تالار گفتمان مانشت
ِیک سوال خیلی جالب : فرمول محاسبه نمره به درصد سازمان سنجش چی بوده!!!!!!!!!؟ - نسخه‌ی قابل چاپ

ِیک سوال خیلی جالب : فرمول محاسبه نمره به درصد سازمان سنجش چی بوده!!!!!!!!!؟ - iMohamad - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۳۱ ب.ظ

سلام

من درصدهایی که قبلا گرفتم با این نتیجه اختلاف داشت این شد که کنجکاو شدم......

طبق فرمول: سه برابر درستها منهای غلط ها تقسیم به سه برابر تعداد سوال داریم:

نمره به درصد اگه که *۳ و *تعداد سوال بشه و تقسیم به ۱۰۰(برای حذف درصد) باید یک عدد صحیح یا خیلی نزدیک به صحیح بشه-خطای تقسیم و گرد کردن-!

من مثلا مشترک ۵۱/۲۸ شدم خب :
۴۱/۵۳ = ۱۰۰/ ۵۱/۲۸*۳*۲۷
یعنی ۳ برابر درستای من منهای غلطهام شده ۴۱/۵۳!!!!!

این چطوری ممکن هست؟ و طبق روال سالهای قبل سازمان سوالاتی که غلط هستند را از کل سوالات کم نمیکنه یعنی تعداد کل سوالات همیشه ثابت هست!

اگه کسی نظری داره بگه لطفا!

ِیک سوال خیلی جالب : فرمول محاسبه نمره به درصد سازمان سنجش چی بوده!!!!!!!!!؟ - ladymj - 23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۴۱ ق.ظ

منم موافقم باهات

ِیک سوال خیلی جالب : فرمول محاسبه نمره به درصد سازمان سنجش چی بوده!!!!!!!!!؟ - golnosh - 23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۴۷ ق.ظ

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

ِیک سوال خیلی جالب : فرمول محاسبه نمره به درصد سازمان سنجش چی بوده!!!!!!!!!؟ - hhosseinid - 23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۰۴ ق.ظ

قاعدتا وقتی سوالی حذف میشه باید از تعداد کل هم کم بشه. این خیلی عجیبه که از تعداد کل کم نکنن.
الان هم احتمالا یکی از سوالات حذف شده و با این حساب و طبق فرمول خودتون اگه به جای ۲۷ بذارید ۲۶ اونوقت ۴۱/۵۳ میشه ۴۰

دوشنبه که کلید منتشر بشه همه چیز مشخص میشه.

RE: ِیک سوال خیلی جالب : فرمول محاسبه نمره به درصد سازمان سنجش چی بوده!!!!!!!!!؟ - iMohamad - 23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۰۵ ق.ظ

(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۰۴ ق.ظ)hhosseinid نوشته شده توسط:  قاعدتا وقتی سوالی حذف میشه باید از تعداد کل هم کم بشه. این خیلی عجیبه که از تعداد کل کم نکنن.
الان هم احتمالا یکی از سوالات حذف شده و با این حساب و طبق فرمول خودتون اگه به جای ۲۷ بذارید ۲۶ اونوقت ۴۱/۵۳ میشه ۴۰

دوشنبه که کلید منتشر بشه همه چیز مشخص میشه.

من سال پیش که رفتم سازمان سنجش روابط عمومیشون گفت که ما سوالارو حذف نمیکنیم تاثیر مثبت در نظر میگیرم برای کسی که درست زده امتیازش میگیره ولی کسی که غلط زده نزده حساب میشه حالا چجوری بوده چی شده نمیدونم آره دیگه دوشنبه معلوم میشه

الان برای اختصاصی نرم واسه من زده ۱۱/۱۱ درصد که فقط با حذف ۱ سوال درست درمیآد یعنی ۱۵تا سوال ولی الان من برای یکی از بچه ها که رتبه ۳۲ نرم شده حساب کردم درست در نمیآد که درصدشون ۵۲/۰۸ هست کارنامشون هست تو سایت و با ۱۵تا سوال ۲۳/۴۳ میشه پس خیلی جالب شد نه با حذف درست درمیاد نه بدون حذف

رتبه ۱۰۹ نرم هم اختصاصی ۵۲/۰۸درصد زده!!!!!!

ِیک سوال خیلی جالب : فرمول محاسبه نمره به درصد سازمان سنجش چی بوده!!!!!!!!!؟ - f_8169 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۴۶ ب.ظ

دقیقا منم شبی که اومد نتایج با هر احتمالی درصد گرفتم نشد اونی که تو کارناممه!!!!!!
یعنییییییییی :||||||||

RE: ِیک سوال خیلی جالب : فرمول محاسبه نمره به درصد سازمان سنجش چی بوده!!!!!!!!!؟ - iMohamad - 23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۲۴ ب.ظ

(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۴۶ ب.ظ)f_8169 نوشته شده توسط:  دقیقا منم شبی که اومد نتایج با هر احتمالی درصد گرفتم نشد اونی که تو کارناممه!!!!!!
یعنییییییییی :||||||||

حالا چکار میشه کرد؟

RE: ِیک سوال خیلی جالب : فرمول محاسبه نمره به درصد سازمان سنجش چی بوده!!!!!!!!!؟ - soheilazadvar - 24 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۰۲ ق.ظ

(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۳۱ ب.ظ)iMohamad نوشته شده توسط:  سلام

نمره به درصد اگه که *۳ و *تعداد سوال بشه و تقسیم به ۱۰۰(برای حذف درصد) باید یک عدد صحیح یا خیلی نزدیک به صحیح بشه-خطای تقسیم و گرد کردن-!

۴۱/۵۳ = ۱۰۰/ ۵۱/۲۸*۳*۲۷

این چطوری ممکن هست؟ و طبق روال سالهای قبل سازمان سوالاتی که غلط هستند را از کل سوالات کم نمیکنه یعنی تعداد کل سوالات همیشه ثابت هست!

به نظرم تو مشترک یه سوال حذف شده .
چون درصد من شده ۵۱/۲۸ یعنی ۴۰ تقسیم بر ۷۸ که معناش اینه که ۱۴ درست ، ۲ غلط و کلا ۲۶ سوال
با ۲۷ سوال هیچ جوری به ۵۱/۲۸ نمیشه رسید.

RE: ِیک سوال خیلی جالب : فرمول محاسبه نمره به درصد سازمان سنجش چی بوده!!!!!!!!!؟ - iMohamad - 24 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۲۳ ق.ظ

(۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۰۲ ق.ظ)soheilazadvar نوشته شده توسط:  
(22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۳۱ ب.ظ)iMohamad نوشته شده توسط:  سلام

۴۱/۵۳ = ۱۰۰/ ۵۱/۲۸*۳*۲۷

به نظرم تو مشترک یه سوال حذف شده .
چون درصد من شده ۵۱/۲۸ یعنی ۴۰ تقسیم بر ۷۸ که معناش اینه که ۱۴ درست ، ۲ غلط و کلا ۲۶ سوال
با ۲۷ سوال هیچ جوری به ۵۱/۲۸ نمیشه رسید.

آره فکر کنم ولی اختصاصی چی؟!!!!
الان برای اختصاصی نرم واسه من زده ۱۱/۱۱ درصد که فقط با حذف ۱ سوال درست درمیآد یعنی ۱۵تا سوال ولی الان من برای یکی از بچه ها که رتبه ۳۲ نرم شده حساب کردم درست در نمیآد که درصدشون ۵۲/۰۸ هست کارنامشون هست تو سایت و با ۱۵تا سوال ۲۳/۴۳ میشه پس خیلی جالب شد نه با حذف درست درمیاد نه بدون حذف
رتبه ۱۰۹ نرم هم اختصاصی ۵۲/۰۸درصد زده!!!!!!