولی شریف و دانشگاه تهران اسمشون تو دانشگاه های خارجی بیشتر در رفته
سکوی پرتاب شدن این دوتا

RE: 62 هوش - elahehab - 29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۲۸ ب.ظ

(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۲۵ ب.ظ)mostafa83 نوشته شده توسط:  از لحاظ علمی تو کامپیوتر امیرکبیر بهتره
خیلی هم بهتره
البته تو نرم افزار شریف بهتره ولی بقیه گرایش های کامپیوتر و آی تی امیرکبیر بهتره
ولی شریف و دانشگاه تهران اسمشون تو دانشگاه های خارجی بیشتر در رفته
سکوی پرتاب شدن این دوتا

البته انصافا هوش تهران هم خوبه. من امیرکبیر رو نمی‌دونم ولی چون کارشناسی دانشگاه تهران بودم و اساتید رو تا حدی می‌شناسم می‌دونم که دانشگاه تهران اساتید خوبی داره.

۶۲ هوش - mostafa83 - 15 خرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۳۶ ب.ظ

دانشگاه تهران فقط گرایش رباتیک داره، بقیه گرایشهای هوش رو نداره. بخاطر همین اساتیدش هم بیشتر الکترونیکی و مکانیک هستن و زیاد کامپیوتری نیستن.همون اولش کلی درس اضافی میزنن برات.

RE: 62 هوش - elahehab - 17 خرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۲۷ ق.ظ

(۱۵ خرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۳۶ ب.ظ)mostafa83 نوشته شده توسط:  دانشگاه تهران فقط گرایش رباتیک داره، بقیه گرایشهای هوش رو نداره. بخاطر همین اساتیدش هم بیشتر الکترونیکی و مکانیک هستن و زیاد کامپیوتری نیستن.همون اولش کلی درس اضافی میزنن برات.

البته الان که دیگه تموم شد انتخاب رشته. ولی خوبه که چارت درسها و لیست اساتید رو نگاه کنید. همه‌شون توی سایت دانشگاه هستن. خیلی هم اینطور که شما میگید نیست.