گرایش ۲و۳ ۴۲۶ گرایش ۱و۴ ۶۳۳ - نسخهی قابل چاپ |
گرایش ۲و۳ ۴۲۶ گرایش ۱و۴ ۶۳۳ - mohsen.rn - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۲۵ ق.ظ
من با زبان ۴۱ ، مشترک ۱۸ ، تخصصی ۳۷ ، معماری ۶ ، مدیریت سفید گرایش ۲و۳ ۴۲۶ گرایش ۱و۴ ۶۳۳ بچه ها به نظرتون کجا قبول میشم ؟ :/ |
RE: گرایش ۲و۳ ۴۲۶ گرایش ۱و۴ ۶۳۳ - mndn - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۰۹ ق.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۲۵ ق.ظ)mohsen.rn نوشته شده توسط: من با زبان ۴۱ ، مشترک ۱۸ ، تخصصی ۳۷ ، معماری ۶ ، مدیریت سفید منم ۳۹۲ شدم ، کجا قبول میشم ؟؟؟؟ |
گرایش ۲و۳ ۴۲۶ گرایش ۱و۴ ۶۳۳ - saeedehs - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۱۶ ق.ظ
منم شبیه شماها شدم به نظرم غیرانتفاعی بشه اورد فقط |
RE: گرایش ۲و۳ ۴۲۶ گرایش ۱و۴ ۶۳۳ - mndn - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۲۴ ق.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۱۶ ق.ظ)saeedehs نوشته شده توسط: منم شبیه شماها شدم به نظرم غیرانتفاعی بشه اورد فقط فکر کنم غیرانتفاعی بشه ، شما تو برنامه انتخاب رشته موسسات شرکت میکنید؟ |
RE: گرایش ۲و۳ ۴۲۶ گرایش ۱و۴ ۶۳۳ - mohsen.rn - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۳۹ ب.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۲۴ ق.ظ)mndn نوشته شده توسط:(22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۱۶ ق.ظ)saeedehs نوشته شده توسط: منم شبیه شماها شدم به نظرم غیرانتفاعی بشه اورد فقط برنامشون چیه؟ ، روز خاصی رو مشخص کردن ؟ |
RE: گرایش ۲و۳ ۴۲۶ گرایش ۱و۴ ۶۳۳ - mndn - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۱۰ ب.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۳۹ ب.ظ)mohsen.rn نوشته شده توسط:میان حرف میزنن راهنمایی میکنن، باید زنگ بزنیم بپرسیم(22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۲۴ ق.ظ)mndn نوشته شده توسط:(22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۱۶ ق.ظ)saeedehs نوشته شده توسط: منم شبیه شماها شدم به نظرم غیرانتفاعی بشه اورد فقط |
Re: RE: گرایش ۲و۳ ۴۲۶ گرایش ۱و۴ ۶۳۳ - ma2ta.a.h - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۵۰ ب.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۰۹ ق.ظ)mndn نوشته شده توسط:(22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۲۵ ق.ظ)mohsen.rn نوشته شده توسط: من با زبان ۴۱ ، مشترک ۱۸ ، تخصصی ۳۷ ، معماری ۶ ، مدیریت سفید منم ۳۹۳ گرایش ۲و۳ شدم :-) قبول میشم آیا؟ Sent from my ST26i using Tapatalk |
گرایش ۲و۳ ۴۲۶ گرایش ۱و۴ ۶۳۳ - maryam368 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۵۶ ق.ظ
منم ۳۳۸ گرایش ۲و۳ شدم. آیا قبول میشم؟ |
گرایش ۲و۳ ۴۲۶ گرایش ۱و۴ ۶۳۳ - tayebe68 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۳۱ ق.ظ
بچه ها اینجا رتبه و دانشگاه قبولی های ۹۰ تا ۹۲ مانشت رو نوشته ، بهتون کمک میکنه مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: گرایش ۲و۳ ۴۲۶ گرایش ۱و۴ ۶۳۳ - parande27 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۲۵ ق.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۲۵ ق.ظ)mohsen.rn نوشته شده توسط: من با زبان ۴۱ ، مشترک ۱۸ ، تخصصی ۳۷ ، معماری ۶ ، مدیریت سفید گرایش ۱و۴ ۶۳۳ این ک رتبه منه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
گرایش ۲و۳ ۴۲۶ گرایش ۱و۴ ۶۳۳ - tayebe68 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۵۰ ب.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۲۵ ق.ظ)parande27 نوشته شده توسط: گرایش ۱و۴ ۶۳۳ این ک رتبه منه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! این اتفاق قبلا هم افتاده بود شنیدم که وقتی نمره کل دو نفر مثل هم میشه ، رتبه شون هم با هم برابر میشه نمره کل هر کدومتون چنده؟ |
گرایش ۲و۳ ۴۲۶ گرایش ۱و۴ ۶۳۳ - parande27 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۰۲ ب.ظ
نبااااااااااااااااااااااااااااید اتفاق بیافته اینطوری دیگه رتبه مفهومی نداره اینم ی تایید دیگه بر اثبات سهل انگاری سازمان سنجش در نتایج ارشد |
گرایش ۲و۳ ۴۲۶ گرایش ۱و۴ ۶۳۳ - sadradin - 24 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۱۰ ب.ظ
به نظرم غیر انتفایی رو حتمن میارین .... از میان غیر انتفایی ها : امام رضا (ع ) = امنیت اطلاعات علوم و فنون بابل = MIS به نظرم گزینه اول رو مد نظر قرار بدین .... یک ترم دانشگاه امام رضا بودم |