۱۷۶ نرم افزار - نسخهی قابل چاپ |
۱۷۶ نرم افزار - baran2069 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۳۳ ب.ظ
به نظر شما علم وصنعت قبول میشم؟؟!؟:-( |
۱۷۶ نرم افزار - matt2007 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۳۶ ب.ظ
والا پارسال تو مایه های این رتبه چیزی که تو فایل قبولی های مانشت هست اکثرا شهرستان بودن ولی باز دقیق اطلاع ندارم ایشالا که قبول بشید یه نگاه بندازید: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
۱۷۶ نرم افزار - baran2069 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۳۸ ب.ظ
شبانه چه چیزایی میتونم برم؟ |
RE: 176 نرم افزار - klax0n - 23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۳۹ ق.ظ
من سال پیش ۱۸۱ بودم حتی شبانه هیچ کدوم از دانشگاه های تهران رو نیاوردم ولی شیراز و اصفهان رتبه های قبولی هاشون از ۱۷۰ به بعد بود |
۱۷۶ نرم افزار - zhamak - 23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۰۴ ب.ظ
پس منم ۱۸۲ شدم امیدی به شبانه های تهران نداشته باشم....؟ |
۱۷۶ نرم افزار - yonext - 23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۲۲ ب.ظ
ای بابا من هم ۱۹۰ شدم چه کنم ؟ |
۱۷۶ نرم افزار - PanizIr - 23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۲۳ ب.ظ
بچه ها با ۱۲۶ نمیدونین کجا احتمال قبولیم هست؟ علم و ص یا بهشتی ؟ یا شبانه دانشگاه های بهتر؟ |
RE: 176 نرم افزار - soza - 23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۳۴ ب.ظ
ببخشید ۱۷۶ نرم افزار که من شدم! پاتو از زندگی من لطفا بکش بیرون :دی |
RE: 176 نرم افزار - baran2069 - 24 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۰۰ ق.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۳۴ ب.ظ)soza نوشته شده توسط: ببخشید ۱۷۶ نرم افزار که من شدم! پاتو از زندگی من لطفا بکش بیرون :دی حتما اشتباه میکنین!!! |
RE: 176 نرم افزار - mrajabir - 24 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۲۳ ب.ظ
(۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۰۰ ق.ظ)baran2069 نوشته شده توسط:(23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۳۴ ب.ظ)soza نوشته شده توسط: ببخشید ۱۷۶ نرم افزار که من شدم! پاتو از زندگی من لطفا بکش بیرون :دی خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ |
۱۷۶ نرم افزار - parande27 - 24 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۲۶ ب.ظ
برای من و یکی از بچه های مانشت همین اتفاق افتاده رتبه هامون یکی شده )))))))))))))))))))) مهم نیست ک زندگی دو تا آدمه، مهم نیست )))))))))))))))))))))))) |
۱۷۶ نرم افزار - soza - 24 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۱۲ ب.ظ
من هیچ اشتباهی نمی کنم. نمره من هم ۵۳۹۰ شده تو نرم افزار. یعنی چی؟ این چه بساطیه؟ مسخره ها. |
RE: 176 نرم افزار - mhma_1367 - 24 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۶:۲۱ ب.ظ
(۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۱۲ ب.ظ)soza نوشته شده توسط: من هیچ اشتباهی نمی کنم. نمره من هم ۵۳۹۰ شده تو نرم افزار. یعنی چی؟ این چه بساطیه؟ مسخره ها. (۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۳۳ ب.ظ)baran2069 نوشته شده توسط: به نظر شما علم وصنعت قبول میشم؟؟!؟:-( سلام هم کلاسی ها من ۱۷۵ شدم هرچی انتخاب کردین بگید ما هم استفاده کنیم ... تنکیوس |
RE: 176 نرم افزار - soza - 24 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۶:۳۴ ب.ظ
(۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۶:۲۱ ب.ظ)mhma_1367 نوشته شده توسط:(24 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۱۲ ب.ظ)soza نوشته شده توسط: من هیچ اشتباهی نمی کنم. نمره من هم ۵۳۹۰ شده تو نرم افزار. یعنی چی؟ این چه بساطیه؟ مسخره ها.(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۳۳ ب.ظ)baran2069 نوشته شده توسط: به نظر شما علم وصنعت قبول میشم؟؟!؟:-( به نظر من همکلاسی نمی شیم. بدترین رتبه ممکن رو آوردیم. ممکنه من یکی ادامه تحصیل ندم. اصلا نمی دونم چطوری انتخاب رشته کنم که قبول بشم |