۶۲ هوش - نسخهی قابل چاپ |
۶۲ هوش - mostafa83 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۴۷ ق.ظ
سلام زبان سفید ریاضی منفی معماری و نرم سفید هوش سی وسه مشترک پنجاه و هشت رتبه شصت و دو هوش [attachment=15978] |
۶۲ هوش - reza6966 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۳۶ ب.ظ
تبریک میگم |
۶۲ هوش - mostafa83 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۲۳ ب.ظ
ممنون ولی امسال دیگه همپوشانی تقریبا حذف شده. رتبه های قبولی نصف میشه. اگر پارسال تا هفتصد هم قبول میشد امسال فکر کنم دیگه نهایتش سیصدوپنجاه باشه. |
۶۲ هوش - reza6966 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۳۵ ب.ظ
شما انتخابتون کجاها هست ؟ |
۶۲ هوش - mostafa83 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۰۴ ب.ظ
دوستانم تو امیرکبیر خیلی خیلی تاکید داشتن رو امیر کبیر و اساتیدش ولی ما طبق سنت بترتیب میزنیم شریف تهران امیرکبیر علم و صنعت البته شریف که اصلا قبول نمیشم،تهران هم احتمالش خیلی کمه فکر کنم مجبور بشم همون امیرکبیر برم ایشالا اگر اونام نشد نهایتا علم و صنعت |
۶۲ هوش - ana9940 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۰۸ ب.ظ
چه جالب! زبان سفید و ریاضی منفی ولی رتبه دو رقمی! خیلی خیلی تبریک. هوش تهران بهتر از امیرکبیر که زودتر می زنید؟؟ |
۶۲ هوش - mostafa83 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۲۵ ب.ظ
از لحاظ علمی تو کامپیوتر امیرکبیر بهتره خیلی هم بهتره البته تو نرم افزار شریف بهتره ولی بقیه گرایش های کامپیوتر و آی تی امیرکبیر بهتره ولی شریف و دانشگاه تهران اسمشون تو دانشگاه های خارجی بیشتر در رفته سکوی پرتاب شدن این دوتا |
RE: 62 هوش - elahehab - 29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۲۸ ب.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۲۵ ب.ظ)mostafa83 نوشته شده توسط: از لحاظ علمی تو کامپیوتر امیرکبیر بهتره البته انصافا هوش تهران هم خوبه. من امیرکبیر رو نمیدونم ولی چون کارشناسی دانشگاه تهران بودم و اساتید رو تا حدی میشناسم میدونم که دانشگاه تهران اساتید خوبی داره. |
۶۲ هوش - mostafa83 - 15 خرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۳۶ ب.ظ
دانشگاه تهران فقط گرایش رباتیک داره، بقیه گرایشهای هوش رو نداره. بخاطر همین اساتیدش هم بیشتر الکترونیکی و مکانیک هستن و زیاد کامپیوتری نیستن.همون اولش کلی درس اضافی میزنن برات. |
RE: 62 هوش - elahehab - 17 خرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۲۷ ق.ظ
(۱۵ خرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۳۶ ب.ظ)mostafa83 نوشته شده توسط: دانشگاه تهران فقط گرایش رباتیک داره، بقیه گرایشهای هوش رو نداره. بخاطر همین اساتیدش هم بیشتر الکترونیکی و مکانیک هستن و زیاد کامپیوتری نیستن.همون اولش کلی درس اضافی میزنن برات. البته الان که دیگه تموم شد انتخاب رشته. ولی خوبه که چارت درسها و لیست اساتید رو نگاه کنید. همهشون توی سایت دانشگاه هستن. خیلی هم اینطور که شما میگید نیست. |